DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

biti će brži prst-kada počne bežanija- no ujedno čestitam svima koji su u ovome zaradili,i savjet ne zadržavajte se previše dugo -da ne ostanete bez gaća..

Znači netko kupuje DKVS u povjesnim količinama da bi mogo onda to iskrcat 5kn skuplje.
kome će iskrcat….Fimi, Zabi, meni, tebi?

Znači netko kupuje DKVS u povjesnim količinama da bi mogo onda to iskrcat 5kn skuplje.

baš zbog toga sam si ostavio polovicu (onu od šarca)

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Kad smo već kod povijesnih količina…ne mogu a da ne primjetim kako nam se uvaženi kupac od prethodnih 10tak dana nije pojavio na bidu?

Kad smo već kod povijesnih količina…ne mogu a da ne primjetim kako nam se uvaženi kupac od prethodnih 10tak dana nije pojavio na bidu?
[/quote]
nema potrebe više-pogurao je cijenu-sada neka se drugi brinu o tome-lagano riješava poziciju..

Da vidimo dal se to vrte uvjek iste dionice ili će se pojaviti nova faca u top 10. inače prognoziram da s cijenom od 35kn ulazimo u redovno.

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 132.131 12,54 Skrb. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 128.226 12,17 Osnovni račun
3. HZZO 82.027 7,79 Zast. račun
4. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 63.423 6,02 Osnovni račun
5. HZMO 50.289 4,77 Zast. račun
6. ĐAKOVŠTINA – NOVI ESOP D.O.O. 35.582 3,38 Osnovni račun
7. BAKIĆ NENAD 12.095 1,15 Osnovni račun
8. MATIĆ MIJO 9.546 0,91 Osnovni račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 8.201 0,78 Skrb. račun
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 7.930 0,75 –
Ukupno: 50,25

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Kupnja 32
Prodaja 23
Bolesno!!!!!

let your money speak for you, punk!

Eto, ne budi ljen pa ja otišao pogledati što to piše u čitulji pod C na gore navedenom zemljišno knjižnom ulošku.
I sada tko zna čitati, vidi koja je sudbina đakovštine, a najvažnija su tu potraživanja žita.
uglavnom žito bi se trebalo samo dogovoriti s bankama i preuzeti sve nekretnine, a to je pretostavljam sve što đakovština i je.

neće tu biti ništa za dioničare, ali opet možda nalete još veći naivci pa im vi uvaljate svoje dionice prije izlistavanja. tu vam je šansa i zato mi je sasvim jasno zašto lopina producira kartice teksta ovdje, ali ovi koji sada kupuju, e ti mi stvarno nisu jasni.

Nisam mogao izdržati što vrsni fudbaler (tako se predstavlja ovdje na forumu) kaže dok je cijena bila na 8 kuna. Danas, ako bude oko 30 kuna, cijena je narasla 300% skoro. Da je takvih fudbalera više, gdje bi nam kraj bio. Naivci ili ne, svaka čast tim naivcima, lijep prinos tko je imao strpljenja. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

btw. koje zatišje. gdje su oni koju drukaju da će rast? nije valjda da se u tišini iskrcavaju [lol]

let your money speak for you, punk!

Za ulazak u redovno trgovanje treba nam promet od cca 220.000 kn.Uz jučerašnju cijenu od 25
/iako prema nalozoma izgleda da bi danas trebala biti viša/treba okrenuti cca 8.800 kom.
Većinu zadnjih dana trgujemo po 5.000 do 6.000 kom.Izgleda da će i danas promet biti obilat
i da bi sa današnjim danom mogli reći da sigurno ulazimo u redovno poslovanje.Najgore bi bilo da
kupnja pobigne preko 30 pa da se ne napravi promet i da dovedemo u pitanje ulazak u redovno trgovanje.Danas je najbitnije da se okrene velik broj dionica.Svi osim jučerašnjih kupaca su u
debelom plusu i mislim da će biti prodavača.Još je rano za govoriti.Vjerujem da ima dosta sretnih
kupaca na 8,5 do 16 koji bi trebali zadovoljiti gladna usta,a oni ostvaruju visoku dobit.

btw. koje zatišje. gdje su oni koju drukaju da će rast? nije valjda da se u tišini iskrcavaju [lol]

[lol] [lol] dobro si im spustio, majstore. [thumbsup]

U redovno se ide 100%! Bez obzira kolko raslo ili padalo,bitan je promet.A što god se do sad vratilo u redovno ništa nije palo [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close