DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako će ovo utjecati na trgovinu ?

Vaš link

Mogli su ovo i prije javit , a ne u 13.20.

Kad padne ispod 5 kn i ja lupam na poker.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/H8kLdXPtmPTGGUtTuyMftA==.doc

Vaš link

šta to znaći jel netko može objasnit

kaj sad to znači
jel to game over il kaj

Postanite Eu-robovi

kaj sad to znači
jel to game over il kaj

tko je kupio kupio je više ne garantiraju za kupnju dionica DKVS

kaj sad to znači
jel to game over il kaj

[/quote]

a da li garantiraju prodaju?

Postanite Eu-robovi

Vaš link

Čekali su da dođeš ispred Mije Matića.

kaj sad to znači
jel to game over il kaj

[/quote]

a da li garantiraju prodaju?
[/quote]
stvarno ne znam šta bi to bilo

kaj sad to znači
jel to game over il kaj

[/quote]

koliko kužim dionicama DKVS se i dalje može trgovati? nije mi ovo baš jasno

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

A vrijeme je da i Zdenka sidrom donese nešto dobroga,a ne samo ovakvo klizanje cijene.

Zdenka u stećaju se tržila po ovim pravilima pojedinačne i sve je bilo korektno.A trajalo je dvije
godine.Prema tome trgovanje se nastavlja po istim pravilima,ali SDA ne garantira.Do sada nije bilo
nikakvih problema u ovim transakcijama u ni jednoj dionici.Ali rizik namire preuzimate sami i ako
nastupe problemi svoja prava morate ostvarivati sami.
Dakle,rizik kupnje i prodaje je naš.
Praktično ako kupite dionicu,ne možete je prodati dok nije registrirana na vašem računu.
To bi trebalo biti T+4 tj četiri dana nakon kupnje.Broker to može dozvoliti.Ako prodate novac ne možete koristiti za kupnju novih dionica i možete dobiti isplatu za ćetiri dana.
Dakle,oni koji prodavaju imaju rizik.
Oni koji kupuju isto.
U ovom trenutku najbolje ne prodavati i u zasjedi dočekati pokojeg paničara.To će biti moja strategija.

Ovako,

Ugovorna namira je namira transakcija kojima se prenose vrijednosni papiri uz plaćanje ili bez plaćanja, pri čemu SKDD jamči namiru za sve transakcije koje se namiruju u postupku ugovorne namire, u skladu s ovim Pravilima i Uputom SKDD-a.

Pojedinačna namira je vrsta namire transakcija sklopljenih između članova sudionika, kojima se prenose vrijednosni papiri uz plaćanje ugovorene cijene ili bez plaćanja, u skladu s ovim Pravilima i Uputom SKDD-a.

koliko sam skužio iz ovoga, obzirom da je pokrenut stečaj, SKDD ne može garantirati za prijepis dionica jer stečaj teoretski može završiti sutra gašenjem firme pa se tada ne bi mogao izvršiti prijepis dionica jer bi se poništile.
naravno, ako firma opstane i stečaj se dovrši, dionice se vraćaju u normalan režim s jamstvima SKDD. uglavnom, trgovanje se nastavlja još barem godinu dana

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close