DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije li čudno da ipak ima puuno prometa i to u 1 sek. vidi se da je puno manjih prodavača ali ne vidi se koliko je kupaca…očito je da po jedinstvenoj cijeni ne mogu mnogi pogoditi u zadnji trenutak…znači da je jedan ili par većih kupaca…da li oni nešto znaju, potanje je sad??? prema tome, kolega Lopina i nije toliki naivac kao niti još manjina onih koji strpljivo skupljaju…nešto se valja iza brda…kad se bude vidjelo biti će kasno-za većinu…pozz i sretno(znalački)…

…strašan promet 55.297,98 ….ne brinite se bit će dionica još za prodaju ali neće bit novca za kupit ako tako nastavite,koliko se vidi po pisanju na forumu vas par samo kupujete i napravite ovaj promet jer nitko od većih igrača ne kupuje nego prodaje…..a tko je u pravu bumo vidjeli
P.S. puno sreće želim
[/quote]

…kad čitate kolega i razmišljajte o onome što piše…nisam rekao da sam kupovao kao što i nisam, a rekao sam da je velik promet s obzirom na jedinstvenu cijenu kupca koju i nije lako pogoditi, što znači da nije puno igrača kupovalo s obzirom na veći dio onih koji su po malo prodavali…a vi onda shvatite da li ih je više po malo prodalo a manje po puno kupovalo ili je bilo drugačije…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

nije li čudno da ipak ima puuno prometa i to u 1 sek. vidi se da je puno manjih prodavača ali ne vidi se koliko je kupaca…očito je da po jedinstvenoj cijeni ne mogu mnogi pogoditi u zadnji trenutak…znači da je jedan ili par većih kupaca…da li oni nešto znaju, potanje je sad??? prema tome, kolega Lopina i nije toliki naivac kao niti još manjina onih koji strpljivo skupljaju…nešto se valja iza brda…kad se bude vidjelo biti će kasno-za većinu…pozz i sretno(znalački)…

…strašan promet 55.297,98 ….ne brinite se bit će dionica još za prodaju ali neće bit novca za kupit ako tako nastavite,koliko se vidi po pisanju na forumu vas par samo kupujete i napravite ovaj promet jer nitko od većih igrača ne kupuje nego prodaje…..a tko je u pravu bumo vidjeli
P.S. puno sreće želim
[/quote]

…kad čitate kolega i razmišljajte o onome što piše…nisam rekao da sam kupovao kao što i nisam, a rekao sam da je velik promet s obzirom na jedinstvenu cijenu kupca koju i nije lako pogoditi, što znači da nije puno igrača kupovalo s obzirom na veći dio onih koji su po malo prodavali…a vi onda shvatite da li ih je više po malo prodalo a manje po puno kupovalo ili je bilo drugačije…
[/quote]
Vadi Mujo krompire i pita ga Haso:"Jesu li veliki"
Mujo odgovara:"Ovi veliki jesu,a mali nisu"

prodaje fima equity

P.S. puno sreće želim
[/quote]
Slab si mi ti domobran kada ne braniš nas male špekulante.Do danas su tukli veći igrači po BIDu.Danas su tukli mali.A na asku je sve
jača ekipa špekulanata koja je i danas kupovala od kojih ćete kupovati uskoro 100% skuplje od onih skromnijih kojima je to dosta.Ali sve ispod 300% je slab posao.Naravno uvijek možemo spušiti
100%.To je rizik ovog posla.
Ipak su nas danas napustili i neki jači igrači,a to su oni koji su stavili kupnje od 6.000 i 7.000 kom.
Glume kupnju da bi prodali.II oni su vjerovatno pobjegli.Bog im dao sretan put i mirno more.
[/quote]

… e moj Lopina kod tebe se svodi na to kao i kod nekih tehničara ili će ići gore ili dole….
svaka tebi čast i ostalim investitorima a da ja branim sa svojim novcem vas i investiciju za koju nemam pozitivno mišljenje ne pada mi na pamet….
[/quote]
Kolega domobran,vidite da je lopina falija.Cijena je ostala ista

klodovik

kaže Kosorova da Djakovstina duguje državi 50 milja kuna
a to da Djkvs ima nekih dosta posto na ime države te ista ta ista nije spomenula

ajme ludila ovo je bolje od finala amerika rusija

Postanite Eu-robovi

piši kući propalo-ovako bi definirao ovu situaciju–dečki držite se podalje ovih poteza-ovdje se nezna tko pije -tko plaća –
niti tko će platiti zadnji račun…

Ja sam uložio čak 300 kuna u ovu dionicu. Toliko ulažem i kad se kladim na treću Norvešku hokejašku ligu. [pray]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Mislim da je ispucavanje velikih doslovce pri kraju…. međutim ide novi val dolje. Iz samo jednog razloga, jer velika količina kupljena na 8,51kn ne može se pumpati gore tek tako.Nitko nije na to spreman. Stoga očekujem daljni pad na smanjenom volumenu.

Zašto kupujete nešto što ide u stečaj?

Mislim da je ispucavanje velikih doslovce pri kraju…. međutim ide novi val dolje. Iz samo jednog razloga, jer velika količina kupljena na 8,51kn ne može se pumpati gore tek tako.Nitko nije na to spreman. Stoga očekujem daljni pad na smanjenom volumenu.

Danas sam očekivao da ćemo ići malo niže s obzirom na medijsku eksponiranost.I zaista mali su
danas pucali i ispucali,a skupljali su okorijeli špekulanti.S obzirom da veliki ostaju brz municije
pojaviti će se nestašica dionica i to krajem slijedeće sedmice.Danas je bio loš dan i u 13 sati
crobeks je bio u minusu blizu dva posto ,a mi nismo pali.A bio je idealan dan za padavicu.
U toku slijedeće sedmice uz predpostavku da ne bude nekih specijalnih vijesti veliki bi trebali
izaći.Mislim da imaju još dvadesetak tisuća komada.Negdje ćemo ići,ali prije na više,Ne glatko
zbog velikog broja dionica kupljenih od 8,5 do 12,5.
Tek sa približavanjem cijene 15 se može osjetiti veći otpor,
Jedino neke katastrofalne vijesti bi mogle potaknuti na paničnu prodaju i pad uz veći promet.
Stagnacija sa tendencijom rasta.

Jedino neke katastrofalne vijesti bi mogle potaknuti na paničnu prodaju i pad uz veći promet.

[lol] [lol] [lol]
– otvoren stečaj, nije dosta katastrofalno?
– 550 milijuna kuna gubitaka, još nije dosta katastrofalno?
– pokradena sva pšenica iz silosa, dodatnih 30-50 milijuna kuna štete, još nije dosta katastrofalno?
– uprava DKVS-a u zatvoru, još nije dosta katastrofalno?
– Žito zakupilo cijeli DKVS za 1 kn mjesečno, još nije dosta katastrofalno?
– SKDD više ne jamči za transakcije ovom dionicom, još nije dosta katastrofalno?

pa ne znam što više rećina ovo reći, što može biti gore od ovoga??? fali još samo da delistiraju DKVS sa burze kao ZDNK, ali onda i tako više nema padanja jer dionice prestaju postojati! [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

DKVS d.d u stečaju ,MCAP 8,97 mil ,1/38 jednatridesetosmina BV

-radici ESOP vlasnici 35,5% dionica ,kupljeno po 65 kn/neprovjerena informacija/
-tromjesečni prosjek trgovanjacca 11,40 kn
-od početka stečajne groznice protrgovano 65.189 dionica promet 687.151 kn prosjek 10,54kn
-65,189 je 6,19% od ukupnog broja dionica,trejderi i špekulanti napravili cca 1% mrtvog prometa
-5% tj.otprilike 50.000 dionica vjerovatno završilo u rukama špekulanata
-za tih 50.000 dionica plaćeno cca 527.000,ali protuvrijednost u kapitalu 16,126 mil kn
-za tih 527.000 "kupljeno"cca 40 miliona kn aktive i 24 mil duga,e to su već veliki brojevi

Preporuka:Strah se liječi znanjem i informacijama
-proučiti zakon o stečajnom postupku
-prosurfati Viktor Lenac-izaša iz stečaja
-prosurfati Zdenku-išla u likvidaciju
-prosurfati HGspot-bio na granici stečaja
-prosurfati Sunčani Hvar-opasnost stečaja

New Report

Close