DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Sava i Oportunist

Vama dvojici bi najbolje bilo da razmjenite brojeve telefona tako da svaki dan možete bez ikakvih smetnji i sprdanja pričati o Diokiju, tvornici, VMC-u, plastici itd.
Pogrešno je razmišljanje da će te svakodnevnom diskusijom potaknuti nekoga da ovdje ulaže i diže cijenu. Potencijal rasta dionice je obrnuto proporcionalan broju dioničara.

Dioki ima katastrofalne rezutate možda je čak u top5 najgorih firmi na zse, potencijal je nešto što golica maštu i daje nadu da će se brojke u bilanci promijeniti u korist Diokija.

Pametnog ulagača zanima samo kako zaraditi uz minimalan rizik, a ovdje je trenutno velik rizik kratkoročnog pada i gotovo nikakva mogućnost brze zarade. Stoga sve dok se stavke u bilanci ne počmu mijenjati u pozitivnom smjeru ne znam zašto bi itko ovdje ulagao.

…kolega Antiša…vezano za tvoje razmišljanje/stav, nisi ni jedini ni sam na ovom postu…dijelim u potpunosti tvoje mišljenje…ipak mi manje informiraniji imamo drugačiju percepciju stvari kako stoje, za razliku od ovih koji sve znaju…a sveznajući mi ne mogu odgovoriti na najjednostavnija pitanja koja postavljam kroz postove…a znaš zašto???…takvih odgovora nema na internetu…evo jedno lagano za zagrijavanje…zašto dionica u proteklih tjedan dana nije zabilježila rast, a toliko se čekalo na otvorenje novog pogona???…a drugo pitanje se odnosi na općinu Omišalj kojoj DIOKI nije platio komunalnu naknadu ni spomeničku rentu već duže vrijeme…ako nije, to bi sad moglo biti oko 4-5 mil.kuna…zar ne???..može biti da je i to izmišljotina…ja ne znam!!!…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Najzad se cijna kupnje smanjuje ali ne dovoljno….zašto se nebi postavili po 70-80 k., opet bi prodavao, a mi bi dobrano smanjili prosjek ulaska, barem ja [proud]

Kune nisu problem, kuna nema

Evo ti stotku i ne dolazi više – imaš stotine tema pa tamo izigravaj savjetnika iako si po mom sudu nedorastao za takvu ulogu.

Pošteno, povlačim se iako nisam bio zlonamjeran.
[/quote]

Prosim nemoj. To kaj si pisal je odlično!

Trebalo bi imati više povjerenja u izjave počasnog konzula SR Njemačke u RH – gosp. Robert Ježić!

evo jedno lagano za zagrijavanje…zašto dionica u proteklih tjedan dana nije zabilježila rast, a toliko se čekalo na otvorenje novog pogona???…a drugo pitanje se odnosi na općinu Omišalj kojoj DIOKI nije platio komunalnu naknadu ni spomeničku rentu već duže vrijeme…

Mislim… sta tebi stvarno nije jasno zasto je to tako? (u vezi dionice)

A spomenicka renta… ne znam jel ju placaju ili ne, ali to je zesca glupost. To i ostali idiotski nameti kojima nepotrebno opterecuju gospodarstvo. No, sve dok se po zakonu treba placati (ma kolika to glupost bila), treba ju placati. Gdje si to uopce procitao?

Sada će Dioki naplaćivati struju i toplinsku energiju HEP-u na Žitnjaku – čini mi se!
Imam i prijedlog za pregovarački tim Diokija – za prodati objekt obračunajte potrošak električne energije i toplinske energije po principu take or pay Ugovora! [cool] Šala – mala!

Pa zar ne bi trebali kogeneraciju napraviti prije? Kako ce im naplacivati? A hoce li ona ikada zazivjeti na Zitnjaku, mislim da je trenutno dosta klimavo.

Sada će Dioki naplaćivati struju i toplinsku energiju HEP-u na Žitnjaku – čini mi se!
Imam i prijedlog za pregovarački tim Diokija – za prodati objekt obračunajte potrošak električne energije i toplinske energije po principu take or pay Ugovora! [cool] Šala – mala!

Pa zar ne bi trebali kogeneraciju napraviti prije? Kako ce im naplacivati? A hoce li ona ikada zazivjeti na Zitnjaku, mislim da je trenutno dosta klimavo.
[/quote]

Registriraš poduzeće koje bi se bavilo Opskrbom – kupuješ električnu eneriju od HEP-a na 30kV a prodaješ skuplje HEP-u na 0,4kV! [cool]

hm… vidis vidis, zanimljivo.

Čini mi se da je razlika 0,3kn/kWh u VT; 0,15kn/kWh u NT i 12kn/kW preuzete radne snage.
Sasvim dobra razlika. [cool]

Na 1 milijun kWh/godišnje može se zaraditi oko 300.000,00kn! [cool]

Trebalo bi imati više povjerenja u izjave počasnog konzula SR Njemačke u RH – gosp. Robert Ježić!

[lol] [lol] [lol] [lol]

[lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [lol] + [lol]

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Čini mi se da je razlika 0,3kn/kWh u VT; 0,15kn/kWh u NT i 12kn/kW preuzete radne snage.
Sasvim dobra razlika. [cool]

Na 1 milijun kWh/godišnje može se zaraditi oko 300.000,00kn! [cool]
[/quote]

Da ne zaboravim – naplatiš mu i el.energetsku suglasnost.
Za oko 250kW to je u ZG 425.000,00 kuna JEDNOKRATNO.
Sve cijene su bez PDV-a!
Je se lijepo baviti trgovinom električne energije. [cool]

New Report

Close