i meni se čini da netko kupuje ali u većim kličinama dionice DKVS možda griješim ali ima u jućerašnjem GLASU SLAVONIJE tko kupuje tolike kolićine dionice DKVS piše da je protrgovano više od 11tisuća dionica u par dana da nije toliko protrgovano u cijeloj 2009
u velikim količinama,nego šta.kupovao bi on i više,ali nema količina na prodaji [angry] .
sutra ću i ja malo razbucati ask, jer mi se čini da bi đakovšitina mogla biti nositelj preporoda hrvatske privrede!
[/quote]
sutra mislim da se trguje jedino u australiji
ma da kao feniks ce bit djakovstina
Danas sam očekivao da ćemo ići malo niže s obzirom na medijsku eksponiranost.I zaista mali su
danas pucali i ispucali,a skupljali su okorijeli špekulanti.S obzirom da veliki ostaju brz municije
pojaviti će se nestašica dionica i to krajem slijedeće sedmice.Danas je bio loš dan i u 13 sati
crobeks je bio u minusu blizu dva posto ,a mi nismo pali.A bio je idealan dan za padavicu.
U toku slijedeće sedmice uz predpostavku da ne bude nekih specijalnih vijesti veliki bi trebali
izaći.Mislim da imaju još dvadesetak tisuća komada.Negdje ćemo ići,ali prije na više,Ne glatko
zbog velikog broja dionica kupljenih od 8,5 do 12,5.
Tek sa približavanjem cijene 15 se može osjetiti veći otpor,
Jedino neke katastrofalne vijesti bi mogle potaknuti na paničnu prodaju i pad uz veći promet.
Stagnacija sa tendencijom rasta.
[/quote]
Da, upravo tako, još 1 veći dokup, al ne prije 4kn.
[/quote]
…glavninu ostavite za utuć na 1 kn……
nisam siguran da će cijena padati baš kako se nadamo…najčešće bude sasvim suprotno od očekivanja. iako je firma u stečaju, to ništa ne znači. kupiti ili čekati da cijena padne. ali ako poraste na primjerice 20 kuna, što ćemo tad? nemam pojma, no privlači me jako da kupim i moguće je da ću ubosti par komada tek da se nađe, pa ako sve ode u pm, neka sam i ja bio dio nečeg velikog
Imamo odličnu vijest.
Dakle,država više ne da lovu.Seljaci će dobiti nazad pšenicu.Plačaju samo naturalno.
Dakle,glavni krivac za ovo ,a to je država,vraća pšenicu.Super.Drugog načina nadoknade štete
seljacima nema.
Dakle,država postaje još veći vjerovnik u potraživanjima
tj,prije 36 ,sada 50 .Seljaci se brišu.Jedan dužnik manje.Sa kreditom HPB koji je odobren Đakovštini država
i HPB skupa su vjerovatno i najveći vjerovnik.To i nije loše jer država eventualnom preuzimatelju
uvijek da veliki diskont.
Intersantna situacija.Vlada obečava da će bolje čuvati svoju imovinu.
Da li će u DKVS čuvati svoj vjerovnički dio tj.svoja potraživanja ili pak vlasnički udjel.Čeka nas vrlo burno razdoblje.
Imamo odličnu vijest.
Dakle,država više ne da lovu.Seljaci će dobiti nazad pšenicu.Plačaju samo naturalno.
Dakle,glavni krivac za ovo ,a to je država,vraća pšenicu.Super.Drugog načina nadoknade štete
seljacima nema.
Dakle,država postaje još veći vjerovnik u potraživanjima
tj,prije 36 ,sada 50 .Seljaci se brišu.Jedan dužnik manje.Sa kreditom HPB koji je odobren Đakovštini država
i HPB skupa su vjerovatno i najveći vjerovnik.To i nije loše jer država eventualnom preuzimatelju
uvijek da veliki diskont.
Intersantna situacija.Vlada obečava da će bolje čuvati svoju imovinu.
Da li će u DKVS čuvati svoj vjerovnički dio tj.svoja potraživanja ili pak vlasnički udjel.Čeka nas vrlo burno razdoblje.
i naslov je u središnjom dnevniku bio VLADA POMAŽE ĐAKOVŠTINI ja mislim da je to sve bilo smišljeno da netko jeftino kupi ĐAKOVŠTINU
u velikim količinama,nego šta.kupovao bi on i više,ali nema količina na prodaji [angry] .
sutra ću i ja malo razbucati ask, jer mi se čini da bi đakovšitina mogla biti nositelj preporoda hrvatske privrede!
[/quote]
sutra mislim da se trguje jedino u australiji
ma da kao feniks ce bit djakovstina
[/quote]
hvala kolega borism,a baš sam se bio nabrusio [thumbsup]
hvala još jednom,zamalo sam novac u vjetar bacio.
Pitanje za ulazak u treći krug/32.000 kn/:Koji forumaš se krije iza gospodina sa šeširom,koji je bio gost na Otvorenom sa top temom-Đakovština.
Pitanje za ulazak u treći krug/32.000 kn/:Koji forumaš se krije iza gospodina sa šeširom,koji je bio gost na Otvorenom sa top temom-Đakovština.
Odgovor ti je jednostavan: takvi se ne služe internetom. Njegov unuk to već da.
Odgovor ti je jednostavan: takvi se ne služe internetom. Njegov unuk to već da.
[/quote]
Odgovor je skoro točan.
11.pitanje za 64.000 kn
Za Đakovština d.d. u stečaju najbitnije se riješiti vjerovnika:
a) 1700 kooperanata-seljaka sa potraživanjen od cca 15 mil kn
b)Žita Osijek sa cca 30 mil kn
c)države sa cca 100 mil/država i HPB/
d)banaka sa cca 300 mil
e)ostalih sa cca 50 mil kn potraživanja
seljaci potražuju 18,4 Mkn
friška vijest iz poljoprivredne emisije
Nije beg cicija.Ok.Hvala na informaciji.
Nije beg cicija.Ok.Hvala na informaciji.
[/quote]
To je odlična vijest za nas!
Vjerojatno će se vlada dogovoriti s novim vlasnikom o velikom diskontu na dugove…a i hpb će morati dati diskont ako se želi barem djelomično naplatiti….