DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje nema spasa, zadnji čavao u lijes je jučerašnja odluka SKDD da više NE GARANTIRA za transakcije dionicama DKVS-a, što znači i kad prodaš ne znaš 4 dana dal si prodao, kad kupiš možda si kupio možda nisi…pare 4 dana nećeš vidjeti
ja sam uzeo neki dan, danas prodao s minusom kad sam vidio kako se miču nalozi s 10.000 komad akoji su glumili kupnju na 8,30 kn, i sad ću samo pratiti iz prikrajka mirne duše i živaca…
ja sam imao sitno ali mogu samo misliti kako je kolegi lopini koje je uložio velike novce u DKVS pa sad gleda -50% u portfelju u 15 dana, a ne zna hoće li uopće dobiti i 1 lipu kad stečaj okonča
svoju školu hazarderstva sam sad platio i nikad više, radije ću kupovati po 50 ako se izvuče iz stečaja, nego sada izgubiti 2-3 mjesečne plaće kockanjem [embarass]

znaci pronasli su nam 3000 tona psenice u vrijednosti od 3 milje kuna, sto iznosi 3kn po dionici… [thumbsup]

mislim da će to biti pšenica od seljaka koji su je dali na skladištenje.
to nije trebalo biti zavedeno kao imovina Đakovštine.

nego, je li KPMG došao?
[/quote]

opet smo onda 3 kn manje duzni po dionici…

kada ćemo u redovnu trgovinu? HGSP je brzo ušao

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

ovdje nema spasa, zadnji čavao u lijes je jučerašnja odluka SKDD da više NE GARANTIRA za transakcije dionicama DKVS-a, što znači i kad prodaš ne znaš 4 dana dal si prodao, kad kupiš možda si kupio možda nisi…pare 4 dana nećeš vidjeti
ja sam uzeo neki dan, danas prodao s minusom kad sam vidio kako se miču nalozi s 10.000 komad akoji su glumili kupnju na 8,30 kn, i sad ću samo pratiti iz prikrajka mirne duše i živaca…
ja sam imao sitno ali mogu samo misliti kako je kolegi lopini koje je uložio velike novce u DKVS pa sad gleda -50% u portfelju u 15 dana, a ne zna hoće li uopće dobiti i 1 lipu kad stečaj okonča
svoju školu hazarderstva sam sad platio i nikad više, radije ću kupovati po 50 ako se izvuče iz stečaja, nego sada izgubiti 2-3 mjesečne plaće kockanjem [embarass]

gospodine pročitaj današnji Glas Slavonije pa će ti sve bit jasno o dionicama DKVS čuj ako radnici izgube svoje dionice onda neka i moje propadnu

…nije li čudno da ipak ima puuno prometa i to u 1 sek. vidi se da je puno manjih prodavača ali ne vidi se koliko je kupaca…očito je da po jedinstvenoj cijeni ne mogu mnogi pogoditi u zadnji trenutak…znači da je jedan ili par većih kupaca…da li oni nešto znaju, potanje je sad??? prema tome, kolega Lopina i nije toliki naivac kao niti još manjina onih koji strpljivo skupljaju…nešto se valja iza brda…kad se bude vidjelo biti će kasno-za većinu…pozz i sretno(znalački)…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

znaci pronasli su nam 3000 tona psenice u vrijednosti od 3 milje kuna, sto iznosi 3kn po dionici… [thumbsup]

mislim da će to biti pšenica od seljaka koji su je dali na skladištenje.
to nije trebalo biti zavedeno kao imovina Đakovštine.

nego, je li KPMG došao?
[/quote]

opet smo onda 3 kn manje duzni po dionici…
[/quote]

nisam siguran, ali pretpostavljam da je tako.provjerite, ipak
[thumbsup]

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

Neka ti je sa srećom.Ja sam bio niže jer sam smatrao da će biti više takvih.Očekivao sam da će
udrit od 7 do 7,5.Prvi udar paničara je odbijen.Pa zar niste znali za ovo o drugačijem načinu namire kod dionica u stečaju.To sam već doživio kod ELPR .Poznata stvar radi koje niste trebali
bježati.
Prodaja 4201 kom na 10 na ASKu mi izgleda kao posljednji trzaj fime.Oni su prema zadnjem stanju
na SDA imali 8.201 kom.Biće da su izašli sa 4.000 koji dan ranije.Ali ne davaju ispod 10.
A što se tiće kupnje na 50.Ne vjerujem.S obzirom da je ušlo velik broj špekulanata od 8,5 do 12,5
ovdje bi se moglo relativno lako ulaziti od 15 do 20.I kada se to počisti,a počisti će se ako dođu
još neke informacije kao ova zadnja o brodu od 3.000t žita.Tko zna možda uskoro dođe informacija
da pluta nek brod bez posade nsa 25.000 t žitarica.Jasno je ćije je to žito.

DKVS je po 8,5 možda jako skupa kupnja.A po 50 kao što kaže bronco može biti jeftina.

piše Glas Slavonije u ponedeljak prva akontacija radničih plaće u DKVS

nije li čudno da ipak ima puuno prometa i to u 1 sek. vidi se da je puno manjih prodavača ali ne vidi se koliko je kupaca…očito je da po jedinstvenoj cijeni ne mogu mnogi pogoditi u zadnji trenutak…znači da je jedan ili par većih kupaca…da li oni nešto znaju, potanje je sad??? prema tome, kolega Lopina i nije toliki naivac kao niti još manjina onih koji strpljivo skupljaju…nešto se valja iza brda…kad se bude vidjelo biti će kasno-za većinu…pozz i sretno(znalački)…

…strašan promet 55.297,98 ….ne brinite se bit će dionica još za prodaju ali neće bit novca za kupit ako tako nastavite,koliko se vidi po pisanju na forumu vas par samo kupujete i napravite ovaj promet jer nitko od većih igrača ne kupuje nego prodaje…..a tko je u pravu bumo vidjeli
P.S. puno sreće želim

Reći će vama Ranko.sad svi znate što sam vam ja pričo. al nije to još sve.još će vama Ranko reć.pitajte radnike iz esopa što se oni bune protiv stečaja. pa bem ti kruv vidim da vama stečaj nije loš ali bogami radnicima s dionicama njima jest.pa ajte malo razmislite zašto radnici iz esopa neće stečaj.
pa zato što neće kunu vidit. a vi bi se naplaćivali u stečaju.a jeste benavi bože me sačuvaj.
Ranko vam kaže nemoj kupovat kad je sve pokradeno. otiće u stečaj. ali onaj lopina bolje zna. on će naplatit. on će izračunat. sad bi ti Ranko reko šta ćeš ti. još provjerite šta je Hypo banka radila za žito pa će vam sve bit jasno ko je najveći vjerovnik i zašto. a žito čeka da im država otpiše dugove.ajd

Nadovezao bih se na cijenjenog kolegu Ranka. Treba otići na adresu http://e-izvadak.pravosudje.hr/
i tamo birati ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ĐAKOVO k.o. Đakovo i tamo upisati Z.k.ul. 7793 i prebrojati sve stvarne terete, tome treba još pridodati barem toliko nekolateriziranih obveza te obveze prema dobavljačima i radnicima. Osim ako Đakoviština nema i neko podzemno skladište nakrcano zlatnim polugama, bojim se da će ovo biti dugi i bolni stečaj na koncu kojeg neće ostati ni za mali gemišt.

[/quote]

Eto, ne budi ljen pa ja otišao pogledati što to piše u čitulji pod C na gore navedenom zemljišno knjižnom ulošku.
I sada tko zna čitati, vidi koja je sudbina đakovštine, a najvažnija su tu potraživanja žita.
uglavnom žito bi se trebalo samo dogovoriti s bankama i preuzeti sve nekretnine, a to je pretostavljam sve što đakovština i je.

neće tu biti ništa za dioničare, ali opet možda nalete još veći naivci pa im vi uvaljate svoje dionice prije izlistavanja. tu vam je šansa i zato mi je sasvim jasno zašto lopina producira kartice teksta ovdje, ali ovi koji sada kupuju, e ti mi stvarno nisu jasni.

nije li čudno da ipak ima puuno prometa i to u 1 sek. vidi se da je puno manjih prodavača ali ne vidi se koliko je kupaca…očito je da po jedinstvenoj cijeni ne mogu mnogi pogoditi u zadnji trenutak…znači da je jedan ili par većih kupaca…da li oni nešto znaju, potanje je sad??? prema tome, kolega Lopina i nije toliki naivac kao niti još manjina onih koji strpljivo skupljaju…nešto se valja iza brda…kad se bude vidjelo biti će kasno-za većinu…pozz i sretno(znalački)…

…strašan promet 55.297,98 ….ne brinite se bit će dionica još za prodaju ali neće bit novca za kupit ako tako nastavite,koliko se vidi po pisanju na forumu vas par samo kupujete i napravite ovaj promet jer nitko od većih igrača ne kupuje nego prodaje…..a tko je u pravu bumo vidjeli
P.S. puno sreće želim
[/quote]
Slab si mi ti domobran kada ne braniš nas male špekulante.Do danas su tukli veći igrači po BIDu.Danas su tukli mali.A na asku je sve
jača ekipa špekulanata koja je i danas kupovala od kojih ćete kupovati uskoro 100% skuplje od onih skromnijih kojima je to dosta.Ali sve ispod 300% je slab posao.Naravno uvijek možemo spušiti
100%.To je rizik ovog posla.
Ipak su nas danas napustili i neki jači igrači,a to su oni koji su stavili kupnje od 6.000 i 7.000 kom.
Glume kupnju da bi prodali.II oni su vjerovatno pobjegli.Bog im dao sretan put i mirno more.

P.S. puno sreće želim
[/quote]
Slab si mi ti domobran kada ne braniš nas male špekulante.Do danas su tukli veći igrači po BIDu.Danas su tukli mali.A na asku je sve
jača ekipa špekulanata koja je i danas kupovala od kojih ćete kupovati uskoro 100% skuplje od onih skromnijih kojima je to dosta.Ali sve ispod 300% je slab posao.Naravno uvijek možemo spušiti
100%.To je rizik ovog posla.
Ipak su nas danas napustili i neki jači igrači,a to su oni koji su stavili kupnje od 6.000 i 7.000 kom.
Glume kupnju da bi prodali.II oni su vjerovatno pobjegli.Bog im dao sretan put i mirno more.
[/quote]

… e moj Lopina kod tebe se svodi na to kao i kod nekih tehničara ili će ići gore ili dole….
svaka tebi čast i ostalim investitorima a da ja branim sa svojim novcem vas i investiciju za koju nemam pozitivno mišljenje ne pada mi na pamet….

New Report

Close