i jel ima službene potvrde? za jamstva
Vidiš da se nitko ne javlja…
Sve vrli investitori koji su spremni uložit 542,73 kn čekaju jel bi kupili po 78,21 na bidu ili 83,99 na asku.
[undecid]
i jel ima službene potvrde? za jamstva
Ako nam trebaju – dobiti ćemo ih.
Sutra se ponovno pokreće Model B – STRPITE SE, nije šećer u vodi!
Sve ide na naš mlin.
U Italiji se situacija treba riješiti do 27.02. – kako god iščo mi dobivamo.
LNG – još jedan mali koračić!
A do tada – da se vidi koliko vrijedi zemljište na Žitnjaku!
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/gradevinsko-zemljiste-zagreb-zitnjak-35000-m2-oglas-2463788
A do tada – da se vidi koliko vrijedi zemljište na Žitnjaku!
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/gradevinsko-zemljiste-zagreb-zitnjak-35000-m2-oglas-2463788
jel znaš koji je dio zemljišta na karti za prodaju?
Sviđa mi se da sam uletio u mirne vode, prodaja ne popušta, ali je li moguća ovako jadna likvidnost?? Pa ovo nitko ne želi kupiti 3 dana! promet od 20 kuna u tjedan dana… mislim da se veći promet okrene u Ličkoj zabiti na umjetnim brkovima.
Molim savu da mi odgovori. Da li Dioki donekle zadovoljava i ovaj manji LNG koji će se graditi od strane Plinacro? vjerojatno bi sirovina mogla biti nešto skuplja, jer smatram da od velikog LNG neće biti ništa, nekako je tu izgubljena prilika.
Molim savu da mi odgovori. Da li Dioki donekle zadovoljava i ovaj manji LNG koji će se graditi od strane Plinacro? vjerojatno bi sirovina mogla biti nešto skuplja, jer smatram da od velikog LNG neće biti ništa, nekako je tu izgubljena prilika.
Nije pitanje bilo postavljeno meni ali ako mi se dozvoli …
Kao energent bi u svakom slučaju zadovoljavao, a kao izvor sirovine (etana) ne ovisi o tome da li je "mali"" ili "veliki" LNG nego % etana u smjesi plinova LNG-a, što opet ovisi da li je iz Katara ili …
Ono sa čime se ne slažem je da se veliki LNG neće graditi. Ja sam uvjeren da hoće i to vrlo brzo.
U tom slučaju bi bilo suludo da Plinacro ide u investiciju izgradnje "malog", a upravo zbog toga su aktivnosti na tom projektu do daljnjeg stopirane.
Nama treba PLIN! Točka.
Nafta je ad acta – s plinom osiguravamo slijedećih 200 godina kontinuiteta poslovanja.
Nafta je OUT! JESNOSTAVO – NESTAJE, ali i CO2 i problem ostalih stakleničkih plinova je evidentan.
Mislim da su kvote emisije koje posjeduje Dioki bar 5x veće od sadašnje tržišne cijene!
Treba li emisija stakleničkih plinova ući u nematerijalnu imovinu?????
Dosta dionica sam izmjenio proteklih tjedana (mali sam ulagač jer sam siromašan), ali prvi puta imam osjećaj da sam na dobrom mjestu. Iskreno (neću lagati), ušao sam isključivo zbog negativne blokade nakon objave rezultata. Konačno mogu čitati fine postove, dok na hrpi drugih tema, samo slušam lupetanja, prepucavanja i umjetna (bezuspješna) drukanja gore-dolje. Meni je ovdje dobro bez obzira na ishod. Važan je i mir koji osjećam ovdje 🙂
Nama treba PLIN! Točka.
Nafta je ad acta – s plinom osiguravamo slijedećih 200 godina kontinuiteta poslovanja.
Nafta je OUT! JESNOSTAVO – NESTAJE, ali i CO2 i problem ostalih stakleničkih plinova je evidentan.
Mislim da su kvote emisije koje posjeduje Dioki bar 5x veće od sadašnje tržišne cijene!
Treba li emisija stakleničkih plinova ući u nematerijalnu imovinu?????
[/quote]
Evo ti stiva o plinu pa citaj :))
http://www.istra-istria.hr/fileadmin/dokumenti/novosti/SUO_PUO/SUOSjeverniJadran.pdf