DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo Izvješće je prestrašno. Kako samo uspijevaju napraviti toliki gubitak?

Još 1 ili 2 kvartala ovako i spržit će sav kapital. Onda će tražiti dokapitalizaciju.

Vjeruješ li još Upravi i firmi ili si upalio svijetlo, kolega?

[/quote]
Gle, stvarno vjerujem da taj business može biti dobar, da je DIOKI, prvenstveno DINA izvrsno pozicionirana, ima (ili može imat) tehnologiju, tržište i drugo.

A Upravi, ne znam što bi rekao, čovjek kaže u interview-u prije 2 tjedna da sada odlično stoje, da je tržište dobro, da su margine odlične, itd, i onda prikaže rekordan gubitak.

Oni su spržili cca 130 mio kuna u jednom kvartalu! to je vrhunsko umijeće!

Kapital koji sam ovdje uložio sada je definitivno ugrožen.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kako ono
+240 mil kn na PVC, ok
ali ostaje – X mil kuna na svemu ostalome.
ma naravno da vlada treba pomoci.
treba privatnoj fimi dati lovu neka je pozdere.
jer ipak izvozi po 9
to sto proizvodi po 10 koga briga.

jedina vrijednost ove firme je u nekreteninama.
ali one su ionako od banke.
ja neznam sto se tu mali dionicari ocekuju….

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

što nam je engleska verzija plavog na hlađenju pa je moderiran?

baš me zanima hoće li me ovaj nalog od 550 kom na kupnji čekati u 10 sati

Kune nisu problem, kuna nema

na kraju čovjek kupio po 80, nije se ni nadao …..

Kune nisu problem, kuna nema

DIOKI je na opet ZSE vraćen u razred 1, blokada je opet na +/- 10%

Dnevni limiti trgovanja
Razred 1
Prosječna 85,57
Minimalna 77,01
Maksimalna 94,13

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

a neka i ja zblokiram hebenu dionicu….i bas sam nekako vesel [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Oće tko prodati, možda ti pero evo ja kupujumem 200 komada.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

gg

postovanje forumsi. pratim vas vec dugo ali nism jos pisao, pa evo da i ja nesto napisem. Nisam vrhunski znalac ali zar nije istina da cca -11% na godisnjoj razini i nije tako strasno za firmu koja jos nije postigla svoj puni kapacitet?

Nešto je stala prodaja. Bit će tu još svašta oko Dioki-ja , možda je bilo i podebljanja prvih 10 danas.
Rezultat je katastrofa, ali…, veliko ali

Nešto je stala prodaja. Bit će tu još svašta oko Dioki-ja , možda je bilo i podebljanja prvih 10 danas.
Rezultat je katastrofa, ali…, veliko ali

U svakom slučaju bolje ovo kupiti već BELJE ili VUPIK.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

New Report

Close