DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dobro jel vam sada jasno da ne treba slušat ovih par drukera, možda im i plaćaju da iznose fikcije tipa možda ćemo 2022g…. i sl.
Odvrtite godinu dana ili više unatrag, cijena je sve niža a priča je uvijek ista.
To čak nije ni priča nego fikcija izazvana nedostatkom alkohola

Mozda samo drukaju ali investicijski ciklus je za neke stvari zavrsio pa treba pricekat 1Q izvjesce i moguce naznake pomaka.

Nije bolest sve što boli

Ja se nadam da ce se trend preokrenuti,jer ne gubim velike novce samo ja trenutno,ima tu dosta dioničara. Ova dionica ima veliku budućnost,samo treba strpiti.

Ja se nadam da ce se trend preokrenuti,jer ne gubim velike novce samo ja trenutno,ima tu dosta dioničara. Ova dionica ima veliku budućnost,samo treba strpiti.

Upravo tako, trenutno je prilika za dokup. Ja dokupljujem kad je dionica u odnosu prosjek ulaza između 10 – 15% u minusu.

Nije bolest sve što boli

treba dokupljivati….samo postaviti se niže…i tako će prodavati….zašto platiti više?

Kune nisu problem, kuna nema

Daj bože da je tako ali iskustvo mi govori da nije i da će ići još niže i treba se baviti neki drugim dionicama pa onda ulazit u dioki.
Prilika za dokup na diokiu traje već par godina, nije li to malo čudno?
Nešto što sam napisao prije godinu i pol ili više pa su se dnevni drukeri našli uvrijeđeni .
A to što neka firma ima potencijal ne znači ništa, ima i badel potencijal pa šta.

Prilika za dokup na diokiu traje već par godina, nije li to malo čudno?

[lol] [lol] [lol]

… treba se baviti neki drugim dionicama pa onda ulazit u dioki.

U ovom dijelu vrlo vjerojatno ima istine. Ako će se pritisak MF-a nastaviti onda će cijena još dosta vremena biti tu negdje ili čak još niže, a s obzirom da se stvara bull na ZSE to bi se zaostatak DIOK-ija mogao još i povećati.

MIslim da čak ni dobre vijesti (dobro kvartalno izvješće i dobivanje lokacijske dozvole za LNG) to neće moći promjeniti ako će MF i dalje prodavati čim se nešto malo bida skupi.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

DIOKI , šta oni proizvode i kome prodaju svoj proizvode ?

Cookie Monster

… treba se baviti neki drugim dionicama pa onda ulazit u dioki.

U ovom dijelu vrlo vjerojatno ima istine. Ako će se pritisak MF-a nastaviti onda će cijena još dosta vremena biti tu negdje ili čak još niže, a s obzirom da se stvara bull na ZSE to bi se zaostatak DIOK-ija mogao još i povećati.

[/quote]

Marijan Filipović NIKADA nije stekao niti jednu dionicu Diokija – da jeste to bi se vidjelo u HFP-u ili na dražbama. Tko se skriva iza računa pod njegovim imenom ostaje upitno ali i to će se najvjerojatnije uskoro rasplesti. Ovo sada je klasično istiskivanje malih dioničara rušenjem cijene.

izvj. za 1Q 2010 moze preokrenuti stvari. Tada bi se mogo isprazniti MF,a vidim da je PBZ D.D. prodo 515 dionica.

Promjene u top 10, uvršteno trgovanje na dan 21.04. (990 kom.). Filipović taj dana bez prodaje.

1. DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DIOKI D.D. (1/1) 308.682 7,64 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 214.824 5,31 Osnovni račun TRŠĆE, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 75.192 1,86 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN/FILIPOVIĆ MARIJAN 25.528 0,63 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./FILIPOVIĆ MARIJAN 20.000 0,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 6.400 0,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. JURKOVIĆ SINIŠA 6.230 0,15 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA + 125
9. PBZ D.D. 4.641 0,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. SEVER DRAGO 3.541 0,09 Osnovni račun DONJI KRALJEVEC, HRVATSKA
Ukupno: 92,37

Ivek PBZ je investor. Ne radi se o prodaji već o preregistraciji sa skrbničkog.

…danas malo ubo. Svaki tjedan desetak komada diokia, upadne u mrežu. Hvala prodavaču!!!

New Report

Close