Strašno, 120 milja kuna duga za struju i plin + svake godine ogromni gubici. Točno je netko rekao da bi DIOKI lako mogao završiti u stečaju kao DKVS.
ja se sad pitam di je završilo tih 120 milja namjenjenih za plaćanje plina,negdje su se morali spavljati sa strane… [angry]
Eto vidite, Sava vam je sad sve objasnio a vi i dalje prodajte, daj im Sava još malo pojasni o LNG-u
Pojašnjava on to nama kolega, pojašnjava (na 1044 stranici smo)… još tamo od cijene 700 kn/dionici.
[/quote]
Evo pojašnjenja za slobodni pad. Sad su se već urotile svemirske sile 🙂
Možda odgodimo LNG terminal na Krku zbog prezasićenog tržišta!
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-642/Mozda-odgodimo-LNG-terminal-na-Krku-zbog-prezasicenog-trzista
"Moguća je odgoda, ali i- da se naslutiti iz riječi Michaela Mertla – odustajanje"
nažalost sve ovo što se dešava odvaliće se preko leđa radnika.
– [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry]
…zemljište od DIOKI-a i prateči sadržaji na Žitnjaku su dobar "joker" za firmu…štima…međutim prodaja "takvog" zemljišta, s obzirom na situaciju, ne ide preko noći…zemljište se može prodati odmah, postepeno ili možda nikad!!!…većina Vas zna da je podosta firmi s Žitnjaka pobjeglo u "jeftinije" krajeve…i sam kad bih kupovao veliku kvadraturu zemljišta, gledao bih okolicu Zagreba, točnije Zagorje…i tamo je dobra infrastruktura…plin, voda, struja, telefon, prometnice…i sve je puno jeftinije…a udaljenost od Zagreba 20 – 30-tak kilometara…zar ne???…
nažalost sve ovo što se dešava odvaliće se preko leđa radnika.
– [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry]
A moguce i malih dionicara
ja se sad pitam di je završilo tih 120 milja namjenjenih za plaćanje plina,negdje su se morali spavljati sa strane… [angry]
Na Dini janko, kod tebe.Kreditne linije preko EIB-a dobrano su kasnile, a projekti su nastavljeni iako usporenim tempom.
Na Dini janko, kod tebe.Kreditne linije preko EIB-a dobrano su kasnile, a projekti su nastavljeni iako usporenim tempom.
[/quote]
Je li se netko pita odakle lova Diokiju za kogeneraciju – pa to je projekt težak bar 200 milijuna kuna.
A da počnu gradIti itako moraju isključiti dio postrojenja iz rada – vidi se iz studije.
Samo struja iz kogeneracije može donijeti čistaka 30-tak milja a gdje je ostala energija!
Meni se čini da je ovo nova Đakovština, sam predsjednik Uprave je rekao da je stečaj realan. Malo su se zaigrali. Pretpostavljam da ako u zadnji godinu dana nisu platili glavnom dobavljaču, da nisu platili nikome.
Ovome se nisam nadao u najcrnjem scenariju.Žao mi je ljudi koji rade na žitnjaku.U svakom slučaju ova svoja dva radnička paketića ću radije baciti nego ga prodavat po ovoj mizeriji.Nažalost mislio sam da ulaganje u dini ima neke perspektive u budučnosti ali sad se jedino možemo nadat da će cijena gradilišta biti dobra pa možda iz toga nešto dobijemo.Ako mali dioničari i tu ne ispadnu.