jedva čekam prostrt ručnik između rafinerije, tvornice plastike, elektrane i aerodroma.
jedva čekam prostrt ručnik između rafinerije, tvornice plastike, elektrane i aerodroma.
Baš mi je žao što će takav mutlitrilijunaš zaobići Kijac!
BTW, koliko te ovo sve čini nesretnim da se počinjem brinuti za tvoje zdravlje.
Preporučio bih ti da ovu temu zaobilaziš u širokom luku.
Bar ćeš biti sam na cijeloj plaži.
Srećom po tebe, imaš Jarun. Tamo je idila.
Bar ćeš biti sam na cijeloj plaži.
[/quote]
E da vas Marijan Filopović čuje – Hoteli Njivice iz Njivica djeluju u sklopu tvrtke Finvest corp d.d. iz Čabra.
A čovjek je i jedan od većih dioničara Diokija.
Ako ste se pitali šta on tu radi – evo odgovora.
Zasigurno će tražiti dio od ova 61 hektara.
Najmizernija procjena vrijednosti od 50 eura po m2 podiže vrijednost Diokija za 30 kuna po dionici!
Najmizernija procjena vrijednosti od 50 eura po m2 podiže vrijednost Diokija za 30 kuna po dionici!
to mi je target za ulaz, 30 kuna po dionici.
ne mogu zaobić temu sava,
kad bih ovak pisao na ingri ili atpl, počupali bi mi ljudi kosu s glave.
a znam da vas ovdje ne yebe živa sila, pa se mogu opustit. [thumbsup]
[/quote]
Nisam siguran da pozitivna vibra oko Diokija djeluje opuštajuće na tvoju multitrilijunašku malenkost.
Po reakcijama na Diokijev iskorak u širu regiju Mediterana, na donošenje UPU Njivice 2 kojim se 61 hektar Diokijeve šume prevodi u turističku zonu, sve te to čini dosta nesretnim.
Toliko nesretnim da ti i u Gornjoj Dubravi smeta aerodrom na Krku
Ajd’ da već jednom krene taj VCM i preradi se u Ravenni.
Konačno se čini da je sve spremno…..vidjet ćemo u prvih par dana slijedećeg tjedna.
[/quote]
Smiješi se najbolja turistička godina
Gostiju je više 10% nego lani u isto vrijeme, a ponegdje i do 20%, prenosi HRT
Bankamagazin / HRT
Objavljeno 29.8.2010
U moru svakodnevnih prepucavanja oko proračuna dobre turističke priče dođu kao svjetlo na kraju tunela. Sada je već sigurno da imamo najbolju poslijeratnu sezonu i da se ruše rekordi, najviše u Dalmaciji.
Istina ovog vikenda više ljudi odlazi, nego dolazi jer je kraj kolovoza, no brojke su odlične. Gostiju je više 10% nego lani u isto vrijeme, a ponegdje i do 20%. Također se najavljuju i sjajan rujan i podsezona. Nakon katastrofe u proljeće, turistički djelatnici su sretni, a i na Markovu trgu sa zadovoljstvom zbrajaju svježi novac.
S obzirom na interes za naš Jadran, turistički djelatnici apeliraju na jedinice lokalne samouprave da donesu prostorne planove i omoguće gradnju novih hotela, bungalova i drugih objekata. Potrebni su novi kapaciteti jer Hrvatska uskoro neće više moći prihvatiti sve koji žele na Jadran.
Vidiš da je ova prenamjena zemljišta na Kijcu antirecesijska mjera.
Ovdje upišite svoj komentar…
01.09.2010. [cool]
Koliko nas je zakvačila prenamjena na Kijcu?
Je li ovo turističko naselje na našim parcelama?