DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hebate, dok se samo sjetim kako smo nekad hendlali diokicu po 600 i 700 kunicha…
i vidi je sad.

hate red

hebate, dok se samo sjetim kako smo nekad hendlali diokicu po 600 i 700 kunicha…
i vidi je sad.

a onda si lijepo pisao o dobrim stranama i perspektivi..pa istovar [proud]

Kune nisu problem, kuna nema

i vidi je sad.

Pa di si kameni, stari druže, vidiš šta nam uradi "najbolji čovjekov prijatelj", a sve se odvija prema zacrtanom planu, doduše nešto sporije, ali ipak. Nego, ubrzo će se vratiti stari sjaj. [smiley]

još malo pa sam na nuli ovdje. kupovao sam po 35 kuna a sada smo ispod 100. ali doći će i nama bolji dani .

...povijest se ponavlja...

i vidi je sad.

Pa di si kameni, stari druže, vidiš šta nam uradi "najbolji čovjekov prijatelj", a sve se odvija prema zacrtanom planu, doduše nešto sporije, ali ipak. Nego, ubrzo će se vratiti stari sjaj. [smiley]
[/quote]

najbolji čovjekov prijatelj????

Poslije salvi mržnje i mesarena po medijima šta se moglo očekivati no ovakav rasplet!
Pa već 10 – puta smo sahranjeni a istovremeno smo najveći investitori u HRindustriji!

Šta bi sada Radić rekao na ovako iskazanu mržnju po medijima?

Tješi ME ČINJENICA da će cijenu dionice na koncu ipak određivati vrijednost kompanije koja je višestruko veća od onoga što sada kaže ZSE!

i vidi je sad.

[/quote]
znaš dok se ja pojavim šta slijedi: mjerkanje za ulazak, niski start, zalet i onda – udri po asku.
a ovo je, nakon belošićeve najave stečaja i frke oko plina idealna prilika.
pametni znaju čemu služi etilen [cool]

hate red

Znaci ipak je MF bio taj koji je u petak zveknuo po bidu sa cca 1200 kom i spustio cijenu na 100 kuna.
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 211.724 5,24 Osnovni

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/plin-skuplji-od-osam-do-devet-posto!,78528.html

Ina: Dug Diokija za plin popeo se na enormnih 120 milijuna kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/ina-dug-diokija-za-plin-popeo-se-na-enormnih-120-milijuna-kuna,78245.html

hoće li ovdje stečaj po kratkom postupku?! [shocked]

Ja još čekam da dokupim,vidim da ce se dati i po 90-95 kuna,koliko dionica je na prodaji.

Ina: Dug Diokija za plin popeo se na enormnih 120 milijuna kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/ina-dug-diokija-za-plin-popeo-se-na-enormnih-120-milijuna-kuna,78245.html

hoće li ovdje stečaj po kratkom postupku?! [shocked]
[/quote]

Ma kakv stečaj? U DIOKI se ulažu milijuni eura

ma da samo milijuni nego i miljarde.
A šta ne bi bilo bolje da svima skrate muke da ljepo to sve zatvore, mislim šta, kakva je ovo firma?

New Report

Close