03.01.07. | 16:36
tinto | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 6167 | profil
korisnik od: 24.08.2006.
[Korisnik je offline] [Korisnik sa dugotrajnim iskustvom] [Korisnik sa znatnim brojem prijatelja unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 60% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
–
zajednica
–
moderatori
Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color] nadam se da mi opet nećete izbaciti tekst kao da ga nisam ni pisao jer sam napisaao da je poduzeće Đakovština dužno kao "Grčka" i da ne može za radnike plaćati ni mirovinsko i zdravstveno osiguranje a ne kao što neki napuhavači ove dionice pišu kak o je ovo jako perspektivna dionica i očekuju da će brzo opet na 200 kuna.Ja mislim da di trebala vrijediti kao i Zdenka 40-50 kuna i to bi bilo realno .Ako mislite da sam zločest nazovite računovostvo i pitajte koliko su dužni državi i dobavljačima pa ćete pasti u nesvjest.
poruka iz 2007. godine
bravo borism
Đakovština je zbog dugova došla u današnju situaciju.Sve ovo se trebalo dogoditi ranije da država nije svoja potraživanja dokapitalizirala te pretvorila u dionice.I sada je došlo vrijeme da se sve stavi
na svoje mjesto.Netko će debelo zaraditi,netko debelo spušiti.
Mi dioničari friški kupci se nadamo da ćemo zaraditi.Paničari prodavaju.Ovdje je ogromni
gubitak za strah i velika nagrada za hrabrost.Ili još veći gubitak za hrabrost.A kada bude sve jasno
ćemo znati konačni skor.
Igra teće dalje.
ako je nekome promaklo
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/52835/zito-uzima-u-zakup-dakovstinu.html
hvala kolega, ovo je prva od dobrih vijesti koje se očekuju i dokazuju da će DKVS opstati. čestitam svima koji su danas ovako jeftino (do)kupili, ako bude sreće mogli bismo i sutra nešto uloviti, a onda je gotovo s jeftinjavom ispod 20 kn [thumbsup]
obratite pozornost na ovaj dio članka:
Pipunić uzima u zakup Đakovštinu
… o njezinu davanju u zakup već sutra će na sastanku s Odborom vjerovnika odlučiti stečajni sudac i predsjednik Trgovačkog suda u Osijeku, Tihomir Kovačević
Budući da je interes za uzimanjem Đakovštine u zakup zasad pokazalo jedino osječko Žito – najveća slavonska poljoprivredna tvrtka, u vlasništvu Marka Pipunića – koje odmah može osigurati i sirovine za obnovu proizvodnje te zaposliti radnike, očekuje se da će sutra upravo ta tvrtka preuzeti skrb o posrnulom đakovačkom divu. Budući da od Đakovštine potražuje i 30-ak milijuna kuna, upravo se Žito smatra najizglednijim budućim vlasnikom Đakovštine.
za par dana vlada RH donosi mjere za spas posrnulih hrvatskih tvrtki.
pa za par dana eto DKVS-a i Pipunića kod Vlade sa zahtjevom za pomoć iz fonda…. ovo sve miriše na sretan kraj priče i $$$$$$$$$ [thumbsup]
Na svu radost radnika, kooperanata i dionicara ocekujem da cemo ubrzo
dobiti odgovor na krucijalno pitanje:
Svježe vijesti iz Đakova, sad mi frend javio.
http://www.youtube.com/watch?v=Rb7axEOmp3I
Hehehe [thumbsup] [thumbsup]
Vidi se da imaš stila haha….a mene pitaju kakav mi je to glupi stih u potpisu?? neznalice [lol]
Pipunic uzima u zakup, ok.
Kako ce to pomoci dionicarima DKVS-a?
Dobit po zakupu??
Pa neće pomoć!! volio bi je vidjeti sutra na 5kn. Samo nemoj se ispred mene plavi dečko!!!! hahahahah
Nemojte zaboraviti jednu stvar. HANFA bi trgovanje ovom dionicom mogla zaustavi vrlo brzo. Tako da ni prilike za bigger fool theroy neće biti u tom slučaju. A čini se meni da svi ovdje igraju na tu kartu
[wink]
…kad neki budu vidjeli KAKO ode to na preko 50 pa pomalo premA 100…
Pa neće pomoć!! volio bi je vidjeti sutra na 5kn. Samo nemoj se ispred mene plavi dečko!!!! hahahahah
Rekao sam.
Volio bih kupiti 1 komad po 1 kunu (platio bih brokersku naknadu) i otisao u SDA da vidim stanje dionicara pa da vidim tko su genijalni investitori..