DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još malo pa nestalo

naravno ako sve radiš preko istoga, ali preko jednoga daju nalog na kupnju, a preko drugoga na prodaju. naravno da je i to zabranjeno, ali vidim po nalozima da to nikoga ne smeta.joj kad vas HANFA dohvati

ne znam baš, skdd evidentira sve transakcije, to hoda jedino sa skrbničkim kao npr PBZ investor ali i oni su sa 01.01 prešli na rn. investitora na ime
[/quote]

ma ne kažem da će oni ostati na kupnji pa prodati sebi, oni će se povuć malo prije 13.00
tu su samo da navuku druge da se lipare iznad njih, a onda će nestat

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

stavis drugi acc na zenu i radis sto te volja…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Rast cijene do 30kn još mogu razumijeti, ali da ide na više nego je bilo prije objave stečaja to nikako. Jedini zaključak do kojeg dolazim je kao ono prije godinu i pol kad su na Wall Streetu dizali cijenu nafte u nebesa.

apsolutno točno,ovdje se manipulira neviđeno. gledam ove naloge na "kupnji" na 35 kn koji će nestati 10 sekundi do 13sati,a to su isti ovi što čekaju da pošalju naloge za prodaju u 12:59:45 sati

prijmetio sam da teoretičari urote nikad ne stavljaju razmak iza zareza kad pišu,
to je nešto genetski, takva korelacija ne može bit slučajna.

ide kapitalizacija, 30 će izgleda ostati gornji otpor do ponedjeljka, a onda kaos [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ide kapitalizacija, 30 će izgleda ostati gornji otpor do ponedjeljka, a onda kaos [smiley]

bolje da kapitaliziraju u posebnom režimu, bit će lakše trgovat u redovnom.

5. kupnja je na 11,50 kn! [shocked]
Jesu vas majstori navukli kao male majmune pa su se iskrcali!!

Kupnja – DKVS-R-A
240 25,00
150 22,51
275 17,15
2.000 13,00
100 11,50

Prodaja – DKVS-R-A
1.550 28,55
2.654 29,00
500 29,20
417 29,49
150 29,50

Svi veći nalozi na kupnji nestali su neposredno pred otvaranje, bili su tu samo da navuku male ulagače iznad 30 kn [bye]
Što će sad "sretni kupci" čekajući puni zebnje sutra u 13.00 sati zaista ne znam, ali ne bih vam bio u koži [cry]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Niste u pravu svako može zadati nalog na koliko hoče jer dešavalo se da nalozi na 20 ili 25 kuna nisu prošli evo vam jedna povlaštena informacija Đakovština če biti zaliha EU naravno kad uđemo u EU a do tada dali če ostat Pipunić ili Todorić ostaje da se dokažu i tu zadaću dala im je država.Tako da dionica može otić do 10 kuna a i skočit do 250.

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Niste u pravu svako može zadati nalog na koliko hoče jer dešavalo se da nalozi na 20 ili 25 kuna nisu prošli evo vam jedna povlaštena informacija Đakovština če biti zaliha EU naravno kad uđemo u EU a do tada dali če ostat Pipunić ili Todorić ostaje da se dokažu i tu zadaću dala im je država.Tako da dionica može otić do 10 kuna a i skočit do 250.

al će tada tek biti krcatih kamiona u 02 u noći na izlasku iz tvornice prema nepoznatom smjeru [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Dobro je to, neka EU samo puni silose, imat ćemo što prazniti. Ovako kad su prazni nikome nije u interesu.

daj pustite ga, vidiš da nema pametnijeg posla, što više takvi luzeri pišu to bolje za trgovanje. [thumbsup]

Tak je…ovih 4500 komada je vjerojatno bilo od Fime…treba sutra možda ispucaju preostalih 3701 komad…i gotovo…

New Report

Close