Ovdje je pravilo kao i na HGSP – TKO SE USUDI, POBJEĐUJE. Svaka čast hrabrima.
iza HGSP stoje banke pa HGSP nije završio u stečaju, ne pričajte gluposti
jedino sa čime se DKVS može ravnopravno usporediti je ZDNK….pa svi s malo mozga znaju kako će to završiti…isto kao ZDNK…
a kad uskoro bude DKVS opet padao kao kamen svi drukeri što vas sada navlače da kupujete iskrcat će se i naglo ušutjeti
Ovdje je pravilo kao i na HGSP – TKO SE USUDI, POBJEĐUJE. Svaka čast hrabrima.
E, baš to – He who dares wins, Del, Mućke i ostalo…
jedino sa čime se DKVS može ravnopravno usporediti je ZDNK….pa svi s malo mozga znaju kako će to završiti…isto kao ZDNK…
a kad uskoro bude DKVS opet padao kao kamen svi drukeri što vas sada navlače da kupujete iskrcat će se i naglo ušutjeti
[/quote]
Ovdje se radi o brašnu i kruhu. A brašna i kruha treba i u ratu i u miru. Kruha i brašna treba svaki dan a kompjuter jednom u tri godine [proud]. Al da boli kat nekome raste…..boli sigurno [tongue]
[/quote]
Ovdje se radi o brašnu i kruhu. A brašna i kruha treba i u ratu i u miru. Kruha i brašna treba svaki dan a kompjuter jednom u tri godine [proud]. Al da boli kat nekome raste…..boli sigurno [tongue]
[/quote]
ja živim u sredini gdje me u krugu od 50km djeli najmnje 8 silosa i mlinova i svi rade ni jedan nije zatvoren a brašno i kruh se u krizi najviše prodaje
[/quote]
DKVS d.d. u stečaju,BV 322,78 322,78:20 =16,40
Zaista ove usporedbe sa Zdenkom i HGspotom su bezpredmene.Zdenka je bila firma koja je
kontinuirano u dugom vremenskom razdoblju stvarala velike gubitke koji su bili veći od imovine.
Kapital je bio u minusu.Ista stvar i HGspotom koji je istu stvar napravio u dvije godine tj.popapio
cjelokupni temeljni kapital,dobit iz ranijih razdoblja i čak je dodatno zadužen 47,50 kn po dionici
iznad cjelokupne vlastite imovine.
Konkretno u usporedbi sa DKVS Hgspot bi treba imati BV 779 a ne -47,50
Nemojte ni zaboraviti da je zadnja cijena HGspota 46,a DKVS 20.
46:20=2,3 2,3 x16,40=37,72
Dakle prema pokriću u kapitalu HGspot je "samo" 37,72 ne posto nego puta skuplji od DKVS.
Budite pametni ,bježite iz HGspota,kupujte DKVS jer ćete u DKVS relativno brzo skinuti 100%.
DKVS je u stečaju,a HGspot nije,jer je ZABA odlućila da sebi pruži priliku da ne otpiše svoja
potraživanja.Ali ako HGspot završi u stečaju ,nema šanse da dioničari dobiju i jednu lipu od
ostatka.Normalno jer nakon podmirenja vjerovnika/bez diskonta/nema ostatka.Kod DKVS taj
ostatak u ovom trenu čini 322,78 kn.Ako i dođe do likvidacije naše šanse su velike da će i
ostatak biti veliki. 322 kn previše, ali sve ispod 50 premalo.
[/quote]
DKVS d.d. u stečaju,BV 322,78 322,78:20 =16,40
Zaista ove usporedbe sa Zdenkom i HGspotom su bezpredmene.Zdenka je bila firma koja je
kontinuirano u dugom vremenskom razdoblju stvarala velike gubitke koji su bili veći od imovine.
Kapital je bio u minusu.Ista stvar i HGspotom koji je istu stvar napravio u dvije godine tj.popapio
cjelokupni temeljni kapital,dobit iz ranijih razdoblja i čak je dodatno zadužen 47,50 kn po dionici
iznad cjelokupne vlastite imovine.
Konkretno u usporedbi sa DKVS Hgspot bi treba imati BV 779 a ne -47,50
Nemojte ni zaboraviti da je zadnja cijena HGspota 46,a DKVS 20.
46:20=2,3 2,3 x16,40=37,72
Dakle prema pokriću u kapitalu HGspot je "samo" 37,72 ne posto nego puta skuplji od DKVS.
Budite pametni ,bježite iz HGspota,kupujte DKVS jer ćete u DKVS relativno brzo skinuti 100%.
DKVS je u stečaju,a HGspot nije,jer je ZABA odlućila da sebi pruži priliku da ne otpiše svoja
potraživanja.Ali ako HGspot završi u stečaju ,nema šanse da dioničari dobiju i jednu lipu od
ostatka.Normalno jer nakon podmirenja vjerovnika/bez diskonta/nema ostatka.Kod DKVS taj
ostatak u ovom trenu čini 322,78 kn.Ako i dođe do likvidacije naše šanse su velike da će i
ostatak biti veliki. 322 kn previše, ali sve ispod 50 premalo.
[/quote]
Svaka čast na post, tako treba pisati jasno i argumentirano. Samo da dodam, uspoređivanje dionica i logiku na TK zaboravite [bye], od toga kruha nema.
ja živim u sredini gdje me u krugu od 50km djeli najmnje 8 silosa i mlinova i svi rade ni jedan nije zatvoren a brašno i kruh se u krizi najviše prodaje
Moguće, ali to ne znači da će mlinovi Đakovištine za par mjeseci biti u sastavu Đakovštine, štoviše ne znači da će Đakovština d.d.uopće više postojati!
Trenutno sve to koristi Žito i plaća 1 kn mjesečno za to korištenje. Đakovština od toga nema nikakve koristi. Žitu nije na kraj pameti otkupiti Đakovištnu sa 600 milja duga, već kroz stečaj otkupiti one nekretnine i strojeve koji su mu zanimljvivi, i to za sitne pare. Dioničari će na kraju ostati praznih džepova, zato ne treba nasjedati onima koji su se nakrcali na 8,50 kn i sad vam žele uvaliti bezvrijedne dionice po 20-25 kn. Njima dobitak od +100%, vama gubitak od -100% [bye]
Moguće, ali to ne znači da će mlinovi Đakovištine za par mjeseci biti u sastavu Đakovštine, štoviše ne znači da će Đakovština d.d.uopće više postojati!
Trenutno sve to koristi Žito i plaća 1 kn mjesečno za to korištenje. Đakovština od toga nema nikakve koristi. Žitu nije na kraj pameti otkupiti Đakovištnu sa 600 milja duga, već kroz stečaj otkupiti one nekretnine i strojeve koji su mu zanimljvivi, i to za sitne pare. Dioničari će na kraju ostati praznih džepova, zato ne treba nasjedati onima koji su se nakrcali na 8,50 kn i sad vam žele uvaliti bezvrijedne dionice po 20-25 kn. Njima dobitak od +100%, vama gubitak od -100% [bye]
[/quote]
Bilo bi vam puno pametnije da ste kupovali ovu dionicu nego mudrovali.
Ova varijanta koju vidite je jedna od mogučnosti i mi smo toga svjesni.Ali u svim drugim varijantama
kao što su:Dokapitalizacija,prolongiranje otplate kredita,preuzimanje d.d.od zainteresiranog kupca,potencijalni kupac pojedinac,ulazak fonda rizičnog kapitala,likvidacija ne biznisa nego
firme uz obeštečenje dioničara.Samo treba pokušati utvrditi koja je varijanta moguća.
Ja sutra vjerovatno kupujem .Zašto?Jer mislim da je jeftino.Onaj koji mi proda,a kupio je na 8,5 i više neka zaradi.Ja kupujem da bi zaradio i da bi eventualni kupac od mene imao istu šansu na zaradu.Svatko od nas bi trebao biti koristan i drugome.Biznis,tj.kupnja i prodaja mogu biti
obostrano koristi.Nikada ne želim nekom drugom utrapiti lošu robu na način da ga želim prevariti.
Ako imam lošu robu šutim ko riba i prodajem.
Za DKVS smatram da je uz ovu cijenu odlična za kupnju.
ulozite tamo di je drzava manje sanse su da cete popusiti sve pare ovo nisu vremena za poduzetnistvo evo dalekovod dobije posao pa u minus nekad bi bilo blokada
Svejedno, kako sam ukazao na dno na 8,5kn tako sad moram ukazati i na vrh, sve preko 23kn je dobar SELL.