DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kod nas samo pljačke stoljeća i poslovi stoljeća…koji histeričan narod. [shocked]
ne sviđa mi se kak nas novinari razvlače svaki dan po listovima i portalima, samo da HANFA ne spusti rampu.

nije mi jasno što kolega lopina zamjeraš vanhallenu? on ukazuje na mogući kriminal pri rasprodaji dionica Đakovštine od strane FIME i traži da se to raščisti od strane nadležnih tjela jer ovo o čemu piše izuzetno smrdi na manipulaciju i namjerno oštećivanje FIME zbog nezakonite dobiti pojedinaca. vjerujem da bi nam svima trebalo biti u interesu da su u ovoj državi takve stvari ne dešavaju ili da se sankcioniraju ako se dogode…ili ne? [shocked]

Slažem se sa kolegom vanhallenom da treba uvesti reda.Ali ne treba iznositi neistine.Fima je jednog
dana bila na prodaji na 10 kn 4.201 kom od onih 8.201 koliko imaju sada.Da se radilo o manipulaciji
netko bi to bio skupio,a nije.I oni bi čekali sa velikom količinom na kupnji.U ta pokladska
vremena su se nadmetala FIMA i ZABA tko će prije uteći.Zaba je bila dosljedna do kraja,a FIMA
ostavila neku siću.

kod nas samo pljačke stoljeća i poslovi stoljeća…koji histeričan narod. [shocked]
ne sviđa mi se kak nas novinari razvlače svaki dan po listovima i portalima, samo da HANFA ne spusti rampu.

Nikada ne možeš znati što bi bilo bolje za nas koji smo unutra.Blokada trgovanja ili ne.DKVS je bila skupa na 8,5 jer je izgledalo da će niže.Jučer su neki ulazili na 29,50,a neki ulazili.Sada izgleda da su jučerašnji
prodavači prodali jeftino.A sa ovom bubom u glavi da će stečaj sa ustrojem vjerovatno uspjeti
i da će doći do preuzimanja može to biti i nekoliko puta skuplje.I sve odluku donosiš u zadnji tren.Ne možeš biti pametan.Osjećamo se kao da smo na streljani.
Zaista treba imati čelične živce.Do sada sam ih imao ,ali jutros sam se iznervira.
Samosugestivno smirivanje.Imam jednu šemu.

naravno da je loše ako blokiraju, pa tu smo da trgujemo,
nismo taxisti da sjedimo i ne radimo ništa cijeli dan.

člim je država odlučila pokriti manjak iz robnih rezervi postalo jasno je da će se DKVS na neki način sanirati, a i sada, uslijed pregovora o poljoprivredi i pred sami ulazak EU bi bilo idiotski odreći se jedne takve dominantne tvrtke

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

člim je država odlučila pokriti manjak iz robnih rezervi postalo jasno je da će se DKVS na neki način sanirati, a i sada, uslijed pregovora o poljoprivredi i pred sami ulazak EU bi bilo idiotski odreći se jedne takve dominantne tvrtke

Slažem se. Da se htjela odreći nebi je spašavala (vratila manjak seljacima i zadrugama)

Upozorio bi ove što bacaju petarde na 35 i više na bidu,da nisu istovremeno i na prodaji na nižoj cijeni
jer se to smatra manipulacijom bez obzira što se ne trguje.Najprije maknite cijenu na prodaji
toliko visoko da ne možete sami sebi prodati.I to napravite što prije.
Ako igrate igru najbrži prst na prodaji vodite računa da najprije maknete tu svoju kupnju.Tek tada
spuštate prodaju.
Istu stvar trebaju raditi i kupci koji stavljaju petarde ili bombe iz svojih rezervi dionica s ciljem da
spuste cijenu prodaje.

Poštovane kolege jedini proizvodi iz RH koje sam vidio u inozemstvu bili su podravkin gulaš i tenine oblatne.Vidičemo kad uđemo u EU koliko če vrijedit.

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Upozorio bi ove što bacaju petarde na 35 i više na bidu,da nisu istovremeno i na prodaji na nižoj cijeni
jer se to smatra manipulacijom bez obzira što se ne trguje.Najprije maknite cijenu na prodaji
toliko visoko da ne možete sami sebi prodati.I to napravite što prije.
Ako igrate igru najbrži prst na prodaji vodite računa da najprije maknete tu svoju kupnju.Tek tada
spuštate prodaju.
Istu stvar trebaju raditi i kupci koji stavljaju petarde ili bombe iz svojih rezervi dionica s ciljem da
spuste cijenu prodaje.

kolega, ne znam preko koga trgujete ali ja imam više on-line brokera i niti jedan ne podržava ovakav način zadavanja naloga, softver ne dozvoljava da postaviš postaviti nalge tako da prodaješ sam sebi!

… ja imam više on-line brokera i niti jedan ne podržava ovakav način zadavanja naloga, softver ne dozvoljava da postaviš postaviti nalge tako da prodaješ sam sebi!

naravno ako sve radiš preko istoga, ali preko jednoga daju nalog na kupnju, a preko drugoga na prodaju. naravno da je i to zabranjeno, ali vidim po nalozima da to nikoga ne smeta.joj kad vas HANFA dohvati

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Prema mišljenju analitičara Fima vrijednosnica rast cijene dionice Đakovštine rezultat je utjecaja dva čimbenika. “To je potpis ugovora o zakupu s tvrtkom Žito krajem siječnja, kojim je Đakovština iznajmila svoje proizvodne i skladišne kapacitete te načelno iskazan interes vlasnika Žita za preuzimanjem Đakovštine. Time bi kompanija dobila vlasnika koji bi razvijao poslovanje i ubrzao izlazak iz stečaja”, smatraju u Fima vrijednosnicama.

Ak ovo nije urnebes stoljeća, ne znam šta je. [shocked]

Ovo je po svemu sudeći pljačka i manipulacija stoljeća!
FIMA-ini manageri najprije su rasprodali skoro cijeli portfelj DKVS-a na 8,5-10 kn, a sad drukaju na rast! Tko normalan bi sad radio tako nešto AKO NIJE OSOBNO ILI PREKO POZNANIKA kupio dionice DKVS-a na 8,5 kn-10 kn i sad ih prodaje na 25-30 kn uz enormnu zaradu!?!

Pozivam HANFU i USKOK da istraže ova krajnje sumnjiva trgovanja dionicama FIME na 8,5 kn, odnosno da se vidi da li je tko iz FIME ili njihovih poznanika kupovao na ovaj način dionice pa ih sada prodaje! Te transkacije treba poništiti, a manipulatore najstrože kazniti!!!!! [angry]
[/quote]

apsolutno točno,ovdje se manipulira neviđeno. gledam ove naloge na "kupnji" na 35 kn koji će nestati 10 sekundi do 13sati,a to su isti ovi što čekaju da pošalju naloge za prodaju u 12:59:45 sati

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

naravno ako sve radiš preko istoga, ali preko jednoga daju nalog na kupnju, a preko drugoga na prodaju. naravno da je i to zabranjeno, ali vidim po nalozima da to nikoga ne smeta.joj kad vas HANFA dohvati

ne znam baš, skdd evidentira sve transakcije, to hoda jedino sa skrbničkim kao npr PBZ investor ali i oni su sa 01.01 prešli na rn. investitora na ime

također, ne vidim mijesta nervozi i teorijama urote…jedino ako imate neke planove koje vam kupci remete

New Report

Close