DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dina-Petrokemija: Završeni radovi na VCM postrojenju

U Dina-Petrokemiji, članici Dioki grupe, 9. travnja objavljen je završetak radova na postrojenju za proizvodnju vinil klorid monomera (VCM) nominalnog godišnjeg kapaciteta 200.000 tona, navodi se u priopćenju Dokija objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

http://www.poslovni.hr/144505.aspx

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Dina-Petrokemija: Završeni radovi na VCM postrojenju

U Dina-Petrokemiji, članici Dioki grupe, 9. travnja objavljen je završetak radova na postrojenju za proizvodnju vinil klorid monomera (VCM) nominalnog godišnjeg kapaciteta 200.000 tona, navodi se u priopćenju Dokija objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

http://www.poslovni.hr/144505.aspx

Čestitam……super. super odlično!

Jel ima neko info, tko će biti glavni kupac VCM-a dok se ne napravi PVC pogon u Omišlju?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Jel ima neko info, tko će biti glavni kupac VCM-a dok se ne napravi PVC pogon u Omišlju?

Turska, čeka nestrpljivo.

Turska, čeka nestrpljivo.
[/quote]
OK. Hvala za info. To sam u biti i pretpostavljao jer ste to jednom već nabacili u jednom postu.
U biti razmišljao sam da li je to i bio glavni razlog što je osnovan DINAMARIN.

Dodatno razmišlljam da li je isplativo ovim manjim chemical tankerima vozit robu gore na Baltik, jer mislim da cestovni prijevoz iz Omišlja ubija cijenu.
Recimo 3.000 tona LDPE-a prebacit tankerom na Baltik..ima li to po vama računice?

U svakom slučaju.

U svakom slučaju.

EU je netto uvoznik VCM-a!

Svaka čast dečki u Diokiju i Dini…….izgleda ko space shuttle! [cool]

Datum objave: 9.4.2010 u 14:12h
Završeni radovi na VCM postrojenju
Dina dobila energetski učinkovitije, pouzdanije i sigurnije postrojenje

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/dina-dobila-energetski-ucinkovit.aspx

…Afera Hypo: Pukanić bio Petračev posrednik u Ježićevom preuzimanju DIOKI-a…

Analitički pregled informacija o Aferi Hypo, iz studenog 2007. godine, otkriva zakulisne igre i korupcijsku spregu organiziranog kriminalnog podzemlja, Hypo Alpe Adria Banke, te visokih državnih dužnosnika u preuzimanju vlasništva nad dionicama DIOKI-a, u kojem je poslu kao jedan od ključnih posrednika koje je angažirao Hrvoje Petrač sudjelovao i kasnije ubijeni Ivo Pukanić. Osim Pukanića u pregovorima između Roberta Ježića i Darka Ostoje, prema ovom dokumentu, sudjelovao je i Miomir Žužul, kao osobni predstavnik Ive Sanadera, u zamjenu za čije posredovanje je Ježić, navodno, na račun HDZ-a trebao uplatiti milijun eura provizije.

…no koment!!!… [shocked]

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Aw5tRNhUMYYJ:danas.net.hr/hrvatska/page/2010/02/02/0391006.html+afera+hypo+dioki&cd=11&hl=hr&ct=clnk&gl=hr&client=firefox-a

Postrojenje je svjecko – da bi reč rekel!

Datum objave: 9.4.2010 u 14:12h
Završeni radovi na VCM postrojenju
Dina dobila energetski učinkovitije, pouzdanije i sigurnije postrojenje

Tako se trenutno pod istragom ili raznim kriminalističkim provjerama zbog povezanosti s Aferom Hypo nalaze: Ivo Sanader, Gunter Striedinger, Wolfgang Kulterer, Ivan Šuker, Božidar Kalmeta, Ivan Jakovčić, Ivić Pašalić, Stevo Žufić, Milan Naperotić, Milan Bandić, Neven Barać, Goran Štrok, Ninoslav Pavić, Mićo Carić, Anto Nobilo, Miroslav Kutle, Branimir Glavaš, Hrvoje Petrač, Vladimir Zagorac, Tomo Horvatinčić, Ivan Čermak, Heinz Truskaller, Zlatko Mateša, Robert Ježić, Vladimir Berneš, Božo Prka, Franjo Gregurić, Radojka Olić, Krešimir Starčević, Igor Kodžoman, Zoran Sikirica, Gerhard Kucher, Thomas Klaus Morgl, Željko Žužić, Dragutin Bašić, Marinko Paić, Andreas Binder, Željko Ratković, Antun Golik, Tilo Berlin, Christian Rauscher, Hermann Gabriel i Mate Granić.

New Report

Close