DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/hrvoje-petrac–svjedocit-cu-kako-je-jezic-kupio-dioki/930816/

Ovaj dio je intrigantan.

Uprava: Neka proda svoje dioniceUprava Diokija d.d. već neko vrijeme pokušava utjecati na Roberta Ježića da proda svoje udjele u tom poduzeću. Ježiću je to poručeno preko članova njegove obitelji. Dioki se nalazi u nezavidnoj situaciji jer gotovo 100 posto sirovina nabavlja u inozemstvu gdje s velikim oprezom gledaju na procese koje hrvatsko pravosuđe vodi protiv većinskog vlasnika tvrtke. To dodatno otežava poslovnu krizu koju Dioki prolazi zbog nagomilanih dugova HEP-u i Ini.

Obratite pažnju na zadnji dio članka:
Uprava nagovara Ježića da proda svoje dionice.Povijest se ponavlja,kako je od stiskao Ostoju da proda dionice, sad su njega .

Equity mu trenutno vrijedi 1 kn,i mislim da ćemo vidjeti Dioki na razinama današnje Ingre ako Ježić ne pristane brzo na uvjete iz Kuma.Koji je ono dio bio kad se frajer budi u vili u L.A. a krevet crven?

http://www.jutarnji.hr/hrvoje-petrac–svjedocit-cu-kako-je-jezic-kupio-dioki/930816/

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Misli se na bivšeg predsjednika Uprave.

Ovaj dio je intrigantan.

Uprava: Neka proda svoje dioniceUprava Diokija d.d. već neko vrijeme pokušava utjecati na Roberta Ježića da proda svoje udjele u tom poduzeću. Ježiću je to poručeno preko članova njegove obitelji. Dioki se nalazi u nezavidnoj situaciji jer gotovo 100 posto sirovina nabavlja u inozemstvu gdje s velikim oprezom gledaju na procese koje hrvatsko pravosuđe vodi protiv većinskog vlasnika tvrtke. To dodatno otežava poslovnu krizu koju Dioki prolazi zbog nagomilanih dugova HEP-u i Ini.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

vjerojatno ga zato i smjenilo

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Bit će ovdje još svega vjerujte mi.
Ovo je čista hop pozicija za mene. pametno i strpljivo.
Plodove ćemo sigurno ubirat..
Pitanje je koliko samo treba čekati.

Sve se posložilo..lošega i gore od ovoga neće sigurno.
A ovo je budućnost.

Ne kupuje se krava koja je već debela i dobro izgleda nego tele koje je bolesno a ima strašne gene.

I onda se proda pod utovljenu i lijepu kravu….
Zato je sad idealno za lagano ćokat.

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Kako vas nije strah ulagati u ovakve firme?

Sve se posložilo..lošega i gore od ovoga neće sigurno.

to su si govorili i u Ingri kad je bila na 60 kn…pa na 40 kn…pa na 20 kn….a isto govore i sad kad je ispod 14 kn
isto tako i kod DDJH i mase drugih dionica, tako da….na burzi očekuj neočekivano

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

Kolega radite što hoćete.
Mislite što hoćete.
Ja se nemješaam u vaš način ulaganja.

Ja sam bio strpljiv sa inom i ovdje ću.
Vi kako želite.
lp

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Ne kupuje se krava koja je već debela i dobro izgleda nego tele koje je bolesno a ima strašne gene

-Ova krava je toliko isisana,da ni krvi više nema,a tele je klinički mrtvo…

Dioki je kao država Hrvatska, prilično opljačkan ali još ima dosta vrijednosti za sačuvati, preduvijet maknuti Ježića ili bar onemogučiti dosadašnju praksu pljačke.

@predragm

Ja nastojim objektivno pisati. Nimalo mi se ne sviđa situacija oko DIOK-ija. NIsam tip kao sava koji će u svemu nalaziti da je to super i to treba tako biti i da je u biti sve OK.
Definitivno situacija nije OK, ali ne zato što business nije dobar, tehnologija nije dobra i dr. već što je sve užasno netransparentno, previše nekih ‘podzemnih’ aktivnosti o kojima čitamo iz novina i slično.
Ja ne tvrdim da je ovdje med i mlijeko i definitivno nikome ne sugeriram ni kupnju ni prodaju.

Ovdje su mogući i krajnje ružičasti scenariji (proradi VCM/PCV, dobra cijena na tržištu, LNG i dr.), ali i krajnje crni scenariji (firma postane nelikvidna, ne plaća dobavljačima, ode u blokadu, neko pokrene stečaj)

Ali, vidim da bi najbolje bilo da se suzdržim od bilo kakvog pisanja ovdje. Pozdrav, ubuduće vas čitam, ali ne javljam se više.

Sada ste me razočarali, ponašate se kao g. Šeks dok vodi sjednicu Sabora.

Toliko emocija u zadnjoj rečenici da bi vam dobar stručnjak mogao napraviti psihološki profil.

Ne očajavajte, nekima je i puno gore nego Vama u DIOKI-u.
Slobodno pišite ako vas to relaksira, uostalom forum bez vas i Save …kao kava bez šećera…
… vratite se inače i ja odustajem.

New Report

Close