Danas je graf nebesko plave boje, jer cijena leti u nebesa.
mali trendlinea svladan, bollinger satran i okrenuo na gore,
RSI moćan a još nije ni prekupljeno, MACD ide u pozitivu.
Sljedećih dana prvi ozbiljni okršaj s otpor na 35-40kn.
Jučer prodao trečinu, danas drugu trečinu, ovaj vikend malo ćemo proslaviti [tongue], a ovu zadnju trečinu bumo još malo čekali!
ZABA invest hvala ti!
LOPINA tebi posebno HVALA!
P.S. Ovo je bilo lakše nego na virtualki… [thumbsup]
najgora stvar kod DKVS je što nema većinskog vlasnika koji bi se borio da se kroz stečaj izvuče neka naknada i za dioničare. svi veći igrači su rasprodali i sad mali uvaljuju jedni drugima dionice po onoj- tko zadnji magarac. svaka čast svima koji su kupovali na 8,50 kn i sad rasprodaju naivcima po 20 kn [bye]
[/quote]
…i oni koji su kupovali po 8,5-12 kn su nazivani naivcima a danas im se iskazuje svaka čast…uskoro bi se to moglo reći i ovima koje sa danas naziva naivcima po cca 20kn…neki još čekaju onih 5kn… [lol] …ide to još ide, a tek kad dođe u redovno trgovanje biće explozija poput HGSP pA ONDA KONSOLIDACIJ NA 40-50KN…a vi samo gledajte…
[/quote]
…nije da sam bio neki prorok ali za ovo sam dobio ocjenu od čistih 18%…pa eto samo vi čekajte i dalje a za ovaj koment. mi dajte što manje tako da DKVS ide što više…
ps:Lopina, nadam se da nisi sve prodao danas…ti si najviše popljuvan pa nek se sada jedu svi koji te pljuvaše…ja ću čekati da vidim što će biti u redovnom…nadam se većem rastu…ipak je ovo dobra firma a postala je loša samo zato što su je pokrali…no sve će opet doći na svoje…pozz…
[/quote]
Nisam proda ništa.Stavija sam 1453 kom na 29,89 i nisam proša.Htio sam pojačati BID da imamo
veće šanse uletiti u redovno.Ali prodaja je bila jaka.A ni kupnje nije manjkalo tako da sam
zadovoljan što nisam proša.I ja čekam redovno trgovanje.
Za sada mi ovo izgleda kao biznis godine.Sličnu stvar sam doživio na ATLS kada se dijelio na
Atlas turizam i Atlas nekretnine ,kada je cijena skočila sa 40 na 280 u nekoliko dana.To je tada
bio slučajni pogodak jer mi je žena to donijela u dotu kao zaposlenica Atlasa.E to su bila vremena kada su i purani letjeli.Ajme što se zarađivalo.
A onda 2008 i početak 2009 kada je pluto tonilo.Mila majko.
Za sve ovo treba imati dobre živce.I vi koji ste zaradili nemojte to sada spušitii misleći da ćete
ovo još pokoji put ponoviti.Ovakve prilke su rijetke,jer i poted ovakvog ludog rasta došli smo
na točku kada sam odlučio kupovati DKVS.Sreća da je padala ko luda tako da nisam mogao
dokupljivati postepeno nego nisko.Sve se poklopilo,ali nije vrijeme za likovanje.Karte su još na stolu.Smatram da su i današnji kupci napravili odličan posao .
Ali na burzi je jedan dan vjećnost.Sve se mjenja u trenu.
Dali neko zna šta je sa VART-R-1 ,mislim da je identičan DKVS
oni koji su me poslušali sada imaju prinosa oko 200% u tjedan dana. a oni koji su prodali po 10 kuna i manje – moja sućut. bilo je lijepo kupiti od vas ovu dionicu. ja sam veći dio prodao neki dan, zlu ne trebalo, ali vidim da priča ide dalje. tko zna gdje je kraj ovog torpediranja prema gore?
Dali neko zna šta je sa VART-R-1 ,mislim da je identičan DKVS
ma sve to ide po Ponzi šemi-doći će na red.
ma sve to ide po Ponzi šemi-doći će na red.
[/quote]
Vart-r-1….BRIN…IPKK…CEBA…LPLH…SUNH… (300%) ,sve same uspavane ljepotice ali sad je DKVS na redu.Tek od ponedeljka će se vidjeti kolko ovo vrijedi.Ovaj pad s 30 na 8 pa onda povrat na 30 past će u zaborav kao da ga nije ni bilo (a nebi ga ni bilo da nije u posebnom režimu)
Ovo je bitno naglasiti [thumbsup]
Valja naglasiti kako će Đakovština vrlo vjerojatno uspješno izaći iz stečaja s preustrojem jer posjeduje mnogo vrijedne imovine”, smatra izvor Poslovnog dnevnika. Tko točno trguje Đakovštinom ipak ostaje nepoznanica, ali bi se dio odgovora na to pitanje mogao pronaći u pregledu dioničara te tvrtke.
Sada imamo 2 čista buy signala, ali o tome kada dođe vrijeme. [thumbsup]
Što drugo očekivati od fime nego hrpu kontradikcija [tongue] Špekulanti ono špekulanti ono a na kraju priznaje da je za očekivati sretan kraj. Pa što treba raditi nego kupovati ako se očekuje uspješan izlazak iz stečaja zbog vrlo vrijednih nekratnina?? Sutra dokup (ht po bidu i dokup) [thumbsup]
Prema mišljenju analitičara Fima vrijednosnica rast cijene dionice Đakovštine rezultat je utjecaja dva čimbenika. “To je potpis ugovora o zakupu s tvrtkom Žito krajem siječnja, kojim je Đakovština iznajmila svoje proizvodne i skladišne kapacitete te načelno iskazan interes vlasnika Žita za preuzimanjem Đakovštine. Time bi kompanija dobila vlasnika koji bi razvijao poslovanje i ubrzao izlazak iz stečaja”, smatraju u Fima vrijednosnicama.
Ak ovo nije urnebes stoljeća, ne znam šta je. [shocked]