Dioničar početnik triba vaša mišljenja o nekim dionicama!!!

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Dioničar početnik triba vaša mišljenja o nekim dionicama!!!

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije dva tjedna sam ušao u dioničarske vode i kupio sam dionice HT-a po 344kn, Dom Holdinga po 190kn i Đuro Đakovića po 235kn… Ove dionice sam mislio imat minimalno 6 miseci al sad sam malo zabrinut zbog drastičnog pada vrijednosti… Zanima me vaše mišljenje o ovim dionicama?Prodat dok se može ili bit strpljiv i čekat da narastu?[undecid]

pa nisi valjda uložio na 2 tjedna? [rolleyes]

tak buš brzo spušil parice! [smiley]


pa nisi valjda uložio na 2 tjedna? [rolleyes] tak buš brzo spušil parice! [smiley]

ma kakvi na 2 tjedna…mislim minimalno 6 miseci al kako sam nov u ovome malo me zabrinio pad vrijednosti dionica…zanimaju me druga mišljenja o dionicama HT-a, Dom holdinga i Đure Đakovića…predložili su mi ih kao dobre na duži rok

Tek si brucos na burzi! Pomalo! Za HT nema smisla se brinuti jer ce ta dionica dozivjeti pravi procvat za 2-3 godine, kad se u potpunosti rijese malih dionicara koji ne znaju ni kako se registrirat kod brokera. Po nekim analizama po novinam, forumima, sasvim je sigurno da bi ova dionica trebala pratit razvoj Ine jer i ona toliko i vrijedi, ali njezin je problem sto je uz nju i optima, i jos se neki novi pojavljuju…
Duro bi trebao do ljeta doci odnosno porast 100 kn ili vise, ovisi koliko mu trziste dopusti…
Dom holding mi nije zanimljiv i ne pratim ga pa te o njemu nemam bas nesto posebno izvjestit..[wink]

Neki veći pad tih dionica s današnjih razina teško da će biti. Čekaj oporavak tržišta jer ako misliš prodavati kad neka dionica počne padati to treba napraviti odmah na 4-5% minusa, a ne kad već odu 10-15% u minus jer ti se lako može dogoditi da prodaš na samom dnu, a da se već isti dan trend preokrene.

Ignore: KressoM, delux

Preporučam:
http://www.poslovni.hr/22590.aspx
ili bar
http://www.poslovni.hr/27500.aspx
ako je prva prevelika.

Ne radi prodaje knjige, već za vaše dobro. Ostalo će Vam biti jako skupa škola.
Po Vašem pitanju bih Vam osobno savjetovao presipitivanje Vaše logike ulaganja. BTW, 6 mjeseci se ne smatra dugim rokom.

LP

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik


Neki veći pad tih dionica s današnjih razina teško da će biti. Čekaj oporavak tržišta jer ako misliš prodavati kad neka dionica počne padati to treba napraviti odmah na 4-5% minusa, a ne kad već odu 10-15% u minus jer ti se lako može dogoditi da prodaš na samom dnu, a da se već isti dan trend preokrene.

Potpisujem! Tako je to, uglavnom! [thumbsup] Zato, oprez i pamet u glavu! [smiley]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ako smijem predložiti za našeg novog forumaša!
Knjiga bez koje se ne ide na burzu.

Čita se lako i što je najvažnije ovo je knjiga kojoj se vračamo po konzultacije!

Vaš link

La vita e bella!


bit strpljiv i čekat da narastu?[undecid]

Ovo ti je stari cijela poanta burze. I poslusaj Posejdona te procitaj preporucenu knjigu. Strah ce nestati a puno toga ce ti biti jasnije i logicnije. I za kraj – ne brini. Give it more time! [cool]

skype - ivek1234

evo mala pomoć iz knjige! [thumbsup]

Triba bi se narod skupit pa izaći umjesto na ulicu izać iz fondova!!!!!!!!!
Pokupit svu lovu pa nek se onda oni jeb……!!!!!!Pa nek onda glume i cide svoje mame!!!!!!!!Baš bi to bilo zanimljivo za vidit!!!!!
Pa nek onda ovi kvazi menađeri umjesto na skijanje idu čuvat ovce i bavit se k / p ovčijeg sira!!!!!
Jer kako je krenilo ima bit da će ove godine svako drugi tjedan bit kako je popularno zovu “korekcije”.
Sad kad su napumpali cijene triba se vratit pa ponovo uć.Samo neznam dokad oni tako misle.Jer budala uvijek ima ali ipak sve manje i manje pogotovo na našoj kvazi burzi.
S druge strane koja smo mi smješna burza sve pada ide doli vani također a kod nas pojedini baloni se i dalje pušu a s druge strane oni već dobrano ispuhani su sve tanji i tanji.
Šta će se desit ako Migros otpadne? Tek će onda bit prave korekcije a ovi jadničci šta su kupovali po najvećim cijenama će će prodat ili ako zele glumit dugoročne investitore će držat samo kad im se opet približi cijenom ona će opet ići dole.I tako u nedogled jer baloni su zato da se pucaju a kad dođe do određene granice nemogu se više ni puhat. Samo loše je to šta će ispuhivanje zahvatit i druge a to je opet vrlo skoro naravno kad prođu još ova dva dana.Po mojo skromnoj procijeni već za 20 – ak dana a možda i prije.

New Report

Close