DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šta je s Todorićem?

šta je s Todorićem?

Vesna je na maldivima a valda i Ivica sa njom ali nisam siguran……provjerit cu
pofuk

Ako podijelimo ponuđenu 1kn sa 1 milijun dionica, hm, pa to nije ni 1 lipa onda.

Malo pažljivije treba čitati, nudi se 1 kn za ZAKUP (uz zadržavanje radnika, pokretanje proizvodnje…) i uz namjeru da Žito naknadno KUPI tvrtke Đakovština d.d. O cijeni naknadno, ali nije bitno i da državni dio kupe za 1 kn. I Belje je prodano za 1kn, pa je je sada na 95 kn. Osim toga, tko kaže da će Žito biti jedino? Uz oakve uvjete kakve nudi Žito bit će sigurno još ponuđača

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

država je već izrazila jasno želju da svoj udio prepušta potencijalnom kupcu za 1 kn…i jasno je Kosorica rekla da nema para za DKVS…

Tako je, država puno toga prodaje za 1 kn, samo da se zadrži proizvodnja i sačuvaju radna mjesta i to je OK. Kao što rekoh- Belje i Todorić dobar su primjer.
Kosorica je rekla da nema za radnike (plaće), a ne za firmu. Već je rečeno da idući tjedan ide usvajanje mjera za pomoć ovakvim tvrtkama. Strpljenja

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

u što vi vjerujete-u prodaju magle-nemogu vijerovati da vas ova situacija nije upozorila -da se ovakve firme izbijegavaju u širokom luku-bar dok neprođe ovo stečajno riješenje..
ulagati u nešto -što već na samom početku govori da imaš mogućnost u 100 % gubitak -nema veze sa zdravom pameću..

Osječka tvrtka Žito od sutra će kao zakupac preuzeti poljoprivredno-prehrambenu tvrtku Đakovštinu

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=60728&tx_ttnews%5BbackPid%5D=23&cHash=8f7c295504

Kolega Lopina, sigurno ste već dobro smanjili prosjek na ovoj dionici, a ujedno i ulupali dobar dio svog portfelja tu, rekao bi veći dio. To je itekako lutrija. Jer možda cijena propadne do 4,5-5kn kako sam preptpostavljao, a odbijanac se zakoči na 10 ili 12kn.
E tada bi bili na mukama! Još prodaja ima municije, a oni koji su kupovali po 12kn su prevareni bikovi koji će uskoro postati najveći otpor rastu!

Osječka tvrtka Žito od sutra će kao zakupac preuzeti poljoprivredno-prehrambenu tvrtku Đakovštinu

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=60728&tx_ttnews%5BbackPid%5D=23&cHash=8f7c295504

Daj broj tek.računa.Uplatiti ćemo za soc.pomoć od zarade mi koji smo se krcali na 10 do 12.

Splite,lipo sam ti govorija da se krcaš.Ali TA ti je govorila da ovo ide na 5.TA ti ne funkcionira
na bedacima.Tu ti je neurotično trgovanje gdje jedan igrač ćini pomutnju.Ja sam te posluša.
Bija sam na 10 i 7.Ali nisam proša.Više te neću slušati.

Daj broj tek.računa.Uplatiti ćemo za soc.pomoć od zarade mi koji smo se krcali na 10 do 12.

Splite,lipo sam ti govorija da se krcaš.Ali TA ti je govorila da ovo ide na 5.TA ti ne funkcionira
na bedacima.Tu ti je neurotično trgovanje gdje jedan igrač ćini pomutnju.Ja sam te posluša.

[/quote]

Kolega lopina, jel vama tenkista nešto u rodu?

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

[/quote]
Svako dobro kolega Lopina, dao Bog da zaradite masno ovdje!
Svejedno, preskačem ovo! Trenutno ima boljih pickova i 100% sigurnih!

Kolega Lopina, sigurno ste već dobro smanjili prosjek na ovoj dionici, a ujedno i ulupali dobar dio svog portfelja tu, rekao bi veći dio. To je itekako lutrija. Jer možda cijena propadne do 4,5-5kn kako sam preptpostavljao, a odbijanac se zakoči na 10 ili 12kn.
E tada bi bili na mukama! Još prodaja ima municije, a oni koji su kupovali po 12kn su prevareni bikovi koji će uskoro postati najveći otpor rastu!

Nakon današnjih dobrih vijesti prodaja će posustati.Možda se i pojavi neki otpor na 15 do 20
gdje će se nalaziti ovi prevareni bikovi i skinuti samo pedesetak posto.Ja tu neću biti.Ja ću sutra kupovati,ali ću se morati nasloniti na ASK.
Njihalica se vraća na drugu stranu.

‘Stečaj će trajati oko godinu i pol, a možda i dulje’, rekao je Tihomir Kovačević, stečajni sudac.

…… Ipak, stečaj nije kraj, kažu u sindikatu, već novi početak. ‘Već idućih nekoliko dana očekujem da se pokrene proizvodnja i da se zaposle svi radnici te da im se isplate sve plaće’, kaže Šimo Orešković, sindikalni povjerenik PPDIV-a…..

evo 2 značajne informacije iz medija:
1. stečaj će trajati najmanje 1,5 godinu tj. barem do ljeta 2011. godine, možda i do 2012. ..znači da ima više nego dovoljno vremena da se sve strane dogovore i da ŽITO ili netko treći kupi Đakovštinu
2. već početkom idućeg tjedna možemo očekivati nastavak proizvodnje u Đakovštini

ovo su odlične vijesti, dionica bi danas morala reagirati rastom cijene na burzi mada je strah ulagača velik pa možda danas još bude prilike za jeftinu kupnju

u više navrata mogli smo pročitati da Žito namjerava kupiti Đakovštinu d.d. ..vjerojatno oni i stoje iza pokretanja stečaja da se iza kulisa domognu ove vrijedne firme. vidjet ćemo što na to kažu drugi veći igrači na tržištu. kako je BV Đakovštine preko 300 kn, interesa ne bi trebalo faliti.
zakup firme nije isto što i kupnja firme, Žito će za kupnju morati dati ponudu x kn po dionici, pa neka ponude 1 kn kao državi, nema veze jer i Todorić je toliko nudio za Belje pa gdje je danas cijena dionice Belja [thumbsup]
u svakom slučaju smatram da ako se netko odluči na kupnju ove dionice i prihvati rizik, onda ne bi trebao prodavati čim cijena skoči na 15-20 kn. znate onu: ako uzimaš rizik na sebe, neka ti plate. rizik nije mali, ali ako uspije onda naplatite adekvatnu nagradu za to. moja nagrada je 400-600% na kupovnu cijenu

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

New Report

Close