DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj s 5000 komada svaki dan u zadnjoj sekundi me zamolio da vam prenesem sljedeću poruku:
ratatatatatatatatatata, bum! [smiley]

ovaj s 5000 komada svaki dan u zadnjoj sekundi me zamolio da vam prenesem poruku:
ratatatatatatatatatata, bum! [smiley]

Baš me zanima tko je to…budemo vidjeli u petak….

Ako se ovako nastavi…slijedeći tjedan smo ubrzano u redovitom režimu trgovanja!

Koja brutalna zarada.Baš me zanima di su dežurni dušobrižnici.Trebalo bi lopini dignit spomenik ili mu barem dati neku pinku.

klodovik

Ali Žito plaća jednu kunu mjesečno! Od kude isplata plaća? Iz Đakovštine ili iz Žita. Ne ide sigurno iz novaca koje Žito uplaćuje u Đakovštinu. Dosta mutno.

Žito plaća iz prihoda koje ostvaruje poslovanjem Đakovštine jer je žito sada apsolutni gospodar svega što Đakovština ima: silosa, zgrada, radnika, strojeva i sve to plaća 1 kn mjesečno!!! Od te 1 kn mjesečno "namiruju" se svi vjerovnici!!
Malo po malo Žito će kroz stečaj otkupiti sve što mu bude zanimljivo u Đakovštini, a dioničarima će ostati prezadužen d.d. i bezvrijedne dionice. Jedina šansa da Đakovština opstane je da je netko kupi cijelu, sa svih 600 milijuna kuna duga, a takovg luđaka nema na vidiku [bye]
[/quote]
Proučiti Zakon ostečaju!Žito nije kupio Đakovštinu za 1 kn.Imovina je još uvijek od nas dioničara umanjena za potraživanja vjerovnika.On je u najmu.Slažem se da bi stečajni
upravitelj morao biti transparentniji i dati informaciju o ugovoru o najmu.I ne treba smatrati da je
Pipo samaritanac i dobrotvor,On je iskpristio šansu da dobije ovaj posao,da zaradi ,a istovremeno će se sačuvati i imovina.I to je interes dioničara,jer ako dođe do lividacije postoji veća šansa i da nama dioničarima ostane više.

Koja brutalna zarada.Baš me zanima di su dežurni dušobrižnici.Trebalo bi lopini dignit spomenik ili mu barem dati neku pinku.

Ne treba im zamjerati, već se dovoljno grizu.
[wink]

Slika govori više od riječi!!! [thumbsup]

šteta što smo onih 130 000kn prometa prosuli prošli tjedan…već bi imali pola za redovno trgovanje.

ico, ovdje se zarađuje ko onomad na virtualki [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira – – 0,75% 7.930,00
Ovi su se digli a ZB skrbnički je izašao iz topa 10

who dares, wins

šteta što smo onih 130 000kn prometa prosuli prošli tjedan…već bi imali pola za redovno trgovanje.

Nema veze…ako dosadašnji kupac ostane uporan, limit od 500.000 kn dostižemo za par dana.

provjerite kolko djakovstina nije platila pdveja od 2004 godine

Postanite Eu-robovi

New Report

Close