Ovo je sad kladionica, listić s okladom na spas ili naplatu iz stečajne mase se kupuje po 12 kuna, favoriti sigurno nismo, zato je i koeficijent visok
Ponovo ću ponoviti.
Dioničari nisu stečajni vjerovnici i nema naplate iz stečajne mase.
[/quote]
Ponavljam ,da su vjerovnici iz stećajne mase potencijalna isplata preko 300 kn.
Pošto nisu manje.
od 1 lipe pa dok vi smatrate da vam se isplati kupiti ili prodati.
Ovo je sad kladionica, listić s okladom na spas ili naplatu iz stečajne mase se kupuje po 12 kuna, favoriti sigurno nismo, zato je i koeficijent visok
Ponovo ću ponoviti.
[/quote]
Terminologija je sporedna, bitna je bit: što u slučaju da se prodajom imovine dođe do iznosa koji je viši od potrebnog da se namire sva dugovanja
A ako ne vjerujete tim izvjećima oda idite na TA i kupujte mačka u vreći.
Ja već dugo ne kupujem mačke u vreći..
jer svaki put kad sam je kupio ili je bila mrtva ili nije bila mačka [lol]
Pošto nemam DKVS trenutno neću se više javljati na temi a vama i ostalima želim da ostvarite što veći profit..
Ponovo ću ponoviti.
[/quote]
Terminologija je sporedna, bitna je bit: što u slučaju da se prodajom imovine dođe do iznosa koji je viši od potrebnog da se namire sva dugovanja
[/quote]
Kolega, recite kad se to u povijesti dogodilo da su dioničari dobili nešto nakon stečaja firme?
Prvi su na redu izlučni i razlučni vjerovnici, pa tek svi ostali.
Dioničari su vlasnici kapitala, a kako je tvrtka u stečaju pretpostavka je da kapitala nema. Ako ga i ima onda su na redu dioničari…tako nekako.
Jeste svi ovdje razvezali priču ,ne može čovjek sve ni pratiti koliko toga ima. Tko misli da će totalno propasti neka ne kupuje, tko misli da neće neka kupuje i gotova priča. Čemu ovolke pisanije?! [yawn]
Ponovo ću ponoviti.
[/quote]
[/quote]
Kolega, recite kad se to u povijesti dogodilo da su dioničari dobili nešto nakon stečaja firme?
[/quote]
Samo mala opaska, stečaj se uvijek može obustaviti ako se postigne dogovor dužnika i vjerovnika. Ako stečaj ode do kraja , onda teško da nešto ostane dioničare ali kako su neki već primijetili- ovdje je u igri preuzimanje Đakovštine od strane Žita tako da ne vjerujem da će se cijeli stečaj odvrtjeti do kraja
Jeste svi ovdje razvezali priču ,ne može čovjek sve ni pratiti koliko toga ima. Tko misli da će totalno propasti neka ne kupuje, tko misli da neće neka kupuje i gotova priča. Čemu ovolke pisanije?! [yawn]
Nervoza prijatelju.Ovdje je veliki koeficijent.U dobitku ,a i gubitku.A utakmica traje dvadeset četiri sata,a sve se rješava u
jednom trenutku.
Još 18 min.
ovdje nije U očekivanju Godota već U očekivanju prodaje u 12:59:50 [lol]
slabo, slabo je to s prodajne strane bilo. Žito preuzima izgleda, Šišljagić se više ne pojavljuje zapjenjen svakih 10 minuta na lokalnim radiopostajama, očito je sve dogovoreno s Vladom, meni ovo liči da će ovdje biti otkazivanja stečaja. Ne očekujem znatniji porast dionice, ali spas tvrtke da, i njeno daljnje egzistiranje kao d.d. Naravno, sa starom Upravom iza rešetaka i novom sposobnijom za kormilom [thumbsup]
slabo, slabo je to s prodajne strane bilo. Žito preuzima izgleda, Šišljagić se više ne pojavljuje zapjenjen svakih 10 minuta na lokalnim radiopostajama, očito je sve dogovoreno s Vladom, meni ovo liči da će ovdje biti otkazivanja stečaja. Ne očekujem znatniji porast dionice, ali spas tvrtke da, i njeno daljnje egzistiranje kao d.d. Naravno, sa starom Upravom iza rešetaka i novom sposobnijom za kormilom [thumbsup]
Da…nije ni mene danas poklopilo, par lipa je falilo. Očekivao sam ipak žešći iskrcaj nakon tona negative po forumu i novinama. Tu smo na dnu negdje 10-12 kn, sutra možda čak i lagano gore. nema velikih prodavača što je odličan znak. Đakovština će se izvući na žalost svih ovih drukera po forumu [tongue]
Još kad objave nagodbu s državom i vjerovnicima i obustave stečaj… [thumbsup]
Ne znam da li nisi čuo pred par dana, ali Pipunić je inzistirao na stečaju da bi on uzeo u najam. Tako da je jasno da on to misli kupiti u stečaju, a u tom slučaju sadašnji dioničari ostaju bez svega.
Naravno ne isključujem da će opet biti bedaka koji će kupovati ovu dionicu kad se prodaja potroši i dići je gore. Jedino je žalosno što će opet naivci i neznalice popušiti lovu.