DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prosurfati i zašto su zaba i fima početkom tjedna prodali 21.106 kom

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Jedino neke katastrofalne vijesti bi mogle potaknuti na paničnu prodaju i pad uz veći promet.

[lol] [lol] [lol]
– otvoren stečaj, nije dosta katastrofalno?
– 550 milijuna kuna gubitaka, još nije dosta katastrofalno?
– pokradena sva pšenica iz silosa, dodatnih 30-50 milijuna kuna štete, još nije dosta katastrofalno?
– uprava DKVS-a u zatvoru, još nije dosta katastrofalno?
– Žito zakupilo cijeli DKVS za 1 kn mjesečno, još nije dosta katastrofalno?
– SKDD više ne jamči za transakcije ovom dionicom, još nije dosta katastrofalno?

pa ne znam što više rećina ovo reći, što može biti gore od ovoga??? fali još samo da delistiraju DKVS sa burze kao ZDNK, ali onda i tako više nema padanja jer dionice prestaju postojati! [bye]
[/quote]
Ovo nisu nove informacije.Sve su to stare vjesti i da ste se potrudili mogli ste ih sve nači na
ranijim stranicama.Postao sam papagalo i stalno moram ponavljati isto.Ali vi to tražite.

1.-da stečaj je otvoren i dionica je sa 30 skliznula na 8,51
-sa blokadom od veljače 2009 je skliznula sa 50 na 30
-inseideri koji su znali razvoj situacije su je sa 100 spustili na 50
2. 550 milijuna kn nije gubitak,na TV se govori o 500 mil kn ili pola mlrd ne gubitka nego potencijalnih potraživanja vjerovnika,ne mješajte stečajna potraživanje sa gubicima,Knjigu u ruke i naučite stečajni zakon i onda ćete biti kompetentniji.A ako ga znate onda ste nekorektni,jer
iznosite neistine.
3.držite se dostupnih informacija i nastojte biti točni ,radi se od cca 25.000 t pšenice,a kako je
pšenica 80 lipa to može biti 20 mil kn.a ne 30 ili 50.Kada biste tako pumpali aktivne stavke vjerovatni BV bi bio više od 500 ,a ne "samo"objektivnih 322 kn
4.uprava DKVS je u zatvoru,jer je za nastavak proizvodnje koristila žito na skladištenju i zaista
napravila grešku.Ne radi se o krađi već jedinom mogućem načinu da se nastavi proizvodnja i da
tadnici rade.Uspjeli su pod blokadom poslovati gotovo pa godinu dana.To je nemoguće,ali u
Hrvatskoj moguće.Radili su na crno.Nezakonito.Ne kažem da je uprava bila pametna, ali da su bili lopovi prerano je govoriti.Čak
smatram da su žrtve krivih procjena.Niste li primjetili da ni jedan protivnik stečaja nije dao
svoj komentar.ESOP radnici su bili protiv-nema komentara
Direktor u pritvor-nitko ga ništa ne pita,čak novinari ne kažu da nije htio dati izjavu.Zašto?
Samo negativne vjesti na TV.To se zove medijska hajka da bi se netko jeftino dočepao
najvećih silosa u Hrvatskoj-to je kruh_tu lova curi svaki dan-to vrijedi jako puno
5.Žito je jedan od vjerovnika koji je pokrenuo blokadu.
Nakon pokretanja stečaja posao ide dalje.To je najbolja vijest.Ako i jeste za jednu kunu to je
najveća korist za dioničare.Silosi i tvornica bez posla su samo beton koji gube na vrijednosti,
Ovako se to održava pa gubi manje na vrijednosti,a istovremeno se održava tržišni udio i izvršavaju ugovoreni poslovi a tržišni udio bitno određuje vrijednost firme.
6.Svaki investitor koji kupuje dinice firmi u stečaju trebao bi znati da dolazi do pojedinačne namire.Tako je bilo na ELPR,a koji je u međuvremenu izišao iz stečaja,jer nije bilo razloga da
bude pokrenut.Razlog ovome je takozvana pojedinačna namira jer ukoliko bude pokrenuta likvidacija,automatski dolazi do delistiranja dionica na burzi i mi dionice koje smo prodali praktično ne možemo prodati,kao što i kupci nisu kupili jer tih dinica nema.Praktično
dolazi do neizvršenja naloga jer dionica nema.Transakcija se poništava.Kod DKVS ova opasnost
će se pojaviti tek za godinu i po i više,ukoliko ne dođe do ranijeg izlaska iz stečaja.

Nema glupih pitanja?Postoje samo glupi odgovori.Ako imate još katastrofalnih upita recite.
Ako zaista budete u pravu ja ću vam to i potvrditi.

prosurfati i zašto su zaba i fima početkom tjedna prodali 21.106 kom

Zašto je Zaba kupovala INGR na 400 a sada prodaje na 40.
Zašto je ZABA kupovala OPTE na 265,a sada je 37
Zašto je FIMA kupovala VLDS na 200 ,a sada ga prodaje na 23
itd.itd.

Ćinjenica:Netko će ovdje zaraditi ,a netko spužiti.Tko?
Vrijeme će pokazati.Kada veliki izlaze to je šansa za kupiti jer oni spuštaju cijenu.A to je naročito
vidljivo kod nelikviduša kao što je bila DKVS.
KORF sa 220 na 50.
KD kupovao preko 200 i spustio je u provaliju.Čak je došlo na 22.

Ja mislim da su izgubili busulu.

Reći će vama Ranko.E moj lopina prijatelju, pa gdje ćeš ti se s rogatim bosti boga ti. pa ne znam šta je vama ljudima ovdje.vidim ja da se ovdje malo ko vruć hladne vode napio.svi bi se htjeli preko noći obogatit i zaradit 100% u jednom danu. pa dobro jel vi niste normalni ili koji je vaš problem recite Ranku.pa jel vam Ranko reko mjesec dana prije stečaja da ide u stečaj.je. a što si ti napravio? kupio dionice i eto ti sad minus 50%. ali ne sad ti ni to nije dosta.pa dobro.kad ne slušate koji znaju.
evo što ti kaže Pipunić iz žita pa ti vidi
“Netko kupuje dionice firme u stečaju?!”, prva je reakcija Marka Pipunića, vlasnika osječkog Žita, zakupca Đakovštine.“Ne kupujem dionice Đakovštine i nemam ni jednu dionicu te tvrtke”, kaže Pipunić.

“Netko kupuje dionice firme u stečaju?!”, prva je reakcija Marka Pipunića, vlasnika osječkog Žita, zakupca Đakovštine.“Ne kupujem dionice Đakovštine i nemam ni jednu dionicu te tvrtke”, kaže Pipunić.

Pametan čovjek taj Pipunić, što će mu bezvrijedne dionice DKVS-R-A???
On je uzeo radnike, skladišta, zemljišta i sve ostalo što plaća ukupno 1 kn mjesečno. Taj iznos od 1 kn dobijaju vjerovnici, a ako što od te 1 kn ostane, ostatak se dijeli na dioničare [lol]
Nakon toga Pipunić kroz stečaj otkupiti zemljišta, strojeve i skladišta za malo više od kune. Sva ta lova ide vjerovnicima. Ako bude ostatka (što je samo u teoriji moguće) to ide dioničarima. U najboljem slučaju neće biti više od 1 kn po dionici.
FI kojima mašete zaboravite, da su točna ne bi Đakovština bankrotirala. Ona su bila za zamagljivanje istine i navlačenje naivaca. Zato je uprava Đakovštine sada u zatvoru [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

• Kad se govori o stecajevima, sad se spominju termini kao sto su “stecaj s preustrojem” i slicni. Sto to u stvari znaci za ljude na koje se to odnosi?
-Stecajevi s preustrojem su u stvari oni gdje bi se zadrzao dio zaposlenih, a tvrtka se pokusala spasiti. No moram reci sljedece: svaki stecaj kada se otvori po zakonu znaci kraj tog poduzeca. Stecaj s preustrojem je cista glupost i ne ja, nego svi ekonomisti ne mogu se nacuditi toj gluposti, jer “stecaj s preustrojem” nije poznat u ovoj drzavi niti u drugim drzavama! Zasto? Zato sto o preustroju ne odlucuje vlada nego vjerovnici. Kada ste pokrenuli stecaj, onda dodju vjerovnici na prvo rociste i odluce hoce li prodati tvrtku pa se namiriti od prodaje ili ce je pokusati spasiti. Znaci, to oni odlucuju. Do sada se u 99 posto slucajeva desavalo da se islo na klasican stecaj.

http://www.hic.hr/dom/307/dom05.htm

zanimljivo a vidim i da jaca nesto glumata kad kaze da vasa djakovstina duguje drzavi 50 milja kuna iako drzava ima trecinu vlasnistva
dobro da imate kolegu lopinu da vas informise

Postanite Eu-robovi

Reći će vama Ranko.E moj lopina prijatelju, pa gdje ćeš ti se s rogatim bosti boga ti. pa ne znam šta je vama ljudima ovdje.vidim ja da se ovdje malo ko vruć hladne vode napio.svi bi se htjeli preko noći obogatit i zaradit 100% u jednom danu. pa dobro jel vi niste normalni ili koji je vaš problem recite Ranku.pa jel vam Ranko reko mjesec dana prije stečaja da ide u stečaj.je. a što si ti napravio? kupio dionice i eto ti sad minus 50%. ali ne sad ti ni to nije dosta.pa dobro.kad ne slušate koji znaju.

pa tko onda kupuje dionice propale tvrtke ja i lopina jedini i nabijamo promet po 50tis kn dnevno razmislite malo evo ja kupujem i otvoreno priznam ako radnici popuše svoje dionice koje su plačali 65kn onda neka i ja popušim

Evo i ja kupujem dionice dakovstine… tako da imam sta prodat ranku kada on pocne kupovat… [lol]

pa tko onda kupuje dionice propale tvrtke ja i lopina jedini i nabijamo promet po 50tis kn dnevno razmislite malo evo ja kupujem i otvoreno priznam ako radnici popuše svoje dionice koje su plačali 65kn onda neka i ja popušim
[/quote]

Pa naravno da će radnici popušiti, ni prvi ni zadnji. Imao si prije, a neke su i sad tu, dionice trvtki mastodonata iz socijalizma. Tvrtke koje su pokradene, opustošene, propale, a radnici su uredno godinama plaćali za te dionice. Pa mi smo ovdje ozbiljni ljudi, rvaljda je jasno, da su radnici u očima naše vladajuće i "paraleno vladajuće" kaste stoka sitnog zuba i vrijede onoliko koliko im debele takujine mogu još više udebljati.
Jasno je ko dan da ovo ide na 0. Sad ako netko u ovoj igri nađi većeg magarca i profitira, ne mijenja činjenicu da će za koji mjesec ovi papirići vrijediti manje od toalet papira, kojeg možeš i upotrijebiti.
Vlada će možda i pomoći na neki način tvrtki u cilju kupovanja socijalnog mira na način, ali tada DKVS d.d. neće više postojati.

Lijep pozdrav

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Evo i ja kupujem dionice dakovstine… tako da imam sta prodat ranku kada on pocne kupovat… [lol]

svaka čast kolega na iskrenosti ja sam već toliko popušio u dionicama u 2009 godini da i ako i ovo popušim neću se razočarat jer svi znamo da je lutrija ali sigurno još netko kupuje osim nas neki brokeri ili zatvoreni investiciski fond sigurno će Pipanić reć i da kupuje dionice DKVS onda bi svi znali na ćemu smo ali sigurno će preuzet on ili agrokor DVKS sad jedino kako će to ić sa državom jer oni imaju 30% vlasništva i radnici 32% i DKVS nije zadužena više nego koliko vrijedi to je dobar plus

• Kad se govori o stecajevima, sad se spominju termini kao sto su “stecaj s preustrojem” i slicni. Sto to u stvari znaci za ljude na koje se to odnosi?
-Stecajevi s preustrojem su u stvari oni gdje bi se zadrzao dio zaposlenih, a tvrtka se pokusala spasiti. No moram reci sljedece: svaki stecaj kada se otvori po zakonu znaci kraj tog poduzeca. Stecaj s preustrojem je cista glupost i ne ja, nego svi ekonomisti ne mogu se nacuditi toj gluposti, jer “stecaj s preustrojem” nije poznat u ovoj drzavi niti u drugim drzavama! Zasto? Zato sto o preustroju ne odlucuje vlada nego vjerovnici. Kada ste pokrenuli stecaj, onda dodju vjerovnici na prvo rociste i odluce hoce li prodati tvrtku pa se namiriti od prodaje ili ce je pokusati spasiti. Znaci, to oni odlucuju. Do sada se u 99 posto slucajeva desavalo da se islo na klasican stecaj.

http://www.hic.hr/dom/307/dom05.htm

zanimljivo a vidim i da jaca nesto glumata kad kaze da vasa djakovstina duguje drzavi 50 milja kuna iako drzava ima trecinu vlasnistva
dobro da imate kolegu lopinu da vas informise

Pa kaj nije i tisak bio u stečaju…

Reći će tebi Ranko. samo ti kupuj prijatelju. kupi što više.barem će radniku koji prodaje neka kinta ostat. a tebi će lijepo ostat papiri u ruci pa ti vidi oš peć potpalit ili ćeš škiju motat.vidi Ranko da kockara ima koliko hoćeš a šta ćeš takva su vremena.neka.a radnik je uvijek pokraden i uvijek će biti. eto njima lijepo dali kredite pa nek kupuju dionice a sad više ni novaca ni dionica.bem ti kruv ti ćeš barem dionice imat.ajd

New Report

Close