DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prema podacima sa MojeDionice BVPS je 105,26 kn ,gdje je greška?

Ne, ne BVPS je prema mojim izračunima 556 kn, a možda čak i 911 kn!
[/quote]

Da ti barem toliko pamet vrijedi.

…evo malo otrovnih strelica…
…DIOKI je dugovao HOLDINGU…pa se dug izbrisao…
…DIOKI duguje općini OMIŠALJ…odnosno duguje državi…
…DIOKI duguje INI…a INA državi…
…DIOKI duguje HEP-u…a HEP državi…
…DIOKI sad duguje i EIB-u…odnosno država duguje EIB-u, kao neformali jamac u slučaju da DIOKI neće moći vračati kredit…
…i tko zna kakvi još dugovi postoje…
…evo dugom na dug i vele neki da je ovo super firma…baš me interesira koga ćemo sljedečeg gledat u Remetincu…priča se da će unutar zatvora iskopati kanale i da će se moći ploviti brodićima u njima…priobalnim brodićima za prevoz fekalija…he,he…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2joZCCMgp9QJ:www.necenzurirano.com/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D1830%26Itemid%3D1+dioki&cd=20&hl=hr&ct=clnk&gl=hr&client=firefox-a

Daj oladi malo.
Ili prodaj nešto ako imaš pa da te se riješimo jednom zauvjek!

…Savo trebaš to gledat s vedrije strane…kad bi "mjerodavne institucije"odradile svoj posao možda bi se pomaknuo s TOP 20 u TOP 10…e moj ekonomski stručnjače i lobistu…i nisam ti ja kriv što si fulao dionicu…

…Savo trebaš to gledat s vedrije strane…kad bi "mjerodavne institucije"odradile svoj posao možda bi se pomaknuo s TOP 20 u TOP 10…e moj ekonomski stručnjače i lobistu…i nisam ti ja kriv što si fulao dionicu…

Sava zauvjek računa na Dioki!
A ne od danas do sutra – [cool].

To ti je ono kao jebivjetar kada naleti na pravu pa se smiri.
Ne gleda više ni u jednu drugu!

…postoje problemi…i o njima treba pričati….vidiš i sam da ni jedan ozbiljan investitor ne ulaže u ovu dionicu…znači ima nešto…ne razmišljam ja jedini tako…
…vidiš ja muku mučim s DLKV…s njim sam u takvom pušingu da mi se srce cepa…stanje za "infrakt"…a DLKV ima tako krasnu perspektivu, a ono ništa…ni trt, ni mrt…

…postoje problemi…i o njima treba pričati….vidiš i sam da ni jedan ozbiljan investitor ne ulaže u ovu dionicu…znači ima nešto…ne razmišljam ja jedini tako…
…vidiš ja muku mučim s DLKV…s njim sam u takvom pušingu da mi se srce cepa…stanje za "infrakt"…a DLKV ima tako krasnu perspektivu, a ono ništa…ni trt, ni mrt…

Kupi i čekaj – mora explodirati!
Apsurd je da su Rusi još prije 7-8 godina nudili ako se ne varam oko 400 milijuna dolara a danas ne vrijedi ni 400 milja kuna!

Ajde i ovo konačno!!

http://www.vecernji.hr/biznis/hep-plinacro-napokon-usli-adria-lng-clanak-137277

To ti je ono kao jebivjetar kada naleti na pravu pa se smiri.
Ne gleda više ni u jednu drugu!

To je nemoguće, možda samo u teoriji! [wink]

Bilo je vrijeme, iako nikad nije bilo upitno. Sigurno je da za Dioki dolaze bolja vremena ali na samoj bilanci to će se vidjet tek za 2-3 god. Koja cijena će biti tada, to neznam. Meni je prosjek u Diokiu 117,00 kn. Što smatram odličnim. A trenutne cijene od 103, 105kn čine se nevjerojatnima, i neznam šta me više čudi što nitko ovo ne počisti ili što netko po tim cijenama prodaje. Kako mi je velik dio portfelja u diokiu, ostajem discipliniran i ne dopuštam da mi jedna dionica uzima iznad zamišljenog % portfelja. Pa nažalost trenutno dioki ne kupujem.

Odkada je smjenjen Mesarić u Petrokemijimeni MENI je sve jasnije!
Samo će mi zauvjek ostati nejasno koliko je Dioki preko Adriaoila pokusao gubitaka u 2008. i 2009. godini.

New Report

Close