Ekio de sutra na 7, nemoj mo se trpati !!danas sam nisam pokupio ništa. Čekam sutra !!!
@Rekvijem
Ne znam da li nisi čuo pred par dana, ali Pipunić je inzistirao na stečaju da bi on uzeo u najam. Tako da je jasno da on to misli kupiti u stečaju, a u tom slučaju sadašnji dioničari ostaju bez svega.
Naravno ne isključujem da će opet biti bedaka koji će kupovati ovu dionicu kad se prodaja potroši i dići je gore. Jedino je žalosno što će opet naivci i neznalice popušiti lovu.
Zanimljiv si mi bili. i tvoje špekulacije. Uzmi malo i pročitaj izviješća unazad 2 godine… Stecaj????
Zanimljivo!!! Firma koja je radila stalno u plusu koja je povećala temeljni kapital itd. Koja je imala pune silose prije par mjeseci a sada PRAZNI.. Mislim da bi se HANFA trebala pozabaviti.. Tko upeca ovu priliku upeca.. Još nešto Bili nemoj mi se trpati jel danas nisam prošao zbog takvih [cry]
Ekipo pustimo je na 7 sutra svakom 1000 i to je to! Pa da ostanemo bez svega hahaha [lol]
Može li mi netko pojasniti zašto se već par dana "velike" transakcije izvršavaju točno u 13:00:00?
To je zupanijsko pavilo.
Samo ta dionica iz te zupanije se trzi u 13:00-.
Malo glupo ali takvo je pravilo…
Može li mi netko pojasniti zašto se već par dana "velike" transakcije izvršavaju točno u 13:00:00?
To je zupanijsko pavilo.
Samo ta dionica iz te zupanije se trzi u 13:00-.
Malo glupo ali takvo je pravilo…
[/quote]
De plavi ne tiskaj ahhahahahahahhahah Pa objasni liku.
[lol]
@Rekvijem
Ne znam da li nisi čuo pred par dana, ali Pipunić je inzistirao na stečaju da bi on uzeo u najam. Tako da je jasno da on to misli kupiti u stečaju, a u tom slučaju sadašnji dioničari ostaju bez svega.
Naravno ne isključujem da će opet biti bedaka koji će kupovati ovu dionicu kad se prodaja potroši i dići je gore. Jedino je žalosno što će opet naivci i neznalice popušiti lovu.
Zanimljiv si mi bili. i tvoje špekulacije. Uzmi malo i pročitaj izviješća unazad 2 godine… Stecaj????
Zanimljivo!!! Firma koja je radila stalno u plusu koja je povećala temeljni kapital itd. Koja je imala pune silose prije par mjeseci a sada PRAZNI.. Mislim da bi se HANFA trebala pozabaviti.. Tko upeca ovu priliku upeca.. Još nešto Bili nemoj mi se trpati jel danas nisam prošao zbog takvih [cry]
Ekipo pustimo je na 7 sutra svakom 1000 i to je to! Pa da ostanemo bez svega hahaha [lol]
[/quote]
I ja bi po 7.Danas me nije skupilo.Teško da ćemo svi ući.Trebat će povisiti letvicu.Ali 1000 kom pa
2 kn više.A čoviće to ti je 20%.I zato ću opet u zasjedu.Minimalna provizija 150 kn na PBZ telefonski.Previše na mali broj dionica.A na ostalim računima ni jedne kune,a tu mi je provizija
0,7%,minimalne nema pa se mogu praviti Baja na kupnji i biti prvi sa stotinjak komada.Dok tuću po BIDU uvjek mi prodaju jeftinije.Danas sam se cijenka i kupija nisam.Šteta.
Ja ne znan jel neko ovdi lud? Ako ode ovo u stečaj kome triba bezvridni papir?
Ne vridi ovo ni 1 lipe.
– Odmah po otvaranju stečaja, osječko Žito izrazilo je interes za zakup Đakovštine za jednu kunu mjesečno i pokretanje proizvodnje te konačnu kupnju te tvrtke. Sindikat PPDIV s tom ponudom se slaže, uz zapošljavanje najmanje 400 radnika. –
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/53035/sisljagic-Drzava-je-znala-za-pljacku-silosa.html
Ako podijelimo ponuđenu 1kn sa 1 milijun dionica, hm, pa to nije ni 1 lipa onda.
– Odmah po otvaranju stečaja, osječko Žito izrazilo je interes za zakup Đakovštine za jednu kunu mjesečno i pokretanje proizvodnje te konačnu kupnju te tvrtke. Sindikat PPDIV s tom ponudom se slaže, uz zapošljavanje najmanje 400 radnika. –
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/53035/sisljagic-Drzava-je-znala-za-pljacku-silosa.html
Ovi iz Žita su stvarno mudri.Staviti DKVS u pogon i vjerovatno u prihodima od cca 280 mil kn zaraditi
barem 5% tj 14 mil kn.Bogami,ovo je gore nego u ratu kada je pura skuplja od zlata.Oni imaju
rješenje.Nadam se da im stečajni upravitelj to neće dati. Neka uzmu u najam ali po punoj cijeni.
Ali neće jer bi onda ispalo da DKVS vrijedi puno pa bi ih preuzimanje puno koštalo.
Sra… su tek počela. Oni bi obeštetili sve.Vjerovatno sve vjerovnike tj.državu,radnike za zaostale plaće,sa bankama bi dogovorili plan,dok bi jedino dioničari trebali spušiti.Pakleni plan u kojem
firma koja ima imovinu vjerovatno preko 100 mil EURa,od ćega cca 40% pripada dioničarima
a 60% vjerovnicima se kupuje za 60/uz diskont u pregovorima sa vjerovnicima/i debeli pušing dioničara jer se tih 40 mil EUR dioničarskog kapitala trži po pišljivih niti dva mil.EURa.A Žito
kaže uzmi ili ostavi.Samo da netko sa strane ne nanjuši i kupi ovo ispred nosa.Jer kada krene ponuda za preuzimanje može doći i do povečanja ponude od drugog kupca.I zbog te opasnosti
ovdje će se i dalje stvarati slika:Što gore to bolje.Za sada im dobro ide.Dokle?
@ lopina
Uvijek mozes dati protuponudu…
Svi su pozvani..
Sranja nisu tek počela, nego su prisutna već duže vrijeme…
ko išta pita male dioničare…
radnici će biti sretni ako ih Žito preuzme za 1 kn ako zadrže posao…
država je već izrazila jasno želju da svoj udio prepušta potencijalnom kupcu za 1 kn…i jasno je Kosorica rekla da nema para za DKVS…
dioničari na kraju uvijek popuše…tako ti je to moj lopina…
I možeš ti tu nabacivat kojekakve računice, al bojim se da to neće pomoći…
A kad ode sve u 3 p.m….nemoj se čuditi kako su mogli to napraviti…ništa novoga i neviđenog u našoj truloj državi…
a ovo se dugo kuhalo i spremalo za nekog da uzme po kunu, sumnjam da će to sad ispustiti iz ruku…
Ma dobro je da ovako pričamo.Jer da bi pobijedio neprijatelja moraš znati kako razmišlja.Međutim,
možda je došlo vrijeme da se štite i mali dioničari.Zse je gotovo na umoru i treba se dizati povjerenje
u ulaganje,jer nanosi štetu cijeloj Hrvatskoj.Nada umire posljednja.
Bilo bi bolje da o eventualnom budućem preuzimatelju imamo partnera ,a ne neprijatelja.Ali postoji
i takozvano neprijateljsko preuzimanje,ali tada su dioničari na dobitku dok se potencijalni
kupci kolju.Ovdje na žalost ne vidimo konkurenta Žitu.I to nije dobro.