izvjecsa katastrofa iz tromjesecja u tromjesecje. Sto smo blize konsolidaciji poslovanja to su gora. Trese se drvo da popadaju jabuke i snizi prosjecna cijena. top10 malo fali da napravi sqeez i onda kad krenu dobra izvjesca mali bye, bye.
a neka i ja zblokiram hebenu dionicu….i bas sam nekako vesel [lol]
Perica, ovaj što kupi od tebe po 77 već je debelo u plusu.
ponavlja se stara priča, kad postoje dobre vijesti cijena pada, kad su loše cijena raste, doduše još nije porasla ali ima vremena
izvjecsa katastrofa iz tromjesecja u tromjesecje. Sto smo blize konsolidaciji poslovanja to su gora. Trese se drvo da popadaju jabuke i snizi prosjecna cijena. top10 malo fali da napravi sqeez i onda kad krenu dobra izvjesca mali bye, bye.
zanimljivo razmišljanje, dali netko prati postotke malih dioničara u zadnje vrijeme?
12% mali dioničari, neće nas još istiskat. Nego danas u min.financija rješavaju problem Dioki-a,
hoćemo jamstvo!
ponavlja se stara priča, kad postoje dobre vijesti cijena pada, kad su loše cijena raste, doduše još nije porasla ali ima vremena
zanimljivo razmišljanje, dali netko prati postotke malih dioničara u zadnje vrijeme?
[/quote]
Razmisljanje malog dionicara kojem je prosjek ulaza veci nego da se sad ide istiskivat. Izneseno je samo osobno razmisljanje i strah od moguceg ishoda.
Neznam, mislim da gore od toga ne može. Najveći problem je bio istiskivanje love Ježića iz firme,
toga više neće biti. Dakle ako se uspije izrealizirati kredit i zaokruži investicija to bi mogla biti
lijepa priča. Sada trenutno nije
Ušao po 79,3 prosjek danas, iskreno, malo znam o ovome, ali jako me privukla crvena blokada
🙂
Jebate…
još bumo i CROBEX ušli…
[proud]
Ne znam čem se čudiš…..Meni je sve to normalno i trebalo se davno dogoditi.
Evo nije mi jasno da mirovinci toliko ulažu u Inu ali ne i u Dioki iako neke pokazatelje Dioki ima bolje od Ine. S druge strane zar je ulaganje u rafinerije racionalno ako nafte ima za 40-ak godina a plina
za 300 godina?
A Europska komisija je 17.02. u svoje financiranje uključila LNG terminal na Krku pa zar onda treba pojašnjavati i ovu priču s odobrenjem garancija ili 1- kotacijom. Sve je to JASNO da JASNIJE ne može biti. A sada je Vinyls na redu pa će se netko opet čudom čuditi!
Uostalom i ta sredstva su već iskazana kao vanbilančna u bilanci Diokija – oko 230 milijuna kuna pa me pomalo intrigira TKO to treba odobriti i garantirati i ZAŠTO.
Zabrinjavajući info dolazi iz SKDD-a.
MF je prodao između 09.02 i 15.02.2011 323 kom !Znači da je znatno spustio letvicu.
Zadnji put kad je krenuo prodavat, otprilike prošle godine u ovo doba, prodao je cca 13.000 kom i srušio cijenu sa tadašnjih cca 130 na cca 80-90 kuna.