Onaj posejdon je rekao da će on to kupovati ispod 100 kad je cijena bila na 135 i sve mi se čini da je bio u pravu.
Sjetite se petrokemije prosle godine i drzanja cijene i akumulacije oko 130 pa onda eksplozija. Mozda se to i na diokiju ponovi.
Još nekoliko ovakvih dana i Filipović [bye]. Ukoliko će mu pomoći da spasi Finvest, onda dobro, u suprotnom, imat će na Diokiju uskoro, silni oportunitetni gubitak.
Još nekoliko ovakvih dana i Filipović [bye]. Ukoliko će mu pomoći da spasi Finvest, onda dobro, u suprotnom, imat će na Diokiju uskoro, silni oportunitetni gubitak.
Ima on municije još godina dana po ovome se istresati.
Trezor ima prostora za još 95 tisuća. Ovo im je prilika da podebljaju ako je to MF i ako je to puka prodaja.
Ali ako je to netko ili nešto drugo – danas se lijepo vidjelo da se najprije pojavi kupnja a onda se zatvarala. Teško se moglo ukrcati!
Živo me zanima tko je bio kupac danas. Moralo bi se ovo vidjeti u top 10 za 3 dana.
Ako je trezor, to je super jer to onda ide u čvrste ruke.
kad sam danas vidio količine i promet, uletio sam i ja unutra, nek skoči 10% do kraja mjeseca i ja zadovoljan [thumbsup]
Nema sinko, slobodna pozicija, još otprilike 28 000.
Evo stalno tražim i ne mogu naći – kako je MF stekao dionice.
Od HFP-a nije jer ni na jednoj aukciji do prije godine dana nisu se prodavale pa ih ni on nije ni mogao kupiti od HFP-a.