DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uh sutra će se gadno lupati po asku.
Vaš link

Vaš link

ma možeš misliti, da mi je 100 kn za svako adrisovo "preuzimanje" bio bih milijunaš. za adrisova preuzimanja sazna se kad su već odrađena, a ovi plaćeni novinski članci znače samo da se netko želi iskrcati, ali nema kupnje pa se na ovaj način pokušava animirati kupce. to je business već radio s IGH i njihovim "poslovima" u CG od kojih nikad nije bilo ništa [yawn]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

onda koliko vrijedi dioki …. pozz

Vaš link

ma možeš misliti, da mi je 100 kn za svako adrisovo "preuzimanje" bio bih milijunaš. za adrisova preuzimanja sazna se kad su već odrađena, a ovi plaćeni novinski članci znače samo da se netko želi iskrcati, ali nema kupnje pa se na ovaj način pokušava animirati kupce. to je business već radio s IGH i njihovim "poslovima" u CG od kojih nikad nije bilo ništa [yawn]
[/quote]
Vi ste svoje pokazali na INGRI.
Dokupljujete od 50 kuna.
Ovo realno vrijedi bar 150 kuna u preuzimanju.

možda, jednom kad se nađe kupac….adris to sigurno nije

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

možda, jednom kad se nađe kupac….adris to sigurno nije
[/quote]
Hvala vam što ste se uključuli u raspravu Mr Sc Ante Vlahoviću [lol]
Vidim da imate veliko znanje.
Sve ste potanko obrazložili.
Za razliku od vašeg jala.
Vaš link

di ima dima ima i vatre…. ovaj dim vridi bar 100 kuna….i pazite na svoje dionice…pozz

Čak nije ni bitno dali je Adris zainteresiran ili nije, ali činjenica jest da ova dionica postaje najinteresantnija udavača, pogotovo u ovo predizborno vrijeme, na zadovoljstvo dioničara

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Adris-preuzima-Dioki-Novi-i-Vecernji-list

koliko bi ovo vrijedilo u slučaju preuzimanja?

k/p ,molim…

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Adris-preuzima-Dioki-Novi-i-Vecernji-list

Realno puno, a s obzirom na prosjek trgovanja, malo.

Nije bolest sve što boli

New Report

Close