DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je kolege, imate vi ovdje drugih briga a ne da li je namira ugovorna ili pojedinačna [thumbsup]
Gledajte samo ovo što prije uvaljati nekome čim poraste

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/54220/Privedeni-clanovi-uprave-dakovstine.html

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Tako je kolege, imate vi ovdje drugih briga a ne da li je namira ugovorna ili pojedinačna [thumbsup]
Gledajte samo ovo što prije uvaljati nekome čim poraste

Teško je biti prorok.Ovo po 8,51 je možda skupo, a 50 može biti jeftino.Kada uvaljti?Ja ne bih htio uvaljati drugoga u gov.. tj kada ja prodam želi da on ima realnu šansu na ekstra zaradu.A ja našao
bolju priliku ili nepriliku.

ponavljam, firma poput đakovštine ne može propasti. a time niti dionica, kako neki spekuliraju, a vjerojatno kupuju. firme ovakve djelatnosti vrlo se brzo oporave , a ja mislim da će ova biti preuzeta. nisam dioničar, ali ako cijena i dalje bude padala, što se sada ne događa, ja ću kupiti jer volim dionice s mogućim prevratom. stečajni zakon nije pretjerano zahtjevno štivo pa svakome poručujem da ga pročita prije nego ovdje počne govoriti da je firma propala. malo morgen. ovo će biti preuzeto a ja tipujem na agrokor. možda cijena padne na 5 kuna, ali možda i skoči na 25….uvijek je rizik čekati, ali i kupiti, no neću propasti ako ovdje uvalim kojih 20tak tisućica kunića pa to skoči nekih 10-50 puta…to je solidan autić. a ako padne na 1 kunu, teško da će niže od toga. u svakom slučaju, neće ispod 1 lipe.

...povijest se ponavlja...

Jedina Pozitivna stvar u ovoj prici je da su ove uhapsili znaci ima prespektive!!! moje viđenje. Samo da nam ne ponište transakcije.!! [pray]

Dobar, Loš, Zao

ponavljam, firma poput đakovštine ne može propasti. a time niti dionica, kako neki spekuliraju, a vjerojatno kupuju.

Zdenka – ista branša, samo jači brend. Firma koja ne može propasti niti je propala. A njezinim dionicama možeš obrisat dupe.

Ali da… Razlika je u bilanci. A njoj je svakako za vjerovati…

Kako će ovo utjecati na trgovinu ?

Vaš link

Mogli su ovo i prije javit , a ne u 13.20.

Čekali su da dođeš ispred Mije Matića.
[/quote]
Može li neki prijevod za ovo? Kaj bu sad namira u kuruzi ili u rinfuzi?

who dares, wins

@verdi
objasnili su ti lopina i flick stranicu prije…

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Jedina Pozitivna stvar u ovoj prici je da su ove uhapsili znaci ima prespektive!!! moje viđenje. Samo da nam ne ponište transakcije.!! [pray]

a zašto bi? dobro tebi, dobro njima, svi zadovoljni [lol]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

pa zašto bi nam poništili transakcije zato što igramo ruski rulet sa našim parama

Kako će ovo utjecati na trgovinu ?

Vaš link

Mogli su ovo i prije javit , a ne u 13.20.

Čekali su da dođeš ispred Mije Matića.
[/quote]
Može li neki prijevod za ovo? Kaj bu sad namira u kuruzi ili u rinfuzi?
[/quote]

bu kuruza u rizfuzi
kazu da je zdravo

Postanite Eu-robovi

Čini se da je ovdje situacija puno gora nego što se mislilo, barem prema onom što sam vidio na Dnevniku.
Izgleda da je Đakovština cijelo vrijeme radila sa ukradenim sirovinama tj. firma je prerađivala ukradenu pšenicu u brašno i ostale proizvode i to prodavala i knjižila kao prihode.

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close