DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A glede sintagme TRASH kao sinonima za Dioki – pitanje koja to budala daje 70 milijuna eura kredita u propalu firmu.

EIB, EBRD, Svjetska banka…biraj, kolega.
trash dionica i propala firma su dva različita pojma.
[/quote]

Dao Bog da te voda SAVA odnese! [cool]

danas sam pricao sa prijateljem u vezi sredstava unije, ma mozes se ti je…, kad ti oni davaju oni te i te kako nadgledaju, provjeravaju plan, izvedivost, nemojte pricati gluposti ako daju lovu znaci da firma itekako vrijedi

ne mari za male stvari i ostat ce male

Počelo je……Predsjednik prvi.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

…HEP dobio zeleno svjetlo za poskupljenje struje od 13 posto?…
…da komentiram ovo ili ne???…

iz tvojih usta zvuči bar kao 26 posto.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Najava događaja za četvrtak, 29 04 2010

OMIŠALJ

– 14,00 sati – Predsjednik Republike obići će modernizirane kontrolne sobe i postrojenje „Polietilena – DINE Petrokemije“ d.d.

– 14,40 sati – Predsjednik Republike obići će kontrolne sobe JANAF-a

Stvar je sasvim jednostavna, da li je nekome ova cijena povoljna ili ne! Dugoročno smatram da je 100-110kn jako povoljna cijena.

26.11.2010 - Dan D

OMIŠALJ

– 14,00 sati – Predsjednik Republike obići će modernizirane kontrolne sobe i postrojenje „Polietilena – DINE Petrokemije“ d.d.

[/quote]
prvo Jaca sad Ivo,imaću šta unucima pričati…..

OMIŠALJ

[/quote]
prvo Jaca sad Ivo,imaću šta unucima pričati…..
[/quote]

Pa opet Jaca na rezanje trake za VCM, pa onda opet Ivo da to još jednom pregleda, pa opet Jaca polaganje kamena temeljca za LNG, pa opet Ivo da to sve još jednom TEMELJITO pregleda – i tako stalno slijedećih 4-5 godina.

Je li se šta spominje nova javna Luka za međunarodni promet?

Je li se šta spominje nova javna Luka za međunarodni promet?

Van svih zbivanja i događaja sam….

danas sam pricao sa prijateljem u vezi sredstava unije, ma mozes se ti je…, kad ti oni davaju oni te i te kako nadgledaju, provjeravaju plan, izvedivost, nemojte pricati gluposti ako daju lovu znaci da firma itekako vrijedi

Službena objava od 09.04. o završetku radova na VCM-u, uz prigodan mali domijenak, iskorištena je da bankari osobno prisustvuju i uvjere se u napredak radova i realizaciju. Da su bili zadovoljni viđenim, svjedoči osam dana nakon toga, potpisivanje ugovora u financiranju sa 34 mil. eura.

Službena objava od 09.04. o završetku radova na VCM-u, uz prigodan mali domijenak, iskorištena je da bankari osobno prisustvuju i uvjere se u napredak radova i realizaciju. Da su bili zadovoljni viđenim, svjedoči osam dana nakon toga, potpisivanje ugovora u financiranju sa 34 mil. eura.
[/quote]

Tko će rezat vrpcu u 5. mjesecu i kako napreduje PVC.

[/quote]
Tko će rezat vrpcu u 5. mjesecu i kako napreduje PVC.
[/quote]
Mogu ja, ak ćete mi napisat šalić za kratice sve.

New Report

Close