Na asku uglavnom kupci po 73, dok ajkule na bidu isčekuju eventualni radnički paketić, među njima i moja malenkost. [cool].Pat pozicija.
Interesantna je ova naša gruntovnica – bar kada se o Diokiju priča!
Dan nakon što je LNG Hrvatska upisana u sudsi netko je dao zahtjev za uknjižbu na 4 parcele Dine Petrokemije koje su predviđene za LNG terminal!
ZK ODJEL KRK
Stanje na dan: 08.07.2010. 22:16:16
Podnesak: Z-3051/2010
Primljeno: 02.06.2010. 11:12:00
Vrsta isprave: OSTALE VRSTE UGOVORA
Oznaka spisa: UGOVOR O UNOSU STVARI
Vrsta upisa: UKNJIŽBA
Sadrzaj prijedloga: UKNJIŽBA PRAVA VLASNIŠTVA NA Z.Č. 14026/1/2/3, 14102/2 Z.K.UL. 4129 K.O. OMIŠALJ.
Bilj.o kretanju spisa: OSTALO, PRESIGNIRANO ZA IZRADU NACRTA RJEŠENJA SA NA ĐUKIĆ JASNA., 04.06.2010.
Način rješenja: U RADU
Z.K.UL. 4129 K.O. OMIŠALJ je ustvari Z.K.UL 4219!
Druga stvar koja je interesantna je da je površina gore navedenih parcela 11% od ukupno predviđenih za izgradnju LNG terminala.
Je li tajansveni vlasnik LNG Hrvatska?
Je li tim novcem plaćen dug Ini?
Šta čeka Adria LNG?
Kako mi javljaju, danas bi trebalo dogovoriti privremeni kolektivni ugovor, sa rokom primjene do kraja 2010. na obostrano zadovoljstvo. [sealed]
Kako mi javljaju, danas bi trebalo dogovoriti privremeni kolektivni ugovor, sa rokom primjene do kraja 2010. na obostrano zadovoljstvo. [sealed]
Ne komentiraš ovo iznad?
35.000.000,00 KUNA – OSIGURANJE ZALOGOM NA k.č.6915/56 TVORNIČKO DVORIŠTE 14.597 m2!
Možda je stari kredit a možda je neki novi.
Zanimljivo… ispada 300-njak eura po kvadratu. Bas me zanima jel se ti krediti misle vratiti ili ce se elegantno prepustiti zemljiste po toj dobroj cijeni, a banka onda neka radi s nim sta hoce.
A i bas me zanima gdje ide ta silna lova od raznih kredita….
35.000.000,00 KUNA – OSIGURANJE ZALOGOM NA k.č.6915/56 TVORNIČKO DVORIŠTE 14.597 m2!
Možda je stari kredit a možda je neki novi.
Zanimljivo… ispada 300-njak eura po kvadratu. Bas me zanima jel se ti krediti misle vratiti ili ce se elegantno prepustiti zemljiste po toj dobroj cijeni, a banka onda neka radi s nim sta hoce.
[/quote]
Možda su krenuli u kogeneraciju?
to nije ispod 300 milijuna kuna!
[/quote]
[/quote]
Mislis na Krku? Cisto sumnjam, nikako ni da ovaj VCM pokrenu, a gdje sta drugo…
Ako misliš na DINU,danas ništa od toga obećao kvazi gazda doći pa nije stigao ,ali čisto sumnjam u njegove DOBRE namjere da održi stari kolektivni ,,,,dakle što sljedi zaključite
ah da ne zaboravim dodati skidanjem osnovice plaće za 30% nije u konačnici toliko nego čak 10-15%više ,,lijepa budućnost za diokijevce….
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ma ne – u Zagrebu bi se trebala raditi od cca 33MWe!
U trečem mjesecu im je FER dostavio Studiju optimalnog priključka!
Nisam neki kemijski stručnjak ali što će im VCM – mogu proizvoditi i EDC i prodavati, a VCM će krenuti skupa s PVC-om!
I malo vedrine dečki – Dina je najmodernija petrokemija u SEE.
Kompletno renovirana i kada se ukalupi PVC ima da rasturaju – naravno zbo visoke kvalitete tržište je gladno proizvoda s Krka.
Dina je najmodernija ali je zato cijena 70 kuna, lijepo nema šta.
Nedaj bože još modernizacije.
To je činjenica – Dina je najmodernija tvornica bivšeg istočnog bloka!