ma smao da ovi s aska ne pobjegnu,
treba nam dobar ask, ko dinamu dobar hajduk.
cca 3000 komada do 30kn…slabo je to, nadam se da će se podebljati
edit: uletio pesimist na 25kn, dobro nam došao!
Taj će se maknuti u zadnji čas…provocira da jeftinije kupi……
da bog da mu struje nestalo u 12,59. [lol]
R.E.D.O.V.N.O. T.R.G.O.V.A.NJ.E.
hahahahahahahahahahahahahaha.
http://www.youtube.com/watch?v=GlecTBevmzc
Only way to feel the noise is when it’s good and loud
it’s so good I can’t believe it, screamin with the crowd!
Sad je na polaznoj točki od Lopine. Bravo kolega, iskreno rečeno ja se u to nisam upuštao jer mi je nelividuša pun kufer.
najgora stvar kod DKVS je što nema većinskog vlasnika koji bi se borio da se kroz stečaj izvuče neka naknada i za dioničare. svi veći igrači su rasprodali i sad mali uvaljuju jedni drugima dionice po onoj- tko zadnji magarac. svaka čast svima koji su kupovali na 8,50 kn i sad rasprodaju naivcima po 20 kn [bye]
[/quote]
…i oni koji su kupovali po 8,5-12 kn su nazivani naivcima a danas im se iskazuje svaka čast…uskoro bi se to moglo reći i ovima koje sa danas naziva naivcima po cca 20kn…neki još čekaju onih 5kn… [lol] …ide to još ide, a tek kad dođe u redovno trgovanje biće explozija poput HGSP pA ONDA KONSOLIDACIJ NA 40-50KN…a vi samo gledajte…
[/quote]
…nije da sam bio neki prorok ali za ovo sam dobio ocjenu od čistih 18%…pa eto samo vi čekajte i dalje a za ovaj koment. mi dajte što manje tako da DKVS ide što više…
ps:Lopina, nadam se da nisi sve prodao danas…ti si najviše popljuvan pa nek se sada jedu svi koji te pljuvaše…ja ću čekati da vidim što će biti u redovnom…nadam se većem rastu…ipak je ovo dobra firma a postala je loša samo zato što su je pokrali…no sve će opet doći na svoje…pozz…
Idući tjedan mogao bi DKVS u redovno trgovanje (osim ako nema neka iznimka za društva u stečaju?).
Ja sam po najavi danas prodao i drugu polovinu. Prinos je fantastičan pa sretno svima do nekog drugog puta. [smiley]