DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lijepa metla, i ovdje se nešto sprema.

Ina,janaf,pertrokemija,dioki,viro belje -cijene danas puta 2,puta tri.Izbori,država nema para ulazi u EU,i ne smije biti većinski vlasnik.Prevedeno-energetika ode na bubanj.U PRVOM TROMJESJEČJU SVI ĆEMO TRLJATI RUKE.

peyo

Flio doo zatvara Mandi na Žitnjaku????
A meni stalno fali nekih 47 iljada kvadrata na Žitnjaku. Ko da su u zemlju propali.
Ali kako može zemlja u zemlju propast – možda netko iz Diokija zna?
Linija 222????? [cool] [cool] [cool]

Počelo malo čačkanje.
Ništa ozbiljno , ali je lijepo vidjeti da se malo zakuha.

Izgleda da se nastavlja isti scenarij kao i uvijek, skok za cca 50% u par dana pa malo zatišje pa onda opet za 50% gore itd itd…

Izgleda da se nastavlja isti scenarij kao i uvijek, skok za cca 50% u par dana pa malo zatišje pa onda opet za 50% gore itd itd…

… danas skok jer piše da je ježić kupio BMW svom ivi. ježić naježio… sve transparentno, čovjek doveo fredija bobića iz njemačke da igra za rijeku, onog golmana iz srbije ,(dobar čoek), sigurno mu je tetak direktor rafinerije pančevo…. ima toga još.

… bolji je od linića koji je namjerno izgubio prvenstvo, a svi pišu o krečaku i njegovoj zastavici. u zaleđu je bio isključivo linić, jer je htio ispasti žrtva.ovako se bar piše da je rijeka osvojila kup dva puta… nema veze što košta da košta??????????????????!

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Malo tobogana pred kraj , da ne bude dosadno……

Flio doo zatvara Mandi na Žitnjaku????
A meni stalno fali nekih 47 iljada kvadrata na Žitnjaku. Ko da su u zemlju propali.
Ali kako može zemlja u zemlju propast – možda netko iz Diokija zna?
Linija 222????? [cool] [cool] [cool]

Ima li koji Diokičar odgovor na ovo?

Linija 222?????

Je toliko teško zemljište [lol] [lol]

nepitaj kad znaš!!!

Ježiću 09. siječnja ističe jednomjesečni pritvor. Najveća želja zaposlenika u Novoj godini je, da mu se produži pritvor. Otkad ga nema u Diokiju pušu monogo bolji vjetrovi. Svima sve najbolje u Novoj godini.

Aleluja! Želje su uslišene. Ako se i ne vrati dio novaca u firmu, nikada više "pola pijem, pola Šarcu dajam"….

Ekipa, ja sam danas bocnuo par komada, pa nek’ se nađe. Imao sam nešto sitno od prije, pa sam si malo smanjio prosjek jer sam ih kupio u vrijeme kada je cijena bila 150 kn.
Nekako mi sumnjivo djeluje trgovina zadnjih par dana, a ako se dogodi da opet popušim, nema veze, druge dionice su mi dosta popravile saldo zadnjih dana.

Nije da drukam (možda malo), ali se ne bih začudio da uskoro imam priliku prodati iznad svoje prosječne cijene za DIOK-R-A. Trenutno to nema nikakve veze sa poslovanjem, nego mi se nekako čini da su ovdje traderi na startnoj poziciji spremni za start, iako još vlada neodlučnost. Nadam se da se nisam prevario.

Pozdrav svim starim DIOKIjevcima !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close