znači nije bilo dijeljenja dionica radnicima po stažu i sl., nego su kupovali po 65kn?
još uvijek je zanimljivo pitanje pošto je otkupljivala i da li je otkupljivala ta banka?
svako dobro imateljima ove dionice i čestitke na hrabrosti
kolega zvao sam Đakovštinu centralu lik me je spojio snekim u kancelariji pa sm ga zamolio informaciju o kupnji radničkih dionica i tako je ljubazno odgovorio po 65kn ali kupovina je bila prije 6 godina ali oni su dionice većinom otplačivali kroz plaće
[/quote]
Dokaz još više da se RAD ne isplati!
Netko je jednom dobro napisao: Ovaj stečaj neće proći bez mene.
[lol] [thumbsup]
nema ovdje po meni nikakve kocke. ja ću ući za koji dan kad cijena još padne. može to još dolje. po meni, stečaj će biti uspješan. ovakva firma ne može propasti.
Danas je momentum dosegnuo potencijalno dno, ADX pokazuje vrh i optimalno vrijeme ulaska vjerovatno danas ili sutra. Nisam sklon većem kockanju, al simbolična kupnja 300kom danas je tek tako ulaz, shvatim kao jedan bolji tiket kladionice.
nema ovdje po meni nikakve kocke. ja ću ući za koji dan kad cijena još padne. može to još dolje. po meni, stečaj će biti uspješan. ovakva firma ne može propasti.
I ja se nadam da će stečaj uspjeti, samo tko će pomoći onima koji u tom trenutku budu držali dionice u ruci. Bojim se Niko Čeko.
I ja mislim zaigrati kladaru, ali tek na 4-5. Uvijek postoji veći magarac…
Već je propala.
Prema ADX pokazateljima, slijedi žešći odbijanac. Granica odbijanja?
38,2% Fibo na 25kn, 50% na 30,15kn, i posljednji 61,8% na 34,84kn.
Neće firma propast, al dionice hoće.
U ovom trenutku:
– dva su osnovna uvjeta zbog kojih firma ide u stecaj – dugotrajna blokada racuna i nemogucnost srvisiranja obveza. To se ovdje namjerno zaboravlja pa se ne ravna po cinjenicama nego po bilanci koju su radili isti oni ljudi koji su
– i dalje na celu DKVS, koji su je doveli u stecaj i to nakon sto je drzava vec jednom dokapitalizirala dugovanja
Oni koji su nedavno uletili po 40 imaju manji prosjek od onih koji su uletali po 200, kao sto ce oni koji ce uletati po 5 imati manji prosjek od onih koji ce uletati po 2. A mozda nitko ni ne uleti po 2. Ovo sada vise nije ni spekulacija, ovo je kladjenje. Kupuje se nesto sto vrijedi nula u nadi da se proda po x puta vecoj cijeni od kupljene. I svi idu u vlakic. jabadabadu
U zadnjih 10 dana, od cijene 12,5kn do ovde današnje 8,51kn rasprodano je ukupno 50.000 kom ove dionice! Kolega Lopina, koliko prodavatelji uopće imaju više municije? I imaju li je uopće više?
Već je propala.
[/quote]
Najtužnije je što tvoja Ingra ide sve brže prema stečaju i čeka je sudbina DKVS-a, tisuće malih dioničara navučene su u Ingru od ljudi poput tebe i kad tamo krene bežanija neće stati do 5 kn. U DKVS su ljudi uložili sitnu lovu pa što bude, ali u ingri ljudi imaju po 100.000 kn, pa kad im to padne na 10 kn koji će to pomor biti [cry]
Splite, municija se u ovom ratu reciklira, često i brže od očekivanja.