DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo realno vrijedi bar 150 kuna u preuzimanju.

možda, jednom kad se nađe kupac….adris to sigurno nije
[/quote]

Mislim da se varate

Izgleda su u Adrisu uveli novi brend koji i sami konzumiraju Bunikahill.

vidim, lovaca na padajuće noževe ovdje ne nedostaje [thumbsup]
ne mora biti da će DIOK završiti u stečaju, ali vrlo lako se može dogoditi da cijena ode na 20 kn ili niže kn, tamo gdje je cijena VLDS, INGR….

Malo je rec da ste puno falili kolega .

lp

Dioki: gubitak za 2010. 235 milijuna kuna-oko 25% kapitala! Da,da ne tisuća nego milijuna. Ili po dionici 58 kn. Ukupni kapital je sada 38 kn po dionici, od nekadašnjih 240 kn, izgubili su 84% svog kapitala.U biti to je bilo sa 31.12.2010. naravno da nisu stali gubiti i da su produbili svoje probleme u 2011.
I sada možda bi to netko kupio. Da skratimo svaka roba nađe svoju budalu, ali u Adrisu nisu baš budale pa tako nisam baš siguran. Oni koji prate znaju da oni vrlo teško odlučuju ući u nešto, skoro sve natječaje HFP-a za turističke firme iz Dalmacije su pregledali a investirali su nula.

Pa to ovi iz Business.hr-a ko da su na trajnom platnom spisku Adrisa.
Tamo još 2007. kad je LNG bio jako aktualan i vruć Business.hr se raspisao da je Adris i čini mi se gazda Toda plus još par hrvatskih tvrtki jako zainteresiran da uleti umjesto stranaca iz Adria-LNG-a.
Business.hr je tada to jako forsirao i evo ga jope’.
[yawn]

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

mislim da bi samodol ovo trebo hitno odblokirat pa ko omrkne ko osvane . informacija je tu pa ko voli nek izvoli [proud]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Pa to ovi iz Business.hr-a ko da su na trajnom platnom spisku Adrisa.
Tamo još 2007. kad je LNG bio jako aktualan i vruć Business.hr se raspisao da je Adris i čini mi se gazda Toda plus još par hrvatskih tvrtki jako zainteresiran da uleti umjesto stranaca iz Adria-LNG-a.
Business.hr je tada to jako forsirao i evo ga jope’.
[yawn]

Izgleda onda da Adris nije odustao od LNG-a, samo je promjenio način kako da sudjeluje u njemu.

http://zse.hr/default.aspx?id=34523

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Dioki: gubitak za 2010. 235 milijuna kuna-oko 25% kapitala! Da,da ne tisuća nego milijuna. Ili po dionici 58 kn. Ukupni kapital je sada 38 kn po dionici, od nekadašnjih 240 kn, izgubili su 84% svog kapitala.U biti to je bilo sa 31.12.2010. naravno da nisu stali gubiti i da su produbili svoje probleme u 2011.
I sada možda bi to netko kupio. Da skratimo svaka roba nađe svoju budalu, ali u Adrisu nisu baš budale pa tako nisam baš siguran. Oni koji prate znaju da oni vrlo teško odlučuju ući u nešto, skoro sve natječaje HFP-a za turističke firme iz Dalmacije su pregledali a investirali su nula.

bravo 100%
ovo je realan osvrt, a ne ovi drukeri što dokupljuju od 350 kn i samo uvlače nove naivce u sve veće i veće gubitke… vidjet ćemo kad proglase stečaj, možda se i nađe neki kupac za 1 kn

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

http://zse.hr/default.aspx?id=34523

evo, kao što su svi normalni ludi i očekivali: Adris je demantirao kupnju!!! …pa sad lagano nazad na 60 kn…pa idući tjedan na 30-40 kn

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

Zanimljivo je to kako tada nitko drugi osim Business.hr nije pisao o toj mogućnosti.
Mislim da je to tada bila patka da se projekt uspori i zeza strance u ulaganju po principu: "Evo vidite imate ozbiljnu konkurenciju…, ne znam kako će sve to završiti…," pa možda i: " znate teško je..,trebali bi nešto negdje podmazati, know what I mean, Nudge, Nudge." [cool]

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

"ne postoje materijalne činjenice koje bi potvrdile tvrdnje"

tko se kuži u PR zna da je ovo vrlo rezervirano demantiranje.

New Report

Close