DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vrime zuri trebalo bi pokretat investicije ako se misli dobit izbore ( LNG bi moga dignut BDP za 1-3 % ) …tako da.. pozz

Marijan Filipović prodao je 1.030 dionica Diokija (ZSE:DIOK-R-A) no zadržao je šestu poziciju dok je Siniša Jurković prodao 1.587 dionica i pao sa sedmog na osmo mjesto s 0,12 posto udjela.

kako ono ide da miševi (štakori) prvi napuštaju brod koji tone? dali je to i ovdje slučaj?

vrime zuri trebalo bi pokretat investicije ako se misli dobit izbore ( LNG bi moga dignut BDP za 1-3 % ) …tako da.. pozz

—-ne pomaže kolega [bye]

Kune nisu problem, kuna nema

U blokadi ,a nema objave na ZSE….?

U blokadi ,a nema objave na ZSE….?

mozda provjeravaju transakcije? ili nitko ne radi pa nisu primjetili?

kakav promet, blokada sa 19 tis kuna prometa…

Vrlo brzo će biti "hop ili trop"!
Više nema vremena za čekanje.
Moraju se donijeti hitne odluke.
Brojke su poznate, sve karte su na stolu.
Vjerovnici, posebno banke znaju da nedovršene investicije ne mogu osigurati povrat sredstava jer naravno da u toj situaciji nije realno očekivati neke pozitivne rezultate poslovanja.

Izborna je godina.
Odlučit će politička, a ne ekonomska logika.
Da odlučuje ova druga nebi ni došlo do ove situacije …
Ipak, čini se da Vlada još uvijek nije odlučila što će sa diokijem.
Mediji napumpavaju situaciju, a u zraku je dilema da li je politički oportuno pomoći opstanku medijski "ozloglašene" tvrtke …koja s druge strane izvozi 250 milujuna eura/godinu, i pored toga možda i važnije, zapošljava 1200 radnika (ili nešto više?)

Ja znam kako bi postupio, ali isto tako znam da će ipak odlučiti samo politika.
Ipak … zemlja smo neočekivanih odluka …jednoga uhite zbog jeftinije struje drugome je sami daju jeftinije…
Ovaj post je napisan samo za one koji ga razumiju.

Kapa dolje.
Dugo na ovom topicu nisam vidio bolji post.
Točno tako: hop ili trop !
I zato podebljavam na ovom nivou iako je ovaj puta rizik ne da ću izgubiti dio nego sve.
Naravno da nikom ne savjetujem isto.
Možda ipak veliki rizik umjesto propasti donese veliku zaradu.
Va banque.

Vrlo brzo će biti "hop ili trop"!
Više nema vremena za čekanje.
Moraju se donijeti hitne odluke.
Brojke su poznate, sve karte su na stolu.
Vjerovnici, posebno banke znaju da nedovršene investicije ne mogu osigurati povrat sredstava jer naravno da u toj situaciji nije realno očekivati neke pozitivne rezultate poslovanja.

Izborna je godina.
Odlučit će politička, a ne ekonomska logika.
Da odlučuje ova druga nebi ni došlo do ove situacije …
Ipak, čini se da Vlada još uvijek nije odlučila što će sa diokijem.
Mediji napumpavaju situaciju, a u zraku je dilema da li je politički oportuno pomoći opstanku medijski "ozloglašene" tvrtke …koja s druge strane izvozi 250 milujuna eura/godinu, i pored toga možda i važnije, zapošljava 1200 radnika (ili nešto više?)

Ja znam kako bi postupio, ali isto tako znam da će ipak odlučiti samo politika.
Ipak … zemlja smo neočekivanih odluka …jednoga uhite zbog jeftinije struje drugome je sami daju jeftinije…
Ovaj post je napisan samo za one koji ga razumiju.

Kapa dolje.
Dugo na ovom topicu nisam vidio bolji post.
Točno tako: hop ili trop !
I zato podebljavam na ovom nivou iako je ovaj puta rizik ne da ću izgubiti dio nego sve.
Naravno da nikom ne savjetujem isto.
Možda ipak veliki rizik umjesto propasti donese veliku zaradu.
Va banque.
[/quote]
ako netko misli da će ovo u stečaj onda fakat nije za zse…
ili samo misli da je to dobar druk..

kakav promet, blokada sa 19 tis kuna prometa…

Mozda je netko riskiro 19k svojih dionica da se nakrca po povoljnoj cijeni jer ce uvijek biti onih malih igraca koji ce bijezati kad vide pad a nekome dobro dodje za ukrcaj , stara skola .

lp

vidim, lovaca na padajuće noževe ovdje ne nedostaje [thumbsup]
ne mora biti da će DIOK završiti u stečaju, ali vrlo lako se može dogoditi da cijena ode na 20 kn ili niže kn, tamo gdje je cijena VLDS, INGR….

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

ježiću je vjerojatno puna kapa dioki-a ….. tako da info koji je bio u điru da novi list ne bi prodao može se promatrat u kontekstu dajte mi novi list evo vam vam dioki…. s polikikom došao s politikom će i otići.. pozz

ovo izgleda kao zatišje pred buru, bure će sigurno uskoro biti samo pitanje je u kojem smjeru će puhati…

New Report

Close