DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Rekvijem

Ne znam da li nisi čuo pred par dana, ali Pipunić je inzistirao na stečaju da bi on uzeo u najam. Tako da je jasno da on to misli kupiti u stečaju, a u tom slučaju sadašnji dioničari ostaju bez svega.
Naravno ne isključujem da će opet biti bedaka koji će kupovati ovu dionicu kad se prodaja potroši i dići je gore. Jedino je žalosno što će opet naivci i neznalice popušiti lovu.

To kako se puši lova odi razradi na temi VLDS. Horvat je u zatvoru, a Podravka danas plaća dug FIME. Misliš da će možda sudstvo popušiti priču o podjeli FIME?
Sad će ti ubrzo krenuti rasprodaja sve imovine koju FIMA i njene nove tvrtke imaju da namire Podravku, počevši od Validusa pa na dalje tako da se zaista nemaš čemu ovdje rugati. Ne bih se čudio ni da zabrane trgovanje VLDS-om dok se ne okonča kazneni postupak i sudski postupak obeštećenja Podravke od FIME i njenih sljednika, pa će DKVS biti mila majka prema onome što ti tamo slijedi [bye]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Vidim da si svjestan ozbiljnosti situacije kod ove dionice pa si vidljivo nervozan i razdražljiv.
Neću uopće ni komentirati ove gluposti koje si napisao.

Molim pobrisati.

slabo, slabo je to s prodajne strane bilo. Žito preuzima izgleda, Šišljagić se više ne pojavljuje zapjenjen svakih 10 minuta na lokalnim radiopostajama, očito je sve dogovoreno s Vladom, meni ovo liči da će ovdje biti otkazivanja stečaja. Ne očekujem znatniji porast dionice, ali spas tvrtke da, i njeno daljnje egzistiranje kao d.d. Naravno, sa starom Upravom iza rešetaka i novom sposobnijom za kormilom [thumbsup]

Da…nije ni mene danas poklopilo, par lipa je falilo. Očekivao sam ipak žešći iskrcaj nakon tona negative po forumu i novinama. Tu smo na dnu negdje 10-12 kn, sutra možda čak i lagano gore. nema velikih prodavača što je odličan znak. Đakovština će se izvući na žalost svih ovih drukera po forumu [tongue]
Još kad objave nagodbu s državom i vjerovnicima i obustave stečaj… [thumbsup]
[/quote]
Mene pokupilo .Stavio sam se na 10,22.Bio sam i na sedam i zeru .Nikada ne znaš dokle će.
Izgleda radilo ne o jednom prodavaču već više njih.Moj nalog prošao u tri dijela.
Da li to znaći da se FIMA umorila .Još nije ispucala sve.

Kolega Rekvijem vi smatrate da je ovo fair cijena ako firma izađe iz stećaja,Ma vi se valjda šalite.
Kao posljedica inseidera koji su znali kuda ide ovaj brod dionica je sa 100 pala na 50-
Blokada i loše vijesti,kao i očekivanje stećaja su je spustile na 30.

Otvaranje stećaja je spustio na današnjih 10.I ako se ukine stećaj cijena ostaje ista.
Nije logično.Ja mislim da se strelovito diže na 30.

Vidim da si svjestan ozbiljnosti situacije kod ove dionice pa si vidljivo nervozan i razdražljiv.
Neću uopće ni komentirati ove gluposti koje si napisao.

Gluposti? jedine gluposti su ove koje ti pišeš. Ne misliš valjda da će podravka danas platiti 100 milja kn umjesto FIME i onda nikom ništa? A ne, sad ide obeštećenje prema FIMI i njenim sljednicima što je već najavljeno! Svakome je jasno što to znači, osim tebi [bye]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Da nisi možda pogriješio temu? Ovdje se piše o DKVS, pa te molim da se držiš teme. Napadaš me samo zato jer iznosim činjenice i zato se neću više spuštati na tvoj nivo. Ajd bok.

lopina daj javi na kolko ćeš se sutra postaviti da se stavim lipu iznad jer tebe izgleda uvijek poklopi … hvala unaprijed

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

lopina daj javi na kolko ćeš se sutra postaviti da se stavim lipu iznad jer tebe izgleda uvijek poklopi … hvala unaprijed

[lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Danas nije bila velika navala na kupnji.Svatko tko je želio proći po 10 i malo više do 1000 kom je mogao kupiti.Mislim da sam se postavio na 1o,22 i to u 12h i 50 min.Na prvo misto ispod 12. Bitna je odluka.Ako odlučno ne kupuješ teško ćeš proći.Sutra bi trebalo biti malo teže kupiti po ovoj cijeni jer su najveći paničari izašli.Ali FIMa može još tući i to je prilika ili neprilika.

@Rekvijem

Ne znam da li nisi čuo pred par dana, ali Pipunić je inzistirao na stečaju da bi on uzeo u najam. Tako da je jasno da on to misli kupiti u stečaju, a u tom slučaju sadašnji dioničari ostaju bez svega.
Naravno ne isključujem da će opet biti bedaka koji će kupovati ovu dionicu kad se prodaja potroši i dići je gore. Jedino je žalosno što će opet naivci i neznalice popušiti lovu.

…a ovo kao nisu gluposti…gdje si vidio da je nešto što je iznajmljeno, propalo??? to je i dalje tvoje ali u najmu, znači??? saberi se malo ia aako ćeš kupiti kupi po 12 i ćuti, jer ovako pričaš svašta i pada ti rejting… [thumbsup]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Može li mi netko pojasniti zašto se već par dana "velike" transakcije izvršavaju točno u 13:00:00?

Danas nije bila velika navala na kupnji.Svatko tko je želio proći po 10 i malo više do 1000 kom je mogao kupiti.Mislim da sam se postavio na 1o,22 i to u 12h i 50 min.Na prvo misto ispod 12. Bitna je odluka.Ako odlučno ne kupuješ teško ćeš proći.Sutra bi trebalo biti malo teže kupiti po ovoj cijeni jer su najveći paničari izašli.Ali FIMa može još tući i to je prilika ili neprilika.
[/quote]
Ja reka ,ja poreka.Nisam proša,nego mi izbrisalo nalog.Broker mi je reka da sam bija na 10,11 .Jednokratni nalog kod PBZ se odma briše.A splitska banka ga ostavlja sutra do 9 h.
Ali to i nije loše jer je kupnja po 10 bila stvatno jaka.Sutra bi stvarno moga odbijanac.Ispod 10
teško.Splite falivaš samo 50%.

New Report

Close