a onda je svizac zamotao čokoladu….
sorry, ali nisam odolio
[/quote]
Mogao ga je svizac prije motati po 70-80….u svakom slucaju vidjeti cemo sutra. Castim DIOKI forumase sarmom (od svizca naravno) ako sutra ne potegnemo ponovno [tongue]
[/quote]
koji kockar!! [proud] usput, za one koje zanima naravno, sutra je plaća pa navalite na kupnju, he he [cool]
potegnut će se i sutra i preksutra, al bu se i zmrzlo nazaj u idućem tjednu
karavana se mora malo očešat i ovu "cijenjenu" dionicu a ako pritom netko nekaj i zaradi svaka mu časssstttt
p.s. spekualcija al možda bodljikavom v reštu treba neka extra pinka za fiškale, bijelu vješalicu i kajmak
a onda je svizac zamotao čokoladu….
sorry, ali nisam odolio
[/quote]
Mogao ga je svizac prije motati po 70-80….u svakom slucaju vidjeti cemo sutra. Castim DIOKI forumase sarmom (od svizca naravno) ako sutra ne potegnemo ponovno [tongue]
[/quote]
koji kockar!! [proud] usput, za one koje zanima naravno, sutra je plaća pa navalite na kupnju, he he [cool]
[/quote]
[smiley] [thumbsup]
"Gigant" se konačno pokrenuo sa mrtve točke. To je jedini važno u ovom trenutku, navoditi sve pozitivne događaje u bliskoj budućnosti manje je bitno, jer to ionako malo koga zanima. Kad vlak krene svi žele ukrcaj, ne pitaju zašto.
počelo se događati ono što sam najavljivao, uglavnom više nikoga netreba nagovarati.
Samo za informaciju, prema mojim informacijama J. Kosor u subotu dolazi u Omišalj. Ovaj put na JANAF početak radova na dva nova spremnika vrijednosti milijardu kuna.
Pitam se, pitam se, … hoće li navratiti u DINU i dati jamstvo Vlade za kreditić od 36 mil. eura da bez talijana zatvorimo vinilni lanac.
Bilo bi to još malo goriva za raketu DIOK-R-A. [bye]
ništa posebno, ušla druk-druk ekipa pa je pumpa da se istovari….ista priča bila je na OPTE, VPIK….
[/quote]
eto ga…
na zatvarnju – školski…
prvi bid na 82 kn
bravo ekipa!
PS. Kliring i ekipa – osobno bih volio da ste u pravu, ali…
[/quote]
Gvido jel to po savovima pucas jer si izletio na 80 vani ili mi se cini 😉
lp
počelo se događati ono što sam najavljivao, uglavnom više nikoga netreba nagovarati.
Samo za informaciju, prema mojim informacijama J. Kosor u subotu dolazi u Omišalj. Ovaj put na JANAF početak radova na dva nova spremnika vrijednosti milijardu kuna.
Pitam se, pitam se, … hoće li navratiti u DINU i dati jamstvo Vlade za kreditić od 36 mil. eura da bez talijana zatvorimo vinilni lanac.
Jamstvo vlade privatnoj firmi ciji je vlasnik u zatvoru zbog ostecenja drzavnog proracuna.
ajmo malo logike…
Jamstvo vlade privatnoj firmi ciji je vlasnik u zatvoru zbog ostecenja drzavnog proracuna.
ajmo malo logike…
[/quote]
Politika je u prvom planu,izbori,sve se može kad se hoće.. [lol]
Samo neka Dioki dobije to jamstvo i kredit brzo će se vratiti kao što je ulaganje u peroxide koje je već isplaćeno [thumbsup]
ajmo malo logike…
Vjerojatno vladi paše još par stotina nezaposlenih i izvozna firma u stečaju….