DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

najgore od svega je kaj će ovaj gnom koji je stavio na 14,14 prodati po istoj cijeni kao i ostali a samo štopa porast cijene
magarac, diži cjenu!

Ovo je Porsche – Volkswagen short squeez all over again, hrvatska verzija.

E bome je intersantno bilo danas… u zadnjih 5 sek se pojavio nalog od 5000 na kupnji… [thumbsup] Znaci prikljucuju se veliki igraci…

može tko stavit refreshanu TA [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

jel danas idemo do 13kn [wink]

Za tebe ako treba i na 10.
[yawn]
[/quote]
Drugi put više sreće.

E bome je intersantno bilo danas… u zadnjih 5 sek se pojavio nalog od 5000 na kupnji… [thumbsup]

Očigledno da postoji neki info…i da to netko redovito kupuje s velikim nalozima u zadnjim sekundama…

Ako se drugi tjedan nastavi tako…evo nas u redovnom režimu trgovanja!

premarket

skoro mi je žao šta sam danas prodao. želim veliki dobitak sretnom kupcu

može tko stavit refreshanu TA [lol]

evo ga, izbor boje podloge je slučajan. [smiley]

što reći na grafu sve piše

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

Cestitke svima koji su profitirali,meni osobno je rizik prevelik bio.

Svakog dana napredujemo sve više.
Tromjesečni prosjek svakog dana raste,a to možemo očekivati i dalje.
Mislim da nećemo ispd 15.Danas i bez ovog velikog naloga na kupnji slabe ruke nebi spustile cijenu
ispod 15,50.Super.Jer vikend je dug.Strah u kostima potiče na kapitalizaciju dobiti.
Danas možemo reći da su svi koji izašli zaradili od 5%oni koji su ušli na 16 do gotovo 100% oni koji su ušli na 8,50.Bolje da rastemo polako a ne skokovito.Ali ova igra najbrži prst je kao najgori horor.
Ne spuštati se prenisko ako želite prodati,ali se i ne postavljati previsoko ako želite kupiti.Jer vas može zabiti i nisko i visoko.Izgleda da su izašli oni najnesigurniji,što bi značilo da slijedi rast.

Danas je bio ubitačan promet.

u dionicama 130 k kn,ali u protuvrijednosti imovine dvadesetak puta više tj.2,6 mil kon/skoro kao HT/
sa ovakvim dnevnim prometom smo u redovnom trgovanju
da nam se samo FIMA smiluje i spusti ovih 8.000 kom
mi mali bi iz šupljeg u prazno napravili razliku do 500 k kn.

New Report

Close