DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljepo su analitičari zaključili da ovo najvjerojatnije uskoro izlazi iz stečaja što znači i iz blokade. A kolko onda vrijedi ako nije u blokadi i u stečaju??? Računajte. A vi sutra po bidu…ima ko kupiti [smiley]

koliko vrijedi-mislim da je to u ovom trenuku velika zagonetka- nema tog analitičara koji bi sa sigurnošću moga iskazati točnu vrijednost.
[/quote]
tako je u svakom trenutku kad se radi o tržištu.

Ljepo su analitičari zaključili da ovo najvjerojatnije uskoro izlazi iz stečaja što znači i iz blokade. A kolko onda vrijedi ako nije u blokadi i u stečaju??? Računajte. A vi sutra po bidu…ima ko kupiti [smiley]

koliko vrijedi-mislim da je to u ovom trenuku velika zagonetka- nema tog analitičara koji bi sa sigurnošću moga iskazati točnu vrijednost.
[/quote]

Nezna se točno ali ako su radnici kupovali po 65 sa svim diskontima valjda se znala cifra od koje se odračunavaju diskonti [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

problem je što nema bida,tj. bit će ga do 12.59 kad se mali opet navuku, a onda će se veliki povući i po treći put istresti malim navicima zadnje ostatke koje danas nisu uspjeli prodati
pitate se zašto se tako žure s prodajom? znaju kad idući tjedan krene redovno trgovanje da će ovo opet na 10 kn jer ni ne vrijedi više [bye]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

[/quote]

Griješiš. Lopina može sve izračunati. On računa brže nego MATLAB.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

problem je što nema bida,tj. bit će ga do 12.59 kad se mali opet navuku, a onda će se veliki povući i po treći put istresti malim navicima zadnje ostatke koje danas nisu uspjeli prodati
pitate se zašto se tako žure s prodajom? znaju kad idući tjedan krene redovno trgovanje da će ovo opet na 10 kn jer ni ne vrijedi više [bye]
[/quote]

Vidim da si ti Jako pametan!!! Zašto bi mali kupovali po 30 kada nisu htjeli po 10??????? A po tvojoj prici vidim da bi ti rado po 10 ali prika zakasnio si.

Dobar, Loš, Zao

citajuci vase komentar skontao sam da su se javili "novi" na dkovstini kontam da su to oni koji su kupili skupo i sada hvale na sva usta evo neki i sa todom pricaju [lol] , ekipa koja je drukala up sada su se lagano smirili jer su naravno prodali novima, sutra vam je dan D ako ode gore do 40kn izvukli ste se (cisto sumnjam) ako ode dole prodavajte glavom bez obzira jel ste navuceni do j…, i izgubili ste u igri tko zadnji magarac [tongue], jedino vam je rijesenje da prodate bez obzira na cijenu jel linija do koje pada je 13kn, e sada hocete li prodat po 25, 20, 18, 15, ili je imat po 13 i mislit mogao sam je prodat prije to je na vama da odlucite, nemojte mislit da je ovo nagovor na kupnju ili na prodaju to je samo moje misljenje [thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

[/quote]

[/quote]

prijatelju ti ili imas vise nikova, ili si u intimnom odnosu sa jednim od forumasa ili si naivan kao moje dijete od 4god, a ti izaberi [lol]
malo se salim nisam mogao odolit tolikom optimizmu, a znate da su pesimisti optimisti sa iskustvom

ne mari za male stvari i ostat ce male

Vidim da si ti Jako pametan!!!

Pun nam je topik takvih. [lol]

sviježe stanje top 10
1. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 132.131 12,54 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 128.226 12,17 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZZO 82.027 7,79 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 63.423 6,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. HZMO 50.289 4,77 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ĐAKOVŠTINA – NOVI ESOP D.O.O. 35.582 3,38 Osnovni račun ĐAKOVO, HRVATSKA
7. BAKIĆ NENAD 12.095 1,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. MATIĆ MIJO 9.546 0,91 Osnovni račun ĐAKOVO, HRVATSKA
9. GRBAVAC ZVONKO 7.930 0,75 Osnovni račun ĐAKOVO, HRVATSKA
10. PLAVČIĆ TOMISLAV 7.930 0,75 Osnovni račun ĐAKOVO, HRVATSKA
Ukupno: 50,23

Znači danas je fina totalno izasla iz dakovstine… sutra ce biti interesantno… dosta je poplasenih ulagaca… moguc je pad… ali sutra bi promet opet mogao biti ko jucerasnji, netko ce sve to u zadnjoj sekundi pokupiti… a onda ce se opet svi cuditi… [lol]

[/quote]

[/quote]
S obzirom da gospodin Twikser ima visoko mišljenje o mojim matematičkim sposobnostima dajem vam slijedeću informaciju.
Dok sam šetao na Žnjanu/Split/podsvjeno mi se upalila svičica i izbacila rješenje za buduću vrijednost
cijene dionice
P=0 kn minimalno do 299,99kn
Kada sam zapitao podsvjest zašto je maksimalna cijena 299,99 a ne po BV od 322,78 kn uspio sam
saznati samo da se mora izvršiti korekcija stečajne imovine jer to svi rade.I trebao sam dobiti
detaljnije objašnjenje,ali upravo u tom trenutku me neki poznanik pozdravio i ja sam izašao iz
podsvjesti.A trebao sam postaviti i pitanje da li postoji i mogućnost da bude manje od 1 lipe
kao npr.kod OPTE ili HGspot.
Očito se potrebno povući u samoću i na miru računati.

[/quote]
…kad izađu iz stečaja i krenu sa normalnom proizvodnjom realno je cca 150kn…pogledajte kolika je "nominala"…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close