Još cca.220.000 kuna i sljedeći tjedan smo u redovnom trgovanju.Recimo prosječno 80.000 dnevno [thumbsup].A onda će moči svi koji žele kupiti neograničene količine-isto tako i prodati.Slažem se s onima koji tvrde da će se cijena zaletjeti do preko 50 a onda stabilizacija na cca.40-45 [smiley]
Još cca.220.000 kuna i sljedeći tjedan smo u redovnom trgovanju.Recimo prosječno 80.000 dnevno [thumbsup].A onda će moči svi koji žele kupiti neograničene količine-isto tako i prodati.Slažem se s onima koji tvrde da će se cijena zaletjeti do preko 50 a onda stabilizacija na cca.40-45 [smiley]
Ja se ne slažem, jer kako sam na 8,5kn uputio na moguće dno, tako mogu i sad uputiti da je sve preko 23kn pretjerivanje i prilika za iskrcaj dok još je moguće. 300% zarada, brutalno
Ja se ne slažem, jer kako sam na 8,5kn uputio na moguće dno, tako mogu i sad uputiti da je sve preko 23kn pretjerivanje i prilika za iskrcaj dok još je moguće. 300% zarada, brutalno
Ne mislite da će high biti 50?
[/quote]
DKVS d.d.u stečaju,Mcap 21,07 mil, AOP 132 netto kapital 340 mil P/BV =1/16
Naravno virtualno,ostala izvješća su naravno realna
Najprije nije 300% nego 170.OK.i dalje vrlo brutalno. Ali ako dođe do 45 -50 to je već
preko 400 do 500%.A to je još brutalnije.Ne zaboravite da je DKVS postala i strast i pohlepa.
Sve mogućnosti otvorene.
Mene je pomalo počelo brinuti ovako naglo pumpanje cijene bez neke pozitivne vijesti pa sam pola danas prodao, a drugu polovinu planiram prodati sutra. Onima koji sada kupuju -sretno, nadam se da imate neki insajd info pa zato kupujete. [undecid]
nadam se da imate neki insajd info pa zato kupujete. [undecid]
A čuj promet je porastao sa 40 000 na 150 000 tako da se nešto opasno kuha i ide gore ali pitnje je do kolko.
Nikolson, niste sami.Danas su mali igraći kapitalizirali dobit,a ušli malo veći što daje nadu da idemo još.
Čestitam na velikoj zaradi.Ali sada kada ste vjerovatno pokrili ulaz možda bi trebalo pričekati
petak i vjerovatno ulazak u redovno poslovanje u ponedjeljak i pokušati se provozati.Jer tada bi nas mogli otkriti tehničari.To Split nije, jer primjenjuje TA na bedake koji se trže jednu sekundu i ovisne
su o atmosferskim prilikama točno u tom trenutku.Ja smatram da je to neozbiljno.
Ipak Split zaslužuje čestitke,jer je on skinuo 135% /20:8,51=235/.
Nikolson, niste sami.Danas su mali igraći kapitalizirali dobit,a ušli malo veći što daje nadu da idemo još.
Čestitam na velikoj zaradi.Ali sada kada ste vjerovatno pokrili ulaz možda bi trebalo pričekati
petak i vjerovatno ulazak u redovno poslovanje u ponedjeljak i pokušati se provozati.Jer tada bi nas mogli otkriti tehničari.To Split nije, jer primjenjuje TA na bedake koji se trže jednu sekundu i ovisne
su o atmosferskim prilikama točno u tom trenutku.Ja smatram da je to neozbiljno.
Ma čovjek jednostavno nije na ti sa matematikom [thumbsup]
Pa kaj je vama djeco,kaj paničarite.Na dan 19.01.2010 ovo je bilo na 31kn pa što je sad čudno ako i 19.02.2010 bude također na 31kn [shocked].Pogledajte jednogodišnji graf,po njemu paraktično smo na dnu…..http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=DKVS-R-A
Uf, ove okrugle brojke su mi sexy.
Lopina, TA radi i prolivenom mlijeku, a na bedacima je korisnija nego na ATPL.
http://www.youtube.com/watch?v=CW8NIXp5bFg
Uf, ove okrugle brojke su mi sexy.
Lopina, TA radi i prolivenom mlijeku, a na bedacima je korisnija nego na ATPL.
http://www.youtube.com/watch?v=CW8NIXp5bFg
Ja mislim da zdravi seljački razum djeluje po TA.I svi mi iako ne koristimo TA ,a bavimo se trgovanjem sa skakutanjem sa cvijeta na cvijet nismo ni svjesni koliko primjenjujemo pravila TA.
TA je prošlost,a tko poznaje prošlost može predvidjeti budućnost.Ovo ja malo podbadam Splita,
ali ga uvažavam.
Ma meni je prosjek ulaza oko 11 kn tako da mi nije frka za prodaju, ali jednostavno ovo mi djeluje kao pumpanje, a onda uvijek uslijedi hladan tuš. Slično je bilo i sa HGSP samo što on ipak nije završio u stečaju. VLDS je bila slična priča, veliki ukrcaji na 13 kn pa rast do 30 kn i opet pad na 17-18 kn, a ni on nije u stečaju dok DKVS ima i taj uteg oko vrata.
Ovaj rast bez ikakve pozitivne vijesti jednostavno mi je sumnjiv kao da netko pumpa cijenu pa da sve istrese na 25-30 kn. Zato planiram sutra izaći do kraja. Zaradio sam lijepo pa mi nije bed da nakon toga ode još koju kunu gore. Ako opet ode 15-20 kn, opet ću kupovati [smiley]