kad bi npr. prošla transakcija po 1 Kn, da li bi ju poništili ili ne kakva su razmišljanja iskusnijih kolega
kad bi npr. prošla transakcija po 1 Kn, da li bi ju poništili ili ne kakva su razmišljanja iskusnijih kolega
zašto bi je poništili? prošla bi kao svaka druga…druga je stvar pitanje tko bi ti prodao po toj cijeni, pogotovo kad pogledaš stanje i vidiš da je prodaja sve slabija a kupnja sve jača. ovih 8-9 kn pokazuje se kao jaka potpora i dno za DKVS
Bi.Jedino ako je napravljena očita greška brokera transakcije se mogu poništiti.
Primjeti sam da je na prodaji bio samo jedan veći nalog na prodaji od 5.300 kom.I sam je proša.
Znaći da smo danas imali lažnjake na prodaji,koji su povučeni sa prodaje u zadnji trenutak.
Očito,želja za kupnjom je sve jača.Kockarski mentalitet naših ulagača sve jači.
Uzalud vam trud drukeri.Tučite po ASku ili se barem naguravajte na BIDu.Vrijeme za ukrcaj istječe.
Tako danas barem izgleda.
Ali na burzi jedan dan je dugo vrijeme.Da li će se trend potvrditi i da li je dno iza nas?
MACD se prekrižio uz divergenciju.
ništa od stečaja, piši kuću propalo. [lol]
Dakle,direktor i ekipa nisu lopovi.Samo su produžavali agoniju firme.Uskoro bi se mogli prikazati i
kao dobrotvori koji su žrtvovali sebe radi interesa radnika i Đakova.
Dakle,direktor i ekipa nisu lopovi.Samo su produžavali agoniju firme.Uskoro bi se mogli prikazati i
…malo sutra…sve su to oni realizirali za svoj profit ili barem većinu toga…da je tako žito se ne bi odvozilo van brodovima već bi se koristilo unutar firme…to im je prvi pokušaj da se opravdaju a kad tamo utvrditi će se da im je novac na nekim računima…
…malo sutra…sve su to oni realizirali za svoj profit ili barem većinu toga…da je tako žito se ne bi odvozilo van brodovima već bi se koristilo unutar firme…to im je prvi pokušaj da se opravdaju a kad tamo utvrditi će se da im je novac na nekim računima…
[/quote]
A možda se tu krije onih 8 milijuna eura o čemu je govorio Mesić!
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 20.623 1,96 Skrb. račun
Stanje od srijede, otad je prošlo 17 600 komada, ako sutra nisu gotovi, nek si yebu mater. [thumbsup]
Stanje od srijede, otad je prošlo 17 600 komada, ako sutra nisu gotovi, nek si yebu mater. [thumbsup]
Okomili smo se na otvorene fondove da izlaze sa velikim diskontom.U biti ovo je samo usklađivanje
portfelja prema njihovom statutu,a statuti moraju biti u skladu sa zakonom o dozvoljenim investicijama.
Kada su fondovi ulazili nije postojala zakonska regulativa,a sada moraju izlaziti iz nelikvidnih kao i
dionica sa malim MCAP.A DKVS je postala likvidnija sa padom cijene,ali MCAP je toliko nizak/cca
9 mil kn/da je otvoreni fondovi ne smiju imati.Mirovinci i manje.
Veliki pad cijene dionica dogodio se nakon izlaska fondova;BZJK,HGspot,OPTE,KOES,danas FMPS.
Bit će toga još i na ostalim dionicama.Ali mi se lagano rješavamo tih "ubica" i kada izađu,tek tada
možemo prema fundamentalnim vrijednostima.
Do kraja sedmice bi iskrcavanje trebalo biti gotovo.Možda već i za dan dva.
Zaista velika šteta da u Hrvatskoj nemamo fondove rizičnog kapitala koji bi u ovim dionicama
mogli lijepo profitirati,a istovremen cijene ne moraju u prah i pepeo.
Okomili smo se na otvorene fondove da izlaze sa velikim diskontom.U biti ovo je samo usklađivanje
portfelja prema njihovom statutu,a statuti moraju biti u skladu sa zakonom o dozvoljenim investicijama.
Kada su fondovi ulazili nije postojala zakonska regulativa,a sada moraju izlaziti iz nelikvidnih kao i
dionica sa malim MCAP.A DKVS je postala likvidnija sa padom cijene,ali MCAP je toliko nizak/cca
9 mil kn/da je otvoreni fondovi ne smiju imati.Mirovinci i manje.
Veliki pad cijene dionica dogodio se nakon izlaska fondova;BZJK,HGspot,OPTE,KOES,danas FMPS.
Bit će toga još i na ostalim dionicama.Ali mi se lagano rješavamo tih "ubica" i kada izađu,tek tada
možemo prema fundamentalnim vrijednostima.
Do kraja sedmice bi iskrcavanje trebalo biti gotovo.Možda već i za dan dva.
Zaista velika šteta da u Hrvatskoj nemamo fondove rizičnog kapitala koji bi u ovim dionicama
mogli lijepo profitirati,a istovremen cijene ne moraju u prah i pepeo.
[/quote]
Može neki link na ta ograničenja u investiranju OIF-ova.
Hvala
veliki se sve manje istovaruju, cijena više na pada, a počeli su kupovati veći igrači što je do sada nedostajalo. čini mi se da bi ubrzo moglo biti pumpanja i jakog rasta
neki dan sam izašao iz DKVS po 8,50…sad se razmišljam danas opet vratiti. ne s nekom velikom količinom, do 1000 komada. fali mi svaki dan ono uzbuđenje od 12.50 do 13.01 [lol]