Moje očekivanje je da će za DIOK-i 2011 donijeti prekretnicu u poslovanju. Očekujem veliki rast proizvodnje i prodaje što će donijeti i znatno veću profitabilnost.
Svaki slijedeći kvartal bi trebao biti sve bolji, a puni učinak ćemo vidjeti kad se pusti PVC u pogon.
DIOK-i većinu proizvodnje izvozi, plasman je osiguran, tržišta se oporavljaju, cijene polimera rastu.
Situacija se znatno popravlja i DIOKI bi mogao biti jedan od drivera oporavka.
Moje očekivanje je da će za DIOK-i 2011 donijeti prekretnicu u poslovanju. Očekujem veliki rast proizvodnje i prodaje što će donijeti i znatno veću profitabilnost.
Svaki slijedeći kvartal bi trebao biti sve bolji, a puni učinak ćemo vidjeti kad se pusti PVC u pogon.
DIOK-i većinu proizvodnje izvozi, plasman je osiguran, tržišta se oporavljaju, cijene polimera rastu.
potpisujem sve rečeno
nepitaj kad znaš!!!
Linija 222 je Zetova linija Žitnjak – Remetinec!
Baš ispred Diokija staje.
Nego ostaje u zraku – kako je ovaj Ježićev nogometni pajdo izgradio trgovački centar na Žitnjaku?
Je li tu bilo pogodovanja na štetu Diokija?
Jesu li tu završili naši megavati? [cool]
I ja slično razmišljam. Ova godina će definitivno pokazati u kojem će smjeru Dioki. Trebalo bi biti sve bolje svakim kvartalom. Ako i ove godine budu nabijali lude minuse, onda nista od svega toga do vjerojatne prodaje.
Ježiću 09. siječnja ističe jednomjesečni pritvor. Najveća želja zaposlenika u Novoj godini je, da mu se produži pritvor. Otkad ga nema u Diokiju pušu monogo bolji vjetrovi. Svima sve najbolje u Novoj godini.
Aleluja! Želje su uslišene. Ako se i ne vrati dio novaca u firmu, nikada više "pola pijem, pola Šarcu dajam"….
[/quote]
A čuj, glavni dioničar Dioki holding AG je još uvijek tu, ako se lova izvlačila, ne mora biti da će prestati…
Koliko se ja sjećam, ta zemlja je prodana još dok je Šelebaj bio, prije Ježića.
Čini mi se da si u krvu jer Mandi je otvoren 2007. a u gruntovnici se ne vidi povjesni slijed vlasništva na toj čestici a moja matematika pokazuje da Diokiju fali oko 40 tisuća kvadrata na toj lokaciji.
Žitnjak nekretnine doo- Lavčević dd – Flio. Tko tu koga……?
A neki Ježićevi nogometaši su poznati da su po 5 godina sjedili na Palermovoj klupi ( Zamparini ) a da nisu odigrali minute za prvu ekipu!
Također ne bi bilo zgoreg utvrditi za koga je kupljen Novi list kreditom Zagrebačke banke.
Meni se čini da je Dioki bi jamac u toj transakciji.
Čini mi se da si u krvu jer Mandi je otvoren 2007. a u gruntovnici se ne vidi povjesni slijed vlasništva na toj čestici a moja matematika pokazuje da Diokiju fali oko 40 tisuća kvadrata na toj lokaciji.
A neki Ježićevi nogometaši su poznati da su po 5 godina sjedili na Palermovoj klupi ( Zamparini ) a da nisu odigrali minute za prvu ekipu!
Također ne bi bilo zgoreg utvrditi za koga je kupljen Novi list kreditom Zagrebačke banke.
a zar nije tada kupljen i "glas slavonije" da bi se uspostavila kontrola nad medijima koji su im bili strateški značajni???
[/quote]
a zar nije tada kupljen i "glas slavonije" da bi se uspostavila kontrola nad medijima koji su im bili strateški značajni???
[/quote]
[/quote]
Maurizio Zamparini vlasnik Flio doo-a i trgovačkog centra Mandi je ujedno vlasnik nogometnog kluba Palermo a Igor Budan iz Rijeke je 5 godina bio rezerva u Palermu bez ijedne odigrane minute u prvoj ligi.
Obzirom na maštovitost Hrvata kada treba prevariti vlasiti državu i dioničare ne bi me čudilo da je to bio jedan od kanala izvlačenja love iz Diokija.
Nikada nije objavljeno da je Dioki prodao zemlju Žitnjak nekretninama i ustupio 6MW snage HEP-u na toj lokaciji.
Volio bih da me netko demantira…..želio bih vidjeti da nije rađena šteta…..Ali čini se da je tu ipak bilo mutnih radnji.
Eni – dobavljač plina za HR preusmjeruje američki LNG u Europu, čini mi se!
Italy’s Eni requests Cameron LNG re-export license
05 Jan 2011 17:59:49
Da ne bude sve u tamnim tonovima.
..ma pratim sava tvoje pisanje i podržavam te u tvojoj borbi s vjetrenjačama ponajviše iz sebičnih razloga naime imam dionice i diok-ja ali i LVCV pa me zanima kako se LVCV našao u ovoj priči oko DIOK-r-a..
Maurizio Zamparini vlasnik Flio doo-a i trgovačkog centra Mandi je ujedno vlasnik nogometnog kluba Palermo a Igor Budan iz Rijeke je 5 godina bio rezerva u Palermu bez ijedne odigrane minute u prvoj ligi.
Obzirom na maštovitost Hrvata kada treba prevariti vlasiti državu i dioničare ne bi me čudilo da je to bio jedan od kanala izvlačenja love iz Diokija.
Nikada nije objavljeno da je Dioki prodao zemlju Žitnjak nekretninama i ustupio 6MW snage HEP-u na toj lokaciji.
Volio bih da me netko demantira…..želio bih vidjeti da nije rađena šteta…..Ali čini se da je tu ipak bilo mutnih radnji.
Ma ne znam više ni sam šta da mislim u vezi svih tih igara…
Ma ne znam više ni sam šta da mislim u vezi svih tih igara…
[/quote]
Čini mi se da je Vinyls bio signal ili uvod za jaku penetraciju ENI na regionalno tržište.
I ovo odugovlačenje s rješenjem za Vinyls do polovice 3. mjeseca može biti povezano s Eni-jevim aspiracijama u HR i široj regiji. Jedna malo opsežnija operacija konsolidacije i integracija energetskog i petrokemijskog sektora…..
Još nitko nije otvoreno odgovorio na pitanje zašto je toliko skočila Ina?
Moj odgovor – Eni je u igri za dionice Ine koje su u posjedu MOL-a.