DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HPB je izgubio pola milijarde kuna ove godine, ko njih šta pita uopće?! [lol]

i meni se čini da netko kupuje ali u većim kličinama dionice DKVS možda griješim ali ima u jućerašnjem GLASU SLAVONIJE tko kupuje tolike kolićine dionice DKVS piše da je protrgovano više od 11tisuća dionica u par dana da nije toliko protrgovano u cijeloj 2009

Isto kao što netko kupuje u većim količinama, netko i prodaje u velikim količinama.
Isto tako iznad 200 kn je netko kupovao velike količine, a netko prodavao velike količine.
Tko je tu sada pametniji?

Ja mislim da je najpametniji onaj ko je kupio velike količine iznad 200kn,
a prodaje velike količine ispod 10kn.
Svaka sličnost sa stvarnim sudionicima je slučajna.

seljaci potražuju 18,4 Mkn
friška vijest iz poljoprivredne emisije

Nije beg cicija.Ok.Hvala na informaciji.
[/quote]

To je odlična vijest za nas!
Vjerojatno će se vlada dogovoriti s novim vlasnikom o velikom diskontu na dugove…a i hpb će morati dati diskont ako se želi barem djelomično naplatiti….
[/quote]

Koji novi vlasnik, o čemu ti pričaš? Postoji samo novi zakupac (Žito) koji je sve što Đakovština ima dobio na upravljanje, korištenje i ekspolatiranje za 1 kn mjesečno. Ponavljam, za 1 kn mjesečno!
Nadalje, o kakvom diskontu ba dugove pričaš??? Ako je BV iznad visine dugova kao što piše u FI, bit će sasvim dovoljno kad se rasproda da se namiri većina dugova! To što mali (ni veliki) dioničari nakon toga neće dobiti ništa, to je drugi problem za koga nikoga osim dioničara nije briga [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Biti će zanimljivo kad ova dva dioničara pod brojem 7 i 10 u potpunosti izađu. Mislim da bi cijena nakon mogla malo i divljati.
Pitanje je samo koliko će oni još to urušiti, pa treba pričekati da dođu pri kraj ali za špekulativni ulaz ovo su ok cijene.
Jedino problem može biti pravilo namire, jer nebi ovdje volio biti duže od dva dana.

koliko ovdje dušebrižnika i altruista ima pa to je nevjerojatno … gandijevce da ne spominjem … raspisali se i upozoravaju sve u 16, pa dajte ljudi više ne gnjavite bedastočama već ili kupite ili prodajte ili i dalje gledajte sa strane ali nemojte "pomagati" dobronamjernim savjetima … pustite da se stvari raspetljaju na jedan ili drugi način jer Vi tak i tak nemrete na to utjecati … btw, pa đakovština je zadnjih dana super pozicija, jedina ona mi nije niš pala [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

seljaci potražuju 18,4 Mkn
friška vijest iz poljoprivredne emisije

Nije beg cicija.Ok.Hvala na informaciji.
[/quote]

To je odlična vijest za nas!
Vjerojatno će se vlada dogovoriti s novim vlasnikom o velikom diskontu na dugove…a i hpb će morati dati diskont ako se želi barem djelomično naplatiti….
[/quote]

Koji novi vlasnik, o čemu ti pričaš? Postoji samo novi zakupac (Žito) koji je sve što Đakovština ima dobio na upravljanje, korištenje i ekspolatiranje za 1 kn mjesečno. Ponavljam, za 1 kn mjesečno!
Nadalje, o kakvom diskontu ba dugove pričaš??? Ako je BV iznad visine dugova kao što piše u FI, bit će sasvim dovoljno kad se rasproda da se namiri većina dugova! To što mali (ni veliki) dioničari nakon toga neće dobiti ništa, to je drugi problem za koga nikoga osim dioničara nije briga [bye]
[/quote]
da nešto rasčistimo:
vlasnik nije isto što i zakupac
Žito nije novi zakupac nego prvi zakupac
Žito je i vjerovnik sa cca 30 mil kn/nepotvrđena informacija/možda se od toga namiri najam
Od pokrenutog stečaja u ponedjeljak dogodile se nekoliko pozitivnih stvari
-pokrenuta proizvodnja -za mene kao dioničara odlična vjest ,jer vrijednost imovine ne bi trebala
padati,a Đakovština drži svoj tržišni udio
-prema očekivanju država kao najveći griješnik rješava dug prema najnezgodnijim vjerovnicima tj.
seljacima i povečava svoje potraživanje,to je izvrsna vijest
O eventualnom diskontu za vjerovnička potraživanja prerano je govoriti.Najprije procijena imovine i utvrđivanja stečajne mase za dva tri mjeseca.
U konačnici možemo očekivati i novog vlasnika.Koji model će koristiti za dobijanje vlasništva.Ja mislim da bi preuzimanjem večinskog paketa dionica dok su ovako jeftine i dogovorom sa vjerovnicima prošao
daleko jeftinije nego kupnjom cijele firme u likvidaciji.Ne bi trebalo zanemariti da postoji mogučnost stvarnog šišanja nas dioničara i to naročito,ako su vjerovnici i budući preuzimatelj ili
kupac u dogovoru,tj povezane osbe.Država ne može biti pouzdan partner,iako je najveći dioničar i jedan od većih
vjerovnika.Ali možda i postane.
Činjenica je da je netko tko je kupio 100 kom uložio 850 kn,dobio knijgovodstvanu protuvrijednost 32.200.Premalo ili previše ocijenite sami.Mi novi dioničari bi to dali za 10.000.A vi kažete da ćemo dobiti ništa.
Ne pjenite se.To vam nije dobro za zdravlje!I ne kupujte,ako vam je prerizično.Puno njih hoće!

zna li neko koliki je bakićev target izlaska ovdje?

mislim na cca 100 kada je crobex bio na 1.700.Izlaz na 200 do 300 bi bio logičan.
A na koliko vi mislite izlazite.Sutra bi mogli ući na 10,jer redni broj 7 i 10 presušuju.Još malo i neće
biti velikog broja najjeftinih dionica.

Mislim da je Fima prestala prodavat još prije nekoliko dana, jer ovih 8000 stoji nepromjenjeno.
A to bi bilo u skladu s njihovom inteligencijom, jedino gluplje od prodat sve na -95% je prodat pola na -95%.

Mislim da je Fima prestala prodavat još prije nekoliko dana, jer ovih 8000 stoji nepromjenjeno.
A to bi bilo u skladu s njihovom inteligencijom, jedino gluplje od prodat sve na -95% je prodat pola na -95%.

gluplje od toga je dokupljivat na 30 pa na 20 pa na 12 pa na 8 pa onda zbrojiš prosjek=19..pa onda ispišeš 100 stranica tu na forumu nebi li našao tko ce uskočit s tobom u baru punu krokodila..sad si več svijestan da gubiš sve al se nadaš bar na 12-13 izač ali veliki svaki dan zahvaljuje kolegi sto je skupio dovoljan broj mušterija i sto se može iskrcavat na 8 kn s 95% minusa jer je u tome pozitivno što je veliki sretan da ima makar 5% plusa u svemu tome jer sad zna da je trebao izgubiti 100%…dokup i samo dokup ovog podcijenjenog Hrvatskog bisera [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

gluplje od toga je jedino bavit se tuđim poslom bez naknade. [yawn]

gluplje od toga je jedino bavit se tuđim poslom bez naknade. [yawn]

evo koliko ja brojim ovih dana ima nas samo troje u DVKS koji smo kupovali dionice pa me zanima tko to još kupuje dionice propale firme i to po 500 do 1000 komada

New Report

Close