DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Također muka mi je kad čitam da je pogon stao jer nema etilena (jer nisu plaćali dobavljaču). To je sigurno bacanje novaca u vjetar jer to u procesnoj industriji košta.

Košta ,košta naročito kad su jako dobre cijene polietilena u odnosu na etilen,kod nas to kažu da su škarice jakooo otvorene,ali i ova druga strana što je kolega PREDRAGM naveo ,da šteti samom procesu odnosno postrojenju je u potpunosti točna,ali netko bi za takvo stanje trebao dobiti ukor pred isključenje međutim svi prebacuju lopticu jedan na drugoga u začaranom krugu..žalosno je to,sad kad smo uspjeli dignuti kapacitet na gotovo 50% staje se zbog nedostatak etilena umjesto da imamo kontinuitet proizvodnje i svi zadovoljni ,jer roba se čeka da se proizvede,znači ima se kamo prodati..l.p. [angry]

+8,3%
jel to i ovdje procurilo izvjesce??

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

+8,3%

Očigledno da je….

+8,3%

Očigledno da je….
[/quote]

Usvakom slučaju bi trebalo biti bolje od prošlogodišnjeg…naročito zadnji kvartal.. [thumbsup]

Ako GITA preuzme Vinyls Ravenna ide Diokiju u najam – po svoj prilici za 1 eur!
I vuk sit i ovce na broju.
Jer čini mi se da GITA za to postrojenje nema interesa.

Ovo je informacija ili želja ?
Jer ako je informacija , mislim da će olakšati i brige oko modela B.
Ako je državi u interesu da zapošljava radnike u drugoj zemlji, a u vlastitoj ne…

Kad god je bila kakva dobra vijest dionica je padala, možda i nije dobro iduće izvješće za cijenu dionice [wink]

kolega, samo polako skupljat. Doci ce sve na svoje mjesto

Nije bolest sve što boli

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Gospodarstvo/Gdje-kupiti-kvalitetno-gorivo
Novi list počeo afirmativno pisati o Ininim gorivima.Znači, počelo zatopljavanje međusobnih odnosa.

..žalosno je to,sad kad smo uspjeli dignuti kapacitet na gotovo 50% staje se zbog nedostatak etilena umjesto da imamo kontinuitet proizvodnje i svi zadovoljni ,jer roba se čeka da se proizvede,znači ima se kamo prodati..l.p. [angry]

Pa dobro, je li na kraju to proradilo? Koliki je bio zastoj?
Da li radi VCM pogon?

Nije valjda da još čekate sirovinu?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

zagreb radi

u zadnjih 12 mjeseci:
crobex +5%
ina +91%
ptkm +12%

dioki -40%

hmmm [proud]

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Ako GITA preuzme Vinyls Ravenna ide Diokiju u najam – po svoj prilici za 1 eur!
I vuk sit i ovce na broju.
Jer čini mi se da GITA za to postrojenje nema interesa.

Ovo je informacija ili želja ?
Jer ako je informacija , mislim da će olakšati i brige oko modela B.
Ako je državi u interesu da zapošljava radnike u drugoj zemlji, a u vlastitoj ne…

[/quote]

Želja koja ima izgleda da se ostvari.
Eni je jučer odgodio potpisivanje sporazma o prijenosu Syndialove imovine.

New Report

Close