DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

momci, ovo je previše za starog kajmana pred mirovinu. fino sam uzo onomad ispod 9 kuna, prodo danas i ostvario prema ekranu 90% prinosa u par dana, iliti 6000 evrića. nije to loše. sad ću uzeti novu ladu nivu na plin da se vozam po ovom snijegu i , naravno, možda opet ovamo uletim jer ovo je dobra firma i još bolja dionica, usprkos stečaju. a vi i dalje mjerkajte dok stari gušteri kupuju i prodaju neodlučnima. meni dosta 90% u par dana, a vi preuzmite štafetu jer na mladima svijet ostaje, a ja dodajem i dionice.

Sad znamo tko je ostvario sav promet po 8,50 kn.

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/divljanje-dakovstine-cijena-u-tjednu-uzletjela-98%2c6%25%2c-jos-kad-se-vrati-zito…,68371.html

Malo epp ne škodi……..

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

na 10 ce otici sljedeci tjedan, ovo mi je jako slicno kao i hgspot, i on je rastao i ekipa se punila a onda ko grom iz vedra neba lova zauvjek izgubljena [lol]

Jedna mala razlika.
Kada HGspot platim 47 kn kupujem i 47 kn duga.Naime toliki je gubitak iznad temelnog kapitala po
dionici.
Kada kupim DKVS za 15-20 kn/vjerovatno danas/ kupujem 322,78 kn tj 22,78 kn dobitka i 300 kn
temeljnog kapitala.
Mislim da je to velika razlika i da DKVS ima prostora za ogromni rast vrlo brzo,dok je za HGspot
to teško očekivati u dužem razdoblju od nekoliko godina.
Danas bi mogli imati malo veći promet nego jučer.Vikend je dug,strah u kostima,kapitalizacija
dobiti ,a istovremeno i jaka kupnja.Ali ovdje ni bog ne zna da li idemo livo ili desno.

[/quote]
Bilo bi bolje da se novinari bave ozbiljnom analizom i izbjegavaju senzacionalistički način pisanja.
Koje žutilo!

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/divljanje-dakovstine-cijena-u-tjednu-uzletjela-98%2c6%25%2c-jos-kad-se-vrati-zito…,68371.html

Malo epp ne škodi……..

Prejak naslov [lol]
HGSP, DKVS…been there, done that.
A još tri poslastice čekaju, bolje od ovih. [smiley]

DKVS d.d.u stečaju ,MCAP 17,805 mil,Netto kap AOP 132 340,069 mil ili cca 1/19 jedna devetnaestina BV

Bitka za žitna pola Slavonije je tek počela.

12.pitanje u igri milijunaš:Zaokruži točnu konstataciju

aŽito Osijek je vjerovnik DKVS sa cca 30 mil.kn plus zateznu kamatu
b)Žito Osijek je pokrenuo blokadu DKVS u veljači 2009.
c)Žito Osijek odmah nakon pokretanja stečajnog postupka pokreće proizvodnju uz najam od 1 kn
d)Radnici dobijaju akontaciju plaće od najmoprimca Žita Osijek odmah kao nagradu jer su dali zahtjev za pokretanja stečaja/naravno grupa bez dionica DKVS,koji nisu u ESOP/

Zaokružite točan odgovor i molim komentar.

Nemojte biti sebični, kolega. Podijelite to s zajednicom.
[thumbsup]
A može i na pm.

Malo epp ne škodi……..

Prejak naslov [lol]
[/quote]
DKVS d.d.u stečaju,MCAP 17,805 mil,netto kapital AOP 132 340,o69 mil kn/jedna devetnaestina BV/

Dakle, draga igračka se trži na jednu devetnaestinu BV nakon ovog "ogromnog rasta"

ATH je 242 kn i to je u tom trenu bilo 242:BV=242:327,38=0,74
To je bilo u svibnju 2007.kada su i purani letjeli-nije bilo fundamentalno precjenjeno

Radnici su platili dionice uz sve popuste 65 kn/neprovjerena informacija
zadnja cijena 16,90 16,90:65=0,26 svaki radnik uz ovu diskontiranu cijenu može dobiti samo 26%uloženog

s po dionici u 2008 je bio 268.686:1.053.563=255,03
16,90:255,03 =0,066 Ova zadnja cijena od 16,90 je jedna petnaestina/1/15/ godišnje prodaje.

Zaista me ova igračka sve više privlaći.Ako ne bude likvidacija sve ispod 150 nije dobra cijena.
A sa likvidacijom od 0 do 300.Što bliže 300 šanse sve manje.Logično.

Nemojte me svrstavati u drukera.Ovo su podaci dostupni iz financijskih izvještaja.Ipak DKVS je d.d
u stečaju.I zato je ovako nisko.

Danas su navlakači malo uranili
[lol]

Veza između Žita i Đakovštine je prilično čudna. Najam za 1 kunu. Prema kojoj pravnoj osnovi Žito može isplatiti radnicima plaće.

Veza između Žita i Đakovštine je prilično čudna. Najam za 1 kunu. Prema kojoj pravnoj osnovi Žito može isplatiti radnicima plaće.

U Hrvatskoj sve može.
DKVS je bila u blokadi od veljače 2009 i u prvih devet mjeseci prodala robe za 168 mil.kn.
I nije smanjila kratkoročna zaduženja.
Možda je Pipunić dogovorio sa stečajnim upraviteljem da podmiri dugovanja prema radnicima.
Radnici su i pokrenuli stečaj i zato ih Pipo nagrađuje.Pipuniću unosan posao,radnicima plaće.
Država šuti kao riba,samo da ima manje problema.
Radnici podmireni,a lova ne ide u stečajnu masu.
Ali sve to nije ništa loše za nas dioničare.Problem manje.

Možda je Pipunić dogovorio sa stečajnim upraviteljem da podmiri dugovanja prema radnicima.
Radnici su i pokrenuli stečaj i zato ih Pipo nagrađuje.Pipuniću unosan posao,radnicima plaće.
[/quote]

Ali Žito plaća jednu kunu mjesečno! Od kude isplata plaća? Iz Đakovštine ili iz Žita. Ne ide sigurno iz novaca koje Žito uplaćuje u Đakovštinu. Dosta mutno.

Cijenim hrabrost/ludost za kupiti dionice Đakovštine.

Ali Žito plaća jednu kunu mjesečno! Od kude isplata plaća? Iz Đakovštine ili iz Žita. Ne ide sigurno iz novaca koje Žito uplaćuje u Đakovštinu. Dosta mutno.

Žito plaća iz prihoda koje ostvaruje poslovanjem Đakovštine jer je žito sada apsolutni gospodar svega što Đakovština ima: silosa, zgrada, radnika, strojeva i sve to plaća 1 kn mjesečno!!! Od te 1 kn mjesečno "namiruju" se svi vjerovnici!!
Malo po malo Žito će kroz stečaj otkupiti sve što mu bude zanimljivo u Đakovštini, a dioničarima će ostati prezadužen d.d. i bezvrijedne dionice. Jedina šansa da Đakovština opstane je da je netko kupi cijelu, sa svih 600 milijuna kuna duga, a takovg luđaka nema na vidiku [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

New Report

Close