Trebaju se sve snage usredotočiti na rješavanje nastalog stanja, ali ipak mislim da nam samo Bog može pomoći.
Mislim da je i on digao ruke od nas….
Na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora Diokija Vatroslav Sablić sporazumno je prestao obnašati funkciju predsjednika Uprave društva, a na istu funkciju imenovana je Vidonija Miletić Plukavec, priopćili su iz navedene tvrtke putem Zagrebačke burze.
Ode Sablić..
pisi kuci propalo.
nemam nista protiv zena, dapace, danas je dan zena ali kad se mijenja uprava nakon 2 mjeseca onda znas o cemu je rijec.
pisi kuci propalo.
nemam nista protiv zena, dapace, danas je dan zena ali kad se mijenja uprava nakon 2 mjeseca onda znas o cemu je rijec.
Nije 2 nego 6 (ili više), vrijeme leti…
Sve to nije ni čudno – što je Sablić do sada napravio?
Ništa, pa ni to…
pa trebali smo već vidjet neki zaokret ili dogovore s vjerovnicima…
Mali je ili lijen ili nezna ili neće…
Vrijeme je za brze i energične korake i ja to gledam u tom svjetlu (pa na kraju krajeva, kaj nije gđa predsjednica iz kuće te bi trebala poznavat situaciju)
Nadam se samo da će se ovo konačno pokrenut, već je krajnje vrijeme…
[thumbsup]
pisi kuci propalo.
Ništa, pa ni to…
Vrijeme je za brze i energične korake i ja to gledam u tom svjetlu (pa na kraju krajeva, kaj nije gđa predsjednica iz kuće te bi trebala poznavat situaciju)
[thumbsup]
[/quote]
gvido,
svaka čast na optimizmu.
Sa ostalim djelom posta se nikako ne slažem.
g. Sablić je bio prvi direktor u povijesti DIOKI-a koji je u poslovanju držao i do moralne kategorije. Ono što je važnije siguran sam da je firmu vodio u dobrom smjeru prema ozdravljenju koje zbog nagomilanih problema iz predhodnog razdoblja nije moglo biti rješeno preko noći.
Nije nevažno, imao je i podršku radnika!!!
Mislim da nikako ne zaslužuje kvalifikacije izrečene u prijašnjem postu.
Po mom uvjerenju smjena je napravljena u vrlo osjetljivom trenutku i do nje sada nikako nije smjelo doći iz razloga što može imati negativne konotacije kod vjerovnika.
Treba reći da se divim hrabrosti gđe. Vidonije Miletić Plukavec što preuzima tvrtku u ovom trenutku i želim joj sve najbolje jer joj povjerenje vlasnika u ovim uvijetima joj neće biti jednostvno opravdati.
Držimo joj fige …
Ništa, pa ni to…
[thumbsup]
[/quote]
gvido,
svaka čast na optimizmu.
Sa ostalim djelom posta se nikako ne slažem.
g. Sablić je bio prvi direktor u povijesti DIOKI-a koji je u poslovanju držao i do moralne kategorije. Ono što je važnije siguran sam da je firmu vodio u dobrom smjeru prema ozdravljenju koje zbog nagomilanih problema iz predhodnog razdoblja nije moglo biti rješeno preko noći.
Nije nevažno, imao je i podršku radnika!!!
Mislim da nikako ne zaslužuje kvalifikacije izrečene u prijašnjem postu.
Po mom uvjerenju smjena je napravljena u vrlo osjetljivom trenutku i do nje sada nikako nije smjelo doći iz razloga što može imati negativne konotacije kod vjerovnika.
Treba reći da se divim hrabrosti gđe. Vidonije Miletić Plukavec što preuzima tvrtku u ovom trenutku i želim joj sve najbolje jer joj povjerenje vlasnika u ovim uvijetima joj neće biti jednostvno opravdati.
Držimo joj fige …
Kakva korist od držanja figa ,kad ,,netko,,vuče krive poteze.. [bye] [angry]