Ranko vam kaže nemoj kupovat kad je sve pokradeno. otiće u stečaj. ali onaj lopina bolje zna. on će naplatit. on će izračunat. sad bi ti Ranko reko šta ćeš ti.
[lol] legen – wait for it – dary! [lol]
Hvala kolega nino.
Inače ovo je bilo pitanje od jučer za 500.000 kn.Posalji br.tekućeg….
Izgleda da se iskrcava FIMA pod red brojem 8 i sa sadasnjim danom imaju još cca 10.000 kom.
Trebalo bi se spustiti malo niže.Treba im platiti što manje.Njima lova ionako ništa ne znaći.
Fima je ušla u dionicu prije tri godine sa prosijekom od cca 220 kn.Spušili su samo 18 puta.
Dosta im je platiti po deset.Bolje po pet ili sedam pa da i Split pogodi.Ionako ne gube svoj novac nego od ulagača.
A ako su odlućili izaći što nisu barem odglumili kupnju i prodali skuplje..Oni to znaju i mogu ako hoće.Bože sačuvaj,koja bagra
Koje rasipnitvo.Pa ti idi za fondovima.
fima equity upravo daje ulagacima 10% nominale. Bolje nego 0%.
Ići kontra Fime, KDa i sličnih je uvijek razborit put.
Reći će vama Ranko.sad svi znate što sam vam ja pričo. al nije to još sve.još će vama Ranko reć.pitajte radnike iz esopa što se oni bune protiv stečaja. pa bem ti kruv vidim da vama stečaj nije loš ali bogami radnicima s dionicama njima jest.pa ajte malo razmislite zašto radnici iz esopa neće stečaj.
pa zato što neće kunu vidit. a vi bi se naplaćivali u stečaju.a jeste benavi bože me sačuvaj.
Ranko vam kaže nemoj kupovat kad je sve pokradeno. otiće u stečaj. ali onaj lopina bolje zna. on će naplatit. on će izračunat. sad bi ti Ranko reko šta ćeš ti. još provjerite šta je Hypo banka radila za žito pa će vam sve bit jasno ko je najveći vjerovnik i zašto. a žito čeka da im država otpiše dugove.ajd
Ranko,ima logike.Svi puše osim Žita i Hypo banke.Država će nešto naplatiti,mali dioničari će
spušiti tj radnici sa svojim dionicama koji ih imaju najviše,ako stvarno bude stećaja,vjerovnici će spušiti.A Đakovština nastavlja raditi.
Sa današnjim trgovanjem prosjek zadnja tri mjeseca je cca 16 kn te bi žito moglo i dati neku
ponudu od petnaestak kuna po dionici.I to bi za njih bio dobar posao .A najveći dioničar je
SLPF,a njihova banka je isto Hypo.Sve se to lijepo umrežilo.A mali dioničari su preko 50 % .
Hvala kolega nino.
Inače ovo je bilo pitanje od jučer za 500.000 kn.Posalji br.tekućeg….
Izgleda da se iskrcava FIMA pod red brojem 8 i sa sadasnjim danom imaju još cca 10.000 kom.
Trebalo bi se spustiti malo niže.Treba im platiti što manje.Njima lova ionako ništa ne znaći.
Fima je ušla u dionicu prije tri godine sa prosijekom od cca 220 kn.Spušili su samo 18 puta.
Dosta im je platiti po deset.Bolje po pet ili sedam pa da i Split pogodi.Ionako ne gube svoj novac nego od ulagača.
A ako su odlućili izaći što nisu barem odglumili kupnju i prodali skuplje..Oni to znaju i mogu ako hoće.Bože sačuvaj,koja bagra
Koje rasipnitvo.Pa ti idi za fondovima.
i Fima će samo tako pustiti gubitak od kojih par milijuna kuna? još nakon debakla sa Podravkom?
ne znam koji dogovor moraju imati sa Meryll Lynchom da trpe takve gubitke.
dionica je danas pala sa 17 na 12 maltene bez diranja a ostaju prepušteni tržištu.
Reći će vama Ranko.sad svi znate što sam vam ja pričo. al nije to još sve.još će vama Ranko reć.pitajte radnike iz esopa što se oni bune protiv stečaja. pa bem ti kruv vidim da vama stečaj nije loš ali bogami radnicima s dionicama njima jest.pa ajte malo razmislite zašto radnici iz esopa neće stečaj.
pa zato što neće kunu vidit. a vi bi se naplaćivali u stečaju.a jeste benavi bože me sačuvaj.
Ranko vam kaže nemoj kupovat kad je sve pokradeno. otiće u stečaj. ali onaj lopina bolje zna. on će naplatit. on će izračunat. sad bi ti Ranko reko šta ćeš ti. još provjerite šta je Hypo banka radila za žito pa će vam sve bit jasno ko je najveći vjerovnik i zašto. a žito čeka da im država otpiše dugove.ajd
Nadovezao bih se na cijenjenog kolegu Ranka. Treba otići na adresu http://e-izvadak.pravosudje.hr/
i tamo birati ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ĐAKOVO k.o. Đakovo i tamo upisati Z.k.ul. 7793 i prebrojati sve stvarne terete, tome treba još pridodati barem toliko nekolateriziranih obveza te obveze prema dobavljačima i radnicima. Osim ako Đakoviština nema i neko podzemno skladište nakrcano zlatnim polugama, bojim se da će ovo biti dugi i bolni stečaj na koncu kojeg neće ostati ni za mali gemišt.
evo mene malo da se ukljucim
muči me jedna stvar pa tko je malo upuceniji nek mi pomogne
drzava je usla u dokapitalizaciju il sta kod to bilo prije 2 godine po nominali od 300 i njima je sad ovo savrseno u redu da ide u stečaj
pa zar ne bi trebao neki biser iz te države odgovarati za ovo ulaganje
tih 70ak milj je islo iz djepova poreznih obveznika da bi se ovi kriminalci namirili
sramota sramota
Žao mi je što sam glasnik loših vijesti, ali evo jedan loš članak za ovu dionicu. Može biti koristan za one koji još nisu kupili.
"Na pitanje hoće li Vlada, u kontekstu gospodarskog oporavka pomoći radnicima ‘Đakovštine’, čija je tvrtka od danas u stečaju, Kosor je odgovorila da Vlada, nažalost nema sredstva pomoći tom poljoprivredno-prehrambenom poduzeću. Ustvrdila je da radnici nisu krivi za to što se dogodilo toj tvrtki, istaknuvši da je u ‘Đakovštini počinjena pljačka robnih zaliha, zbog čega će se tražit hitna kaznena odgovornost i preispitivanje propusta u sustavu koji su dopustile da se takvo što dogodi."
Ranko,ima logike.Svi puše osim Žita i Hypo banke.Država će nešto naplatiti,mali dioničari će
spušiti tj radnici sa svojim dionicama koji ih imaju najviše,ako stvarno bude stećaja,vjerovnici će spušiti.A Đakovština nastavlja raditi.
Sa današnjim trgovanjem prosjek zadnja tri mjeseca je cca 16 kn te bi žito moglo i dati neku
ponudu od petnaestak kuna po dionici.I to bi za njih bio dobar posao .A najveći dioničar je
SLPF,a njihova banka je isto Hypo.Sve se to lijepo umrežilo.A mali dioničari su preko 50 % .
[/quote]
ovdje je najbitnija stvar da se imovina Đakovštine ne raspe i ne rasproda po dijelovima. ako u tome uspiju, onda će se firma spasiti i biti preuzeta. za sutra je najavljen sastanak sa Žitom gdje bi trebali potpisati ugovor o zakupu pogona i zapošljavanju ljudi iz Đakovštine. ako to prođe, situacija se preko noći mijenja na bolje.za nestalu pšenicu Kosorica je danas najavila istragu i kazneni progon odgovornih iz uprave, počinje i država štititi svojih 30% udjela u DKVS. za par dana slika će biti puuuno jasnija. kako god gledali prodavati dionice po ovoj cijeni je besmisleno, a o riziku kupnje neka svatko sam odluči
evo mene malo da se ukljucim
muči me jedna stvar pa tko je malo upuceniji nek mi pomogne
drzava je usla u dokapitalizaciju il sta kod to bilo prije 2 godine po nominali od 300 i njima je sad ovo savrseno u redu da ide u stečaj
pa zar ne bi trebao neki biser iz te države odgovarati za ovo ulaganje
tih 70ak milj je islo iz djepova poreznih obveznika da bi se ovi kriminalci namirili
sramota sramota
premijerka je danas najavila istragu i kazneno gonjenje odgovornih za nestanak pšenice, polako se raspliće klupko
ok
tek sam pročitao sad tu poruku
da se razumijemo nikom normalnom nije do toga da dodje do raspada ovako dobre i kvalitetne firme gdje je očito došlo do raznih makinacija
tu bi samo uskok trebao uskočiti i obaviti posao
al eto dok je bajica i ekipa to mozemo samo sanjati
na kraju ce firmu prodati strancima a oni ce se vec pobrinuti da izvuku maximum
al eto to je tako bilo i bice na balkanu
vidi. agrokor todorić i slične bisere
od trgovca perjem do tajkunčine