DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Valjda će se privremeno pomijeniti u stalno. [thumbsup]

hm, hm… izgleda da krece nova prica u diokiu, prica bez jezica. Bas me zanima hoce li vlada "iskoristiti" dioki smislu da pokaze da vise nece biti tolerancije krimninala u privatizaciji tj. da ce se kaznjavati? Dobra prica pred izbore, u svakom slucaju.

kolega Mister mislim da niste u pravu. Od ove Vlade (čitaj: Vladarice) smo samo mogli naučiti da ne vjerujemo ženama niti kada su nam najbolje prijateljice….sve ostalo je posljedično tako i uhićenje Ježića.
Priča za "pred izbore" se priprema i biti će puno snažnija! U aps će redom SDPovci i opet ćemo biti svi jednako lopovi…ipak to nije tema.
Čudi me da nitko ne postavlja pitanje trenutka uhićenja Ježića jer za jeftiniju struju se znalo i mnogo prije, uostalom to je bila legalna odluka HEP-a uz odobravanje ondašnje Vlade.

Na temelju članka 277. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima i članka 13. Statuta
DIOKI d.d. Zagreb, Žitnjak bb, Uprava Društva saziva
Glavnu skupštinu DIOKI d.d. Zagreb, Žitnjak bb koja će se održati dana 24.
veljače 2011. godine s početkom u 10,00 sati u sjedištu Društva, Zagreb, Žitnjak
bb, u Poslovnoj zgradi Društva, IV. kat, velika dvorana
Za Glavnu skupštinu Društva utvrđuje se slijedeći dnevni red:
1. Otvaranje Glavne skupštine Društva i utvrđivanje kvoruma
2. Donošenje odluke o izboru članova Nadzornog odbora
3. Donošenje odluke o nagradi za rad članova Nadzornog odbora
4. Donošenje odluke o Izmjenama i dopunama Statuta Društva
Konstatira se da su gosp. Robert Ježić iz Švicarske, 6300 Zug, Lüssirainstrasse 1, OIB
84472982089 i gosp. Duško Žurić iz Zagreba, Buconjićeva 6, OIB 07647541972,
podnijeli ostavke na članstvo u Nadzornom odboru
, sa danom 23. veljače 2011.g.
Nadzorni odbor Društva predlaže Glavnoj skupštini Društva donošenje slijedećih
odluka:
2. Gosp. Leo Dolezil iz Zagreba, Pantovčak 194, OIB 58098157434 i gosp. Damir Ježić
iz Rijeke, A.B. Šimića 18/2, OIB 30950391780 biraju se na funkciju članova Nadzornog
odbora Društva
, na mandat od tri godine.
3. Na temelju članka 26. Statuta Društva nagrada za rad članovima Nadzornog odbora
utvrdit će se na Glavnoj skupštini Društva.
4. Mijenja se članak 4. Statuta Društva tako da isti glasi: "Sjedište Društva je u
Zagrebu. O poslovnoj adresi odluku donosi Uprava Društva."

A i za plinovod za Krk se traži investitor – nadam se da se neće protratiti puno vremena.

Damir Ježić, a nije u rodu s Robertom?
A i zabrana premještanja sjedišta društva iz Zagreba ili premještanje iz Zagreba pitanje je sad?

U Jutarnjem pise da mu je sin… pojma nemam. Nagrada? Za uspjesno poslovanje, pretpostavljam…

Kaj? Pa Ovaj Duško Žurić mi je rođak, to je sin od Ratka.

promjene koje se događaju u NO DIOKI su privremene i po meni neće imati veći utjecaj na poslovanje.
Najvažnije je da tvrtka ima dugoročnu perspektivu što će se vrlo brzo dokazati u postkoruptivnoj Hrvatskoj.
Vrlo jednostavno jer ima izgrađenu infrastrukturu za širenje postrojenja (vrijednu ?0000000 mil $), rekonstruirana i novoizgrađena postrojenja u koje je involvirana najmodernija tehnologija, podršku lokalne zajednice za daljnji razvoj, idealan geostrateški položaj, gladno tržište koje guta sve što se proizvede, izuzetan kadar koji se dokazuje po rafinerijama i petrokemijama širom svijeta,…

sve ostalo tretirajte kao trenutne poteškoće u poslovanju i splet nesretnih okolnosti.

…a što se tiče poslovanja, trenutno Dioki dramatično smanjuje minuse iz 2009, očekuje se pozitivna nula kroz nekoliko tjedana što je posljedica visoke cijene PE na tržištu kao i držanje Ježića u hladnom pogonu pa se nitko ne usudi muljati, nego pošteno.

…a što se tiče poslovanja, trenutno Dioki dramatično smanjuje minuse iz 2009, očekuje se pozitivna nula kroz nekoliko tjedana što je posljedica visoke cijene PE na tržištu kao i držanje Ježića u hladnom pogonu pa se nitko ne usudi muljati, nego pošteno.

Da li to vrijedi samo za ZG lokaciju, ili govorite o cijeloj grupi, uključujući Omišalj?

Omišalj bi sada već trebao biti u debelom plusu.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Da li to vrijedi samo za ZG lokaciju, ili govorite o cijeloj grupi, uključujući Omišalj?

Omišalj bi sada već trebao biti u debelom plusu.
[/quote]

Govorim o cijeloj Grupi. Zbog izuzetnih cjenovnih margina PE Omišalj radi 110% a Zagreb solidno. Treba nadoknaditi minus iz prethodnog razdoblja.

Činjenica je da se vraćaju dugovi iz prethodnog razdoblja (struja, plin, komunalna naknada, …) znači…ima se. Da nije toga debeli plus!

KOLIKO ZNAM OMIŠALJ TRENUTNO STOJI NEMA PLJINA
čeka se brod koji kasni,pa če vjerojatno i zagreb stati

New Report

Close