Također muka mi je kad čitam da je pogon stao jer nema etilena (jer nisu plaćali dobavljaču). To je sigurno bacanje novaca u vjetar jer to u procesnoj industriji košta.
Košta ,košta naročito kad su jako dobre cijene polietilena u odnosu na etilen,kod nas to kažu da su škarice jakooo otvorene,ali i ova druga strana što je kolega PREDRAGM naveo ,da šteti samom procesu odnosno postrojenju je u potpunosti točna,ali netko bi za takvo stanje trebao dobiti ukor pred isključenje međutim svi prebacuju lopticu jedan na drugoga u začaranom krugu..žalosno je to,sad kad smo uspjeli dignuti kapacitet na gotovo 50% staje se zbog nedostatak etilena umjesto da imamo kontinuitet proizvodnje i svi zadovoljni ,jer roba se čeka da se proizvede,znači ima se kamo prodati..l.p. [angry]
+8,3%
jel to i ovdje procurilo izvjesce??
Očigledno da je….
Ako GITA preuzme Vinyls Ravenna ide Diokiju u najam – po svoj prilici za 1 eur!
I vuk sit i ovce na broju.
Jer čini mi se da GITA za to postrojenje nema interesa.
Ovo je informacija ili želja ?
Jer ako je informacija , mislim da će olakšati i brige oko modela B.
Ako je državi u interesu da zapošljava radnike u drugoj zemlji, a u vlastitoj ne…
Kad god je bila kakva dobra vijest dionica je padala, možda i nije dobro iduće izvješće za cijenu dionice [wink]
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Gospodarstvo/Gdje-kupiti-kvalitetno-gorivo
Novi list počeo afirmativno pisati o Ininim gorivima.Znači, počelo zatopljavanje međusobnih odnosa.
..žalosno je to,sad kad smo uspjeli dignuti kapacitet na gotovo 50% staje se zbog nedostatak etilena umjesto da imamo kontinuitet proizvodnje i svi zadovoljni ,jer roba se čeka da se proizvede,znači ima se kamo prodati..l.p. [angry]
Pa dobro, je li na kraju to proradilo? Koliki je bio zastoj?
Da li radi VCM pogon?
Nije valjda da još čekate sirovinu?
u zadnjih 12 mjeseci:
crobex +5%
ina +91%
ptkm +12%
dioki -40%
hmmm [proud]
Ako GITA preuzme Vinyls Ravenna ide Diokiju u najam – po svoj prilici za 1 eur!
I vuk sit i ovce na broju.
Jer čini mi se da GITA za to postrojenje nema interesa.
Ovo je informacija ili želja ?
Jer ako je informacija , mislim da će olakšati i brige oko modela B.
Ako je državi u interesu da zapošljava radnike u drugoj zemlji, a u vlastitoj ne…
[/quote]
Želja koja ima izgleda da se ostvari.
Eni je jučer odgodio potpisivanje sporazma o prijenosu Syndialove imovine.